Re: "Vyžírání"

DesTrixPlayer píše:
09 úno 2018 15:41
Jinak negjo, z tohoto tématu se stala galerie tvého ega tak se drž tématu
Galerie mého ega? To zní dost dobře, díky.
DesTrixPlayer píše: ne toho že jsi rychleji vymyslel taktiku na WB když se o ní nikdo jiná nesnažil.
Protože nikdy jiný by ho efektivně zabít nedokázal.

A proč ne? Nejsi nikdo dokonalý, jsi jen průměrný hráč (nevykazuješ nadprůměrnými schopnostmi). Dokázal by to každý, který by to tak zabíjet opravdu chtěl.
Avšak, je v tomhle topicu k tématu ještě něco k řešení?

No ja bych nerekl ze je prumerny hrac destrixi to sis teda pod sebou podkopal propast x) Spis nadprumerny...A kazdy kdo by to chtel dokazat by to nedokazal Destrixi...Kazdy nema na vsechno boze boze take kraviny psat...

Tak jeste do me budes ze pisu nesrozumitelne jo ? Hmmm.A jeste mi tady rikej jak by to dokazal kazdy hrac kery by tam dosel v iron brnku a fakt moc by ho chtel abit nebo aj v dia ale proste nemel by na to...Takych bylo

DesTrixPlayer píše: A proč ne? Nejsi nikdo dokonalý, jsi jen průměrný hráč (nevykazuješ nadprůměrnými schopnostmi). Dokázal by to každý, který by to tak zabíjet opravdu chtěl.
Avšak, je v tomhle topicu k tématu ještě něco k řešení?
No tak jako nevím jestli by průmerný hráč dokázal třeba vysolovat arig bez elíků... No vlastně vcelku i pochybuju, že by to dokázal někdo z vás i s elíkama (a neříkejte mi, že jste to nidky nezkoušeli...). Takže zase naprosto nesmyslnej a nepravdivej argument... Ještě něco na mě máte?

A teď tě překvapím, ne nezkoušel. A pokud se označuje nadprůměrný hráč tím že dá arighol bez elíků tak máte asi dost nízké laťky, klíčem toho je trpělivost a to pokud člověk má není nadprůměrný. A pokud označuješ tyto argumenty jako nesmyslné, tak je neumíš přijímat.

DesTrixPlayer píše:
09 úno 2018 17:35
A teď tě překvapím, ne nezkoušel. A pokud se označuje nadprůměrný hráč tím že dá arighol bez elíků tak máte asi dost nízké laťky, klíčem toho je trpělivost a to pokud člověk má není nadprůměrný. A pokud označuješ tyto argumenty jako nesmyslné, tak je neumíš přijímat.
Né, tohle fakt o trpělivosti není, to je prostě o skillu. Trpělivost ti to zabít nepomůže.... To, že to někdo z vás určitě zkoušel nebylo myšleno jen na tebe, ale jsem si vcelku dost jistý, že bys to jen tak z fleku nedal. Já dobrý argumenty příjmout umím, ale toto fakt dobrý argumenty nejsou, už jen protože jsou založeny na nepravdách a lžích. Já bych řekl, že to, že jsem dokázal zvymyslet způsob zabíjení a zabít spousty věci, který by 99.9% lidi nezabili, ze mě dělá jednoho z top zabíječů bossů... A jaké jsou na to tvoje argumenty? že by to dokázal skoro každý, což je lež.

Hádání tady nic nevyřeší... Kazdej něco někdo dokázal.. OK.. Tak proč se tady o tom dále vybavovat? Einstein vymyslel spoustu věcí.. A je tím egoistický? Šířil svůj egoismus? Ne.. Vymyslel něco, na co by se možná do 20teho století nevymyslelo. Je blbost se o tomto tématu vybavovat. Taky jsem dokázal spoustu věci.. Nevychvaluji se na forum ani na veřejnosti.. (Zase někdo přijde s chytrým komentem o psc).. Sice negja v jistém měřítku nenávidim ale par z vas si tu občas protiřečí... Sorry..