Re: Zrušení Black Listu
#11Tak či tak, Blacklist je nevystopovatelný a nevymahatelný, pokud je danej hráč dostatečně opatrnej...
Hahaha! Ty asi nevíš kolik šancí dostával takový Amor než byl zaveden BL. A kolik jich dostávali i ti ostatní! Je projevem nesmírné naivity myslet si, že teď po své 10,15,20 poslední šanci už se poučili.bigmike4life píše: ↑05 črc 2018 23:06Myslím si že by mohli mít ještě jednu šanci. Doufám že se poučili ze svých chyb
A co mají jako lidé z BL přinést za pocit novým hráčům? Pocit z ekonomiky zničené bugováním věcí? Pocit ze zneužívání cizích účtů? Pocit z komunity ničené nevídaně ohavným chováním? Tak to je tedy o co stát!bigmike4life píše: ↑05 črc 2018 23:06Rád bych přinesl vše novým hráčům stejný pocit co jsem měl na E2.
A nenapadá tě třeba, že mnozí členové AT skončili, protože už byli otrávení chováním právě těch chytráků z BL? Že je třeba nebavilo trávit hodiny a hodiny opravováním, jimi způsobených, problémů?
Dobrá, chápu, že si myslíš, skrze PSC ''vlastní finanční obohacení'' přitom jsem do tech obchodů dal svůj čas a úsilí ty věci sehnat... myslím, že jsem do Epesu dal pár tisíc hodin a i finančně ho podpořil, i když né takovým množstvím, co jsem ''vytěžil'' ale přeci jenom, jsi neobchodoval se vzduchem. Všechny moje peníze, co jsem ''vytěžil'' jsem dal do lolka za skiny... můžeš mi říct, jak já se tím obohatil, když jsem si koupil kosmetický gadgety?