Zdravím!
Dnešním dnem, okolo šesté hodiny jsem si poslal peníze ze svého prvního účtu, který používám už víceméně jako obchodní, na svůj stávající účet.
Chtěl jsem si původně poslat jenom polovinu, (40.000 money), avšak jsem si tyto peníze poslal 2x - Tudíž 2x 40.000
Na účet, na který to přijít mělo, však dorazilo pouze 40.000, ale z druhého účtu se strhlo 80.000.
Mám na to i "log", který to potvrzuje, ale nemohu hu zde přidat, jelikož obsahuje můj druhý nick, o kterém jsem nikomu nechtěl říkat. Nerad bych, aby někdo věděl, že já jsem zároveň i "Tento hráč".
Zdali to bude potřeba, mohu ho poslat v soukromé zprávě, nerad bych ho zde zveřejňoval, a zároveň ho nechci nijak upravovat (Škrtat jméno, popřípadě název frakce.)
Děkuji Vám, BlackFlame
Re: Problém s penězy
#2Hele plamínku, to, že máš na tohle své tvrzení důkaz je jen a jen dobré, to, že ho nechceš ukázat je špatné. To je pro tebe opravdu problém si ten obrázek otevřít v malování a začmárat věci, které nechceš abychom viděli? Jestli ano tak je s tebou něco v nepořádku :/ (Taky se může jednat o promyšlený podvod na server z tvé strany).
#3Souhlas podle mě by jsi to sem taky měl poslatZagur píše: ↑02 kvě 2018 15:06Hele plamínku, to, že máš na tohle své tvrzení důkaz je jen a jen dobré, to, že ho nechceš ukázat je špatné. To je pro tebe opravdu problém si ten obrázek otevřít v malování a začmárat věci, které nechceš abychom viděli? Jestli ano tak je s tebou něco v nepořádku :/ (Taky se může jednat o promyšlený podvod na server z tvé strany).
#7chyba nastala práve tam, že účet prijímateľa nebol online :/ Systém a pluginy to nevedia zaznamenať ak je hráč offline...
Ak budeš aj naďalej potrebovať pravidelne presúvať peniaze, tak ti odporúčam spraviť si na to chestshop (napr. 1 kus stone za 40.000$ a niekde ho skry mimo dosah hráčov).
Ak budeš aj naďalej potrebovať pravidelne presúvať peniaze, tak ti odporúčam spraviť si na to chestshop (napr. 1 kus stone za 40.000$ a niekde ho skry mimo dosah hráčov).