odDesTrixPlayer
Tak to brzdi, v dungeonu by se mělo bojovat s bossy a ne s hráči, na to tu ještě přibude spousta obsahu, více lokací (typu věží, nebudou jen věže) CW, fragmenty.. takže si myslím že dungeony se z toho můžou vynechat.
Proč jsou PvP prvky zařazeny do RPG? Protože člověka po chvíli přestane bavit hraní "sám se sebou" a bude chtít bojovat i mezi hráči ale to vše pod rouškou RPG.
PVP server je dost rozdílný od RPG, navíc Epes jako server se více zaměřuje na tu RPG s rouškou stranu. Navíc vy tu fňukáte jak tam chodí expit a dropovat bez brnka, tak mi vysvětlete vás, když jsem se tam dostal já tak jste taky nebyli full, taky jsem vás tam viděl bez brnka. Taky jste si tam dropovali itemy že? Ale to už máte a už se vám to nehodí tak chcete aby tam bylo PvP aby jste si posunuli zábavu o level dál. Přece jenom, my už to máme, my už nepotřebujeme nějak dál. Sice je škoda že je to prý "dočasné" ale to se uvidí. I tak s PvP v prvních dvou dungeonech nebudu souhlasit. << Teprve je server beta, vše se začíná a o takové boje o dungeony je stále moc brzo.
Další dungeony okay, PvP zóny jasně, nějak to vybalancovat nonPvP -> méně itemů a třeba o 0,2% více xp a v pvp zónách více itemů, base xp. Jen návrh, zatím nemusíte komentovat a směřujte na to co jsem psal. >>