TelefoniaRider píše: ↑06 úno 2018 16:25
negjo píše:
TelefoniaRider píše: ↑06 úno 2018 09:34
Pokud vyvolává hádku tak na trest to určitě je

pokud budete mít screeny tak mi kdyžtak pošlete
Vyžírat se nemusí

to, že je to vaše běžná rutina neznamená že se to prostě musí dělat...
Ohledně toho.. Myslím že mi skull psal o tom, že na vyžírání mobu bude něco jak je teď na drop.. Osobně bych to rád viděl na server už jenom z důvodu že si někteří ani neumí zabít bosse a jenom vyžírají
Ale jo vyžírta se musí, bez vyžírání je to o ničem.
Velká chyba.
DesTrixPlayer píše:
Hlavně vyžírání dělím na
Občasné
Systematické
A mezi tím je rozdíl, negjo je systematická vyžírka a proti tomuto způsobu by se mohlo (mělo) něco udělat.
Nene, přesně takovej způsob by se měl podporovat a měli by za něj bejt ještě odměny.
TelefoniaRider píše:TelefoniaRider
Už tak to maj moc jednoduchý, měli by jim vyžírat úplně všichni.
"Ale jo vyžírta se musí, bez vyžírání je to o ničem."
S tím nesouhlasím a to na plné čáže.. že o ničem? Spíš se mi zdá že ty to ani jinak neumíš
"Nene, přesně takovej způsob by se měl podporovat a měli by za něj bejt ještě odměny."
Dostávat odměny za nic?

to vám mužeme rovnou dát 5k PP za to že se připojíte
Btw nevím jak vy ale proč mi připadá že celá parta DG chce věci jenom na svoje obohacení a server kašle?
No samozřejmě že já tady neumím zaíjet bosse, já nejsem ten, kdo dával arig solo bez elíků (a to legálně, občas mě u toho i sledovali at), já nejsem ten co přicházel na na způsoby zabití bossů, který nikdo jinej nedal. Ještě řekni že bych ty bosse ani nezvládl nabugovat a můžeš si jít pro provaz

.
Nene, ale každý poctivý vyžírce bych ty pp dal.
Proč bychom měli na server kašlat? Já kašlu jen na nováčky, už tak to maj moc jednoduchý.