Frakční stránky bez příspěvků během 3 měsíců jsou mazány.

Re: Nábor do frakce Fallacy a Nightmare

Herný Nick: Shadowless

RPG level (min. 10) :
17, almost 18

Zbroj & zbraň : Full dia PT4 unb3, PvP Sekera Sh4 Effi 4 / Ostrý zub

Tvoje frakční minulost : Ravenholdt

Něco o sobě : Hrám tu ani nie 2 týždne a keďže za tak krátky čas a nedá veľmi vyskilliť, no keďže túto hru hrám už nejaký ten piatok tak mám celkom dosť skúseností

Proč zrovna Fallacy: Okedy odišiel Jack Ravenholdt je strašne mŕtvy a chcel by som frakciu aktívnu ako ja. Navyše som si stihol všimnúť, že vo vašich kruhoch je kopec super ľudí s ktorými je táto hra zábava.

Tvá aktivita : Ak práve nehrám Basket alebo niesom von Tak som tu schopný byť 24/7

Jak bys přispěl k chodu frakce : Varenie potionov, Pevnosti, a všetko čo bude treba podľa okolností. Myslím si, že som celkom dobrý v PvP a tak by to nemal byť problém :D No najskôr musím ešte nagatherovať nejaké Epmmo skillz na sekery

Tvůj věk : 15 rokov

Vlastníš vip: áno, no dnes mi opadne tak si podľa okolností kúpim ďalšie

Byl/a bys schopný/a chodit na discord : Samozrejme, Discord milujem no nikto z mojich offline kamarátov to neuznáva takže budem mať konečne možnosť si tento voicechat osvojiť.

Nepovinné - něco navíc : Som milý, priateľský, mám rád kolektív a konečne by som sa chcel vďaka Fallacy zúčastniť na tomto serveri poriadneho PvP dobrodružstva!

K vyplnění:
•Herní nick : sensei
•RPG level (min. 10) : mam 10 lvl
•Zbroj & zbraň : full aragonská zbroj meč dobrodruhu
•Tvoje frakční minulost : žádná
•Něco o sobě : můj koníček je různí sport
•Proč zrovna Fallacy: aby sem do plnil silu a čest frakci
•Tvá aktivita : no má je od 10.00 do 18.00 někdy i do 20.00
•Jak bys přispěl k chodu frakce : by sem při spěl raidu / dungu / nebo době válek
•Tvůj věk : 20
•Vlastníš vip : ně kdy bude
•Byl/a bys schopný/a chodit na discord : ano ne mam s tím problém
•Nepovinné - něco navíc :

Torl
10
meč ztraceních rytířů,full lepší orčí brnko. helmu nemám.. :D
nic
na to nebudu odpovídat
protože fallacy je super název ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na pc nemám moc čas tak jednou za 2 dny
niak
ne
nn
nepovinné - pokud chcete tak mám 10 CPS a s těma itemama co mám dávám v pohodě hráče _struage_

Torl píše:
03 črc 2018 22:52
Torl
10
meč ztraceních rytířů,full lepší orčí brnko. helmu nemám.. :D
nic
na to nebudu odpovídat
protože fallacy je super název ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na pc nemám moc čas tak jednou za 2 dny
niak
ne
nn
nepovinné - pokud chcete tak mám 10 CPS a s těma itemama co mám dávám v pohodě hráče _struage_
U teba som PRO. Dával si v pohode full PT IV dole (mňa) aj keď si mal pt III bez helmičky. Pvp vieš veľmi dobre a na pevnosti by si sa hodil

ArkenThas - PŘIJAT do Fallacy
Skvělá přihláška, pobavil jsem se a rád bych se o tobě dozvěděl i něco víc, třeba tvé staré jméno z E2 :?:, doufám, že budeš aktivní na pevnostech.

Shadowless - PRO
Hezká přhláška, Jack říká, že seš borec... Věřím, že bys mohl přispět do chodu frakce a možná bych popřemýšlel o prijetí do Fallacy, ale to se ještě ukáže.

sensei - PROTI
Chabá přihláška, vypadá to jako bys to napsal na koleni a ještě ve spěchu, tvé působení na serveru mi taky nepřijde zrovna dobré a byl bych radši za lepší členy.

Torl - PROTI Ale nechám to nejspíš na ostatních
Špatná přihláška, na serveru jsem tě moc neviděl, řekl bych, že jsi byl doposud neaktivní, pokud jsi jeden z těch silnějších lidí, dalo by se o tobě možná uvažovat, ale spíš bych tě přijal do subfrakce.

Lemodile píše:
04 črc 2018 16:43
ArkenThas - PŘIJAT do Fallacy
Skvělá přihláška, pobavil jsem se a rád bych se o tobě dozvěděl i něco víc, třeba tvé staré jméno z E2 :?:, doufám, že budeš aktivní na pevnostech.

Shadowless - PRO
Hezká přhláška, Jack říká, že seš borec... Věřím, že bys mohl přispět do chodu frakce a možná bych popřemýšlel o prijetí do Fallacy, ale to se ještě ukáže.

sensei - PROTI
Chabá přihláška, vypadá to jako bys to napsal na koleni a ještě ve spěchu, tvé působení na serveru mi taky nepřijde zrovna dobré a byl bych radši za lepší členy.

Torl - PROTI Ale nechám to nejspíš na ostatních
Špatná přihláška, na serveru jsem tě moc neviděl, řekl bych, že jsi byl doposud neaktivní, pokud jsi jeden z těch silnějších lidí, dalo by se o tobě možná uvažovat, ale spíš bych tě přijal do subfrakce.
1 asi tebe vadí že sem se ptal kde je toto a to tak na co si helper piče

Poprosil bych tě o slušné vyjadřování, a ne, není to tím, že se pořád ptáš, to považuji za normální věc. Spíš je to tím, že jsi napsal:
•Tvůj věk : 20
A přitom se chováš jako člověk, který má sotva 10 let. Pro frakci by jsi byl spíš na obtíž, než na užitek.