Herní nick: WeironCZE
RPG level: 14
Zbroj a zbraň: Chestplate a boty clasic Orčí, Boty a helma Orčí válečná, zbraň: Meč Ztracených Rytířů+ Stara vylepšená kuše
Moje frakční minulost: Žadná není
Něco o sobě: No, MC hraji + - 5 let, na Epesu od 1čky... Chvili jsem mel pauzu na Epesu, ale ted sem se vrátil
Proč Fallacy?: Znám lidi z této frakce a jsou velmi příjemní + narozdíl od ostatních frakcí více pomáháte nováčkům
Moje aktivita: cca 4 hodiny každý den
Jak bych přispěl k chodu frakce: Moje obliba je stavění ale poslední dobou se snažím o zlepšení mého Skillu v PVP
Věk: 15 (Ale Kid voice rip)
VIP: Nevlastním
Discord: Vlastním a ano
S pozdravem Weiron.
Re: Nábor do frakce Fallacy a Nightmare
#52Ahoj, já jsem PRO
avšak, z důvodu plné frakce, by jsi byl potencionálně přijat do sub-frakce, to ovšem neznamená, že se do Fallacy nemusíš dostat.
Discord se hodí, máme vlastní server a kvalitnější server.
avšak, z důvodu plné frakce, by jsi byl potencionálně přijat do sub-frakce, to ovšem neznamená, že se do Fallacy nemusíš dostat.
#53desi ak tak , tak mozte ich posielat do mojej frakce... ja im tam dam tituli a ptm by isli k vam.... bolo by to ako akademieDesTrixPlayer píše: ↑25 kvě 2018 21:12Ahoj, já jsem PRO
#54Radši ne..Struage_ píše: ↑25 kvě 2018 21:25desi ak tak , tak mozte ich posielat do mojej frakce... ja im tam dam tituli a ptm by isli k vam.... bolo by to ako akademieDesTrixPlayer píše: ↑25 kvě 2018 21:12Ahoj, já jsem PRO
#55lokatorka byla PŘIJATA
WeironCZE nejspíš PŘIJAT do Nightmare
Jen mi potom napiš ve hře, nebo na discordu a já tě pozvu na náš discord a do frakce.
WeironCZE nejspíš PŘIJAT do Nightmare
Jen mi potom napiš ve hře, nebo na discordu a já tě pozvu na náš discord a do frakce.
#56Herní nick : Struage_
•RPG level (min. 10) : 19
•Zbroj & zbraň : takže zatiaľ mam ohnivu helmu, orci valecny chest,ohnive leggy,rytirske boty a mec stracenych rytiru vylepseny a moju sh IV sekerku... Od lvl 20 mám nachystane toto ohniva helma a chest, arthur boty a leggy, zbrane ostavaju
•Tvoje frakční minulost : anocra, fw, a sučastna je YoungKings
•Něco o sobě : som typek
•Proč zrovna Fallacy: chcu pomahať braniť pevnosti
•Tvá aktivita : každy deň od 15:00 až do 20:00
•Jak bys přispěl k chodu frakce : bojem
•Tvůj věk : 16
•Vlastníš vip : nie
•Byl/a bys schopný/a chodit na discord : jop
•Nepovinné - něco navíc : nechcu do Nightmare (kicknite niekoho neaktivneho z vasej frakce + nenavidim enemy frakce)
•RPG level (min. 10) : 19
•Zbroj & zbraň : takže zatiaľ mam ohnivu helmu, orci valecny chest,ohnive leggy,rytirske boty a mec stracenych rytiru vylepseny a moju sh IV sekerku... Od lvl 20 mám nachystane toto ohniva helma a chest, arthur boty a leggy, zbrane ostavaju
•Tvoje frakční minulost : anocra, fw, a sučastna je YoungKings
•Něco o sobě : som typek
•Proč zrovna Fallacy: chcu pomahať braniť pevnosti
•Tvá aktivita : každy deň od 15:00 až do 20:00
•Jak bys přispěl k chodu frakce : bojem
•Tvůj věk : 16
•Vlastníš vip : nie
•Byl/a bys schopný/a chodit na discord : jop
•Nepovinné - něco navíc : nechcu do Nightmare (kicknite niekoho neaktivneho z vasej frakce + nenavidim enemy frakce)
#58Struage nevím jak Lemo ale za mě PRO ale do Nightmare stim že možná pozdějc fallacy.
#59Chceš snad říct, že jsme neaktivní frakce? Buď si jist, že neaktivní lidi tam nemáme. Jakmile se tam někdo neukáže, tak letí do Nightmate a zase naopak. Aktivní člen z NightMare je ihned přijat do Fallacy. Takže kdo si počká, ten se dočká 
Přijat do Nightmare.
Přijat do Nightmare.
#60Struage_ maximálně do Nightmare, nikoho kickovat z Frakce nehodlám, navíc tvá přihláška nebyla nic moc extra...
Pokud bys nakonec chtěl do Nightmare, stačí napsat.
Pokud bys nakonec chtěl do Nightmare, stačí napsat.