Okj, tak pôjden do Nightmare ale budete ma brať ako keby som bol v Fallacy...
Re: Nábor do frakce Fallacy a Nightmare
#62Struage to se rozhodne podle toho jak budeš aktivní na pevnostech a na různejch frakčních akcích.Pokud si myslíš že automaticky si zabereš drahokam země a bude tvůj tak ne.Já sám tohle nemůžu dělat takže uvidíme jak se prokážeš.
#63Jak píše Gamer.. Pokuď půjdeš do NightMare tak tě budeme brát jako když si v Fallacy akorát budeš v naší subfrakci.. Budeš mít stejný výhody budeš moc s námi chodit na WB..Okj, tak pôjden do Nightmare ale budete ma brať ako keby som bol v Fallacy...
Potom se dále uvidí co se bude dít pokuď budeš aktivní na pevnostech a dalších akcí tak máš velkou šanci pak být přesunut do Fallacy..
#64Nick: ZeptoCZ
RPG Level: 11
Zbroj & zbraň: orčí válečné brnění (hruď), orčí vylepšená zbroj (gatě), prot 3 botky, prot 3 helma, vylepšená stará kuš, orčí sekera (teď nwm jestli to mám správně
)
Tvoje frakční minulost: v žádné frakci jsem nebyl toto je poprvé.
Něco o sobě: jsem přátelský typ pvp docela ovládám a jsem hodné aktivní.
Proč zrovna Fallacy: Protože je tam nejlepší helper na serveru(ano ty Lemodile
) no a taky proto že od vaší frakce jsou lidi hodně přátelský a rádi pomáhají.
Tvá aktivita: asi 3-6 hodin denně. (možná i víc)
Jak bys přispěl do chodu frakce: Mohl bych společně s ostatníma bojovníkama zabírat pevnosti v chimeře
Tvůj věk: 15
Vlastníš VIP: ne ale mohu si kdykoliv koupit.
RPG Level: 11
Zbroj & zbraň: orčí válečné brnění (hruď), orčí vylepšená zbroj (gatě), prot 3 botky, prot 3 helma, vylepšená stará kuš, orčí sekera (teď nwm jestli to mám správně
Tvoje frakční minulost: v žádné frakci jsem nebyl toto je poprvé.
Něco o sobě: jsem přátelský typ pvp docela ovládám a jsem hodné aktivní.
Proč zrovna Fallacy: Protože je tam nejlepší helper na serveru(ano ty Lemodile
Tvá aktivita: asi 3-6 hodin denně. (možná i víc)
Jak bys přispěl do chodu frakce: Mohl bych společně s ostatníma bojovníkama zabírat pevnosti v chimeře
Tvůj věk: 15
Vlastníš VIP: ne ale mohu si kdykoliv koupit.
#65Aj keď niesom moderator ale som rozhodne PRO... Popracuj na tych botkach alebo helmičke... Zatiaľ pokiaľ viem by si mal byť prijatý/neprijatý do Nightmare... Budeme radi že nám bude pomahať niekto ďalši na pevnostiach.
#67Zepto je frajer.. Zatím low lvl a armor taky nic moc, ale na tom se zapracuje a pomůžeme ti.
Přijat do Nightmare, ozvi se ingame.
Přijat do Nightmare, ozvi se ingame.
#69Herní nick: Blacklender
RPG Level: 10
Zbroj & Zbraň: Helma: Orčí Valečna Zbroj
Chestplate: Orčí Zbroj
Nohavice: Orčí Zbroj
Topánky: Orčí Zbroj
Primárna Zbran: Cerna Orci Sekera
(Na zbroji sa dá zapracovať viem že to je nič moc)
Moja frakční minulosť: Žiadnu nemám, kedže som ešte v žiadnej frakcii nebol (ak nepočítam Epes II)
Niečo o sebe: V hre rád robím questy, keď niekto chce pomôcť a viem to tak pomôžem. V realite, mám rád čiernu farbu a svoj počítač
Školu nemám rád, ale z tým sa nedá už nič porobiť.
Prečo práve Fallacy: Preto lebo keď som v hre, tak si všímam že práve táto frakcia je taká viac aktívnejšia ako aj z členmi aj z eventmi.
Moja aktivita: Pondelok - Štvrtok = cca. 3 hodiny
Piatok - Nedeľa = cca. 6 hodín
Ako by som prispel k chodu frakcie: Tak, asi by som robieval eventy, mohol by som virtuálnou menou pomôcť keby bola treba.
Môj vek: 14
VIP výhody: Nie, ale v budúcnosti rozmýšľam nad kúpou.
Discord: No, Discord nemám ale nebol by problém nainštalovať si ho, a z Discordom nemám problém (Iba občas nemôžem).
PS: Ďakujem za odpovede na moju žiadosť a pochopenie.
RPG Level: 10
Zbroj & Zbraň: Helma: Orčí Valečna Zbroj
Chestplate: Orčí Zbroj
Nohavice: Orčí Zbroj
Topánky: Orčí Zbroj
Primárna Zbran: Cerna Orci Sekera
(Na zbroji sa dá zapracovať viem že to je nič moc)
Moja frakční minulosť: Žiadnu nemám, kedže som ešte v žiadnej frakcii nebol (ak nepočítam Epes II)
Niečo o sebe: V hre rád robím questy, keď niekto chce pomôcť a viem to tak pomôžem. V realite, mám rád čiernu farbu a svoj počítač
Prečo práve Fallacy: Preto lebo keď som v hre, tak si všímam že práve táto frakcia je taká viac aktívnejšia ako aj z členmi aj z eventmi.
Moja aktivita: Pondelok - Štvrtok = cca. 3 hodiny
Piatok - Nedeľa = cca. 6 hodín
Ako by som prispel k chodu frakcie: Tak, asi by som robieval eventy, mohol by som virtuálnou menou pomôcť keby bola treba.
Môj vek: 14
VIP výhody: Nie, ale v budúcnosti rozmýšľam nad kúpou.
Discord: No, Discord nemám ale nebol by problém nainštalovať si ho, a z Discordom nemám problém (Iba občas nemôžem).
PS: Ďakujem za odpovede na moju žiadosť a pochopenie.
Naposledy upravil(a) Blacklender dne 02 čer 2018 10:53, celkem upraveno 1 x.