Re: "Vyžírání"

Eskaron píše:
07 úno 2018 17:10
negjo, to že ty vyžírat prostě musíš, aby si něco zabil, tak to neznamená že se vyžírat musí
Hej to je opravdu špičkovej argument na někoho jako jsem já... fakt že jo... Já jsem vůbec nebyl schopnej vysolovat arig bez elíků, což bys například ty v životě nedokázal. Vůbec jsem nepřicházel na způsoby zabití bossů, který nikdo jinej zabít nedokázal... vůbec ne... Prosimtě příště aspoň trochu přemejšlej co a hlavně komu říkáš, i když nevím jestli to u tebe moc půjde...

negjo píše:
07 úno 2018 17:35
Eskaron píše:
negjo, to že ty vyžírat prostě musíš, aby si něco zabil, tak to neznamená že se vyžírat musí
Hej to je opravdu špičkovej argument na někoho jako jsem já... fakt že jo... Já jsem vůbec nebyl schopnej vysolovat arig bez elíků, což bys například ty v životě nedokázal. Vůbec jsem nepřicházel na způsoby zabití bossů, který nikdo jinej zabít nedokázal... vůbec ne... Prosimtě příště aspoň trochu přemejšlej co a hlavně komu říkáš, i když nevím jestli to u tebe moc půjde...
bugovanie sa nepocita negjo ! Vid Vladislavus ze ;)

Bionicsabre píše:
08 úno 2018 12:02
negjo píše:
07 úno 2018 17:35
Eskaron píše:
bugovanie sa nepocita negjo ! Vid Vladislavus ze ;)
Bugování se možná nepočítá , ale přemýšlení se počítá.... Vůbec na mě občas nekoukali AT žejo.... Určitě jsem tam bugoval před zraky AT a oni si toho vůbec nevšimly... Přemýšlej, než se pokusíš mě znemožnit a urazit prosimtě... Sice jsem dostla ban za bugování vladislavuse (protože v tom jsem byl fakt mistr), ale to neznamená že jsme ho úplně v pohodě nedokázal normálně vysolovat,,,,
Walrock_123 píše: Lol.. Já byl jeden z mála co Vláďu vysoloval, co byl přidán. Trvalo to sice 2 hodiny knockovanim ho do háje ale hej xd.. Co se týče vyzirani.. Tak hej, jste špatný v last hitovani. :D
Ano, sice za 2 hodiny, ale jako jeden z mála jsi to dokázal... za to konkrétně tebe vcelku uznávám..... ale jako někdo jako Ezzkaron tady do mě nemá co píčovat....

Lul. Ano Vladu není těžký vysolovat.. Ale jak jsem zmiňoval... Hned po tom co byl par týdnů venku, tak se dal solnout s knockbackem.. Ted to šlo s různými taktiky SLD.. Šípy.. Atd... Ale i tak je blbost se tu o tom bavit xd...

DesTrixPlayer píše:
08 úno 2018 18:36
Ukazuješ nám své argumentace ale přesto musíš nadávat a "ponižovat"
(btw. Vláďu není těžké vysolovat, so huh?)
Já se právě že svýma argumentama snažím vás ponížit.... a vy mi k tomu docela dost pomáháte vašima naprosto příšernýma a nelogickýma argumentama.

Vláďu sice vysoloval těžký v tý situaci, ve který byl server není, ale i tak je to jeden z příkladů, který já jsem zvládl zabít daleko předtím, než to zvládl někdo z vás.¨

btw. já nenadávám :)
Walrock_123 píše: Lul. Ano Vladu není těžký vysolovat.. Ale jak jsem zmiňoval... Hned po tom co byl par týdnů venku, tak se dal solnout s knockbackem.. Ted to šlo s různými taktiky SLD.. Šípy.. Atd... Ale i tak je blbost se tu o tom bavit xd...
To je pravda. Dokonce si myslím, že ty jsi byl jeden z prvních, kdo ho zabil, ale potom, co tam zrušili to zaseknutí o blok, jsem byl se stynkym první kdo ho asi po půl roce nedotčenosti dokázal efektivně zabíjet.

To, že někdo někoho vyžere..ok stane se, ale dělat to úmyslně a ještě prohlašovat, že je to smysl hry a že nováčci to maj už tak jednoduchý....kam až musí člověk klesnout, aby se takto "bavil". Zajímavé je, že pak padají od těch samých kecy o tom, jak je tu špatná komunita, a přitom ji nejvíc rozes** právě oni dělání naschválů.
BTW...je zajímavé, že minulý post mně byl zamítnut z důvodu off-topicu, ale některým se vše schvaluje? :D, ikdyž není nic víc off-topic, než když se někdo začně chvástat, jak někoho vysóloval. Já kvalitu hráče hodnotím trochu jinak, než podle tohoto.
Tohle téma je o ničem, honit ega si běžte do chatu do soukromých zpráv.