Re: Zrušení Black Listu

Rušit celý BL je blbost.. Hráči, kteří tam jsou, tam nejsou pro nic za nic. Nešli tam za nějaký malý prohřešek ale za velké prohřešky, které by se mohli opakovat.
U té PSC jak psali ostatní by se to dalo odpustit. Ale určitě né za bugování nebo jiné podobné tresty.

Se zrušením blacklistu nevím nevím, někteří hráči na něm tam jsou za fakt velký prasárny, ale rozhodně jsem pro celkovou amnestii všech, co na tom blacklistu nejsou(možná i pekař lidí, co tam jsou). Tím by se v podstatě vrátila nějaká část starý dobrý komunity a většina banů je i tak za totální blbosri.

Trochu vám udělám rozbor reálných trestů a toho co lidi ve výsledku dělali, mě se nejvíce za 3 roky toho co to tu sleduji líbí to že AT viz. Chris tvrdí že si všechny lidi z BL brání a nenechá je hrát i když je opak pravdou a já se tomu musím strašně moc smát ale tak nevermind, tohle jsem si už zažil na jiných serverech " Co oči nevidí, to srdce nebolí. "

Palkoo
MachisCZ
Amorph1X_ - S Amorem jsem nějakou dobu hrál, na E 2.0 Admin team neřešil i když věděl že je to on
TheShoota496
Renzotom - tohodle člověka komentovat radši ani nebudu, ztráta času :D
Spartan09
Likerko - Likerko hrál na E 2.0 kde nakoupil pokud vím věci za dost peněz i přes moje 4 upozornění k vedení Admin teamu ban nedostal a hrál si na E 2.0 hezky na vedlejším accountu - ale jinak ho nějak extrémně neznám :D
Danny_852
"Venomatic,LpMoD333
Hunter640
Gaverei
demon1619
CZLuk4S
Dorus
stefan568
XboxmanCZ, Lumbum
IceSherWood, Camodog03
MirasekC, Awesomedanny - těchle 6 jmen jsou prakticky 3 osoby které na serveru beztak hrajou :D
Bionicsabre - bia všichni známe myslím že netřeba komentovat stejně jako netru, prodané itemy v hodnotě několika tisíc peněz fakt nevím jestli chcete dávat unban někomu kdo hrál na serveru pro svoje vlastní finanční obohacení.
Walrock123 - to samé co bio - samozřejmě mnohem lepší chování
Netra - to samé co bio :DDDD
AloneW4lker
PolskeFrytki

Připomenu vám jen jednu věc, Komunita byla bude a je TRASH dokud AT nezačne dělat to co má a to asi nezačne s prominutím nikdy, což je můj názor, nedivil bych se kdybych za ten názor dostal nějaký trest, nicméně si myslím že negativní pravda je lepší než pozitivní lež protože ti otevře oči.

Hloupější návrh už jsem dlouho neviděl! Rušit BL na kterém jsou ti nejhorší lidé z celého serveru? Proboha proč? Píšeš, že ti tu chybí ti "staří hráči" - uvědomuješ si vůbec kolik z těch, kteří tu dříve hráli, skončilo často právě kvůli chování hráčů na BL? Kolik práce a starostí přidělávali tihle lidé admin teamu?
bigmike4life píše:
05 črc 2018 23:06
Myslím si že by mohli mít ještě jednu šanci. Doufám že se poučili ze svých chyb
Hahaha! Ty asi nevíš kolik šancí dostával takový Amor než byl zaveden BL. A kolik jich dostávali i ti ostatní! Je projevem nesmírné naivity myslet si, že teď po své 10,15,20 poslední šanci už se poučili.
bigmike4life píše:
Rád bych přinesl vše novým hráčům stejný pocit co jsem měl na E2.
A co mají jako lidé z BL přinést za pocit novým hráčům? Pocit z ekonomiky zničené bugováním věcí? Pocit ze zneužívání cizích účtů? Pocit z komunity ničené nevídaně ohavným chováním? Tak to je tedy o co stát!
bigmike4life píše:
Už od AT po hráče zmizelo strašně moc super lidí.
A nenapadá tě třeba, že mnozí členové AT skončili, protože už byli otrávení chováním právě těch chytráků z BL? Že je třeba nebavilo trávit hodiny a hodiny opravováním, jimi způsobených, problémů?

Víš, narozdíl od tebe, má AT určitou zodpovědnost. Takže zatímco ty chceš zrušit BL s tím, že to bude sranda a když to nevyjde tak ty lidi prostě zase zmizí, pro AT to bude znamenat znovu vyšetřovat, odhalovat a napravovat případné důsledky jejich chování. Věřím, že kdyby to byl tvůj server a někdo ti ho poškodil, moc dobře bys zvažoval, jestli ho tam znovu pustíš. Ale jelikož tady bude všechny případné problémy řešit AT, tak to se nebojíš riskovat. Příště by ses měl trochu zamyslet, než podáš návrh.

Jinak, já jsem samozřejmě PROTI zrušení BL. Maximálně tak co se týká lidí zabanovaných za PSC, tam by se o určité formě amnestie dalo uvažovat.

sverrirCZ píše:
06 črc 2018 09:27
Bionicsabre - bia všichni známe myslím že netřeba komentovat stejně jako netru, prodané itemy v hodnotě několika tisíc peněz fakt nevím jestli chcete dávat unban někomu kdo hrál na serveru pro svoje vlastní finanční obohacení.
Dobrá, chápu, že si myslíš, skrze PSC ''vlastní finanční obohacení'' přitom jsem do tech obchodů dal svůj čas a úsilí ty věci sehnat... myslím, že jsem do Epesu dal pár tisíc hodin a i finančně ho podpořil, i když né takovým množstvím, co jsem ''vytěžil'' ale přeci jenom, jsi neobchodoval se vzduchem. Všechny moje peníze, co jsem ''vytěžil'' jsem dal do lolka za skiny... můžeš mi říct, jak já se tím obohatil, když jsem si koupil kosmetický gadgety? :D Chápu tvojí pointu, ale přeci jenom to nedává smysl. Myslím, že Bio si vydělal asi 3x tolik co já... nedávno jsem koukal kolik přesně jsem dal do lolka.. jak ze svých tak z Epesu... Z epesu jsem vydělal jenom 6 tisíc v PSC a ze svého jsem dal 7 tisíc aby bylo jasno.. za tech asi 5 let hraní. Takže u mě velké čísla opravdu nepadaly, jen jsem si myslel, že jsem vydělal více. Není asi vhodné se bavit o penězích ale radši vám to řeknu narovinu :D