Beztak jsi spíš scamer než obchodník. Navíc tenhle návrh se týká neaktivních resek a resek hráčů, kteří dostali ban, takže na tom bys nic nerozjel.
Re: Prodej neaktivních resek
#12Já osobně jsem silně proti, residence a stavba na ní je kolikrát záležitostí desítek hodin, tedy alespoň těch o kterých je řeč v tomto topicu.
Zabavování/ rušení neaktivních residencí rozhodně není něco co je příjemné dělat. Byť je to ošetřeno pravidly, hráč tam má nemálo vybavení a nejma upomínkových předmětů/ přemětů do úkolů, které už znova nezíská. Čas od času se hráči vrací a rozhodně to není příjemná záležitost. Z vlastní zkušenosti vím o pár hráčích, velice nadaných stavitelích, nemají ale tolik času a někdy to dopadne i na půlroční neaktivitu, přitom mají v plánu se vrátit. Nedejbože aby se to stalo mně při nějakém z mých větších projektů co jsem měl na E2, by mě orosilo. Připomíná mi to jednu takovou událost, určitě o ní většina z vás už slyšela - "O nás bez nás" - to jde očividně každému dobře
Takže tak, hlavní slovo v tomto sice má krtko, ale po 3 měsících prodávat residenci neaktivního hráče... Jen přes mou mrtvolu. 20 měsíců je jiná, to bych klidně zařídil sám, ale 3 rozhodně ne. Ono je potřeba kolikrát zvážit i tu blbou kostku. Pokud to nikomu vyloženě nezavazí, není potřeba to mazat ať je neaktiní jak dlouho chce. (Parcely jsou zase jiná kapitola)
Můj skromný názor je takový: pokud chcete nějakou slušnější stavbu... na serveru je pár šikovných lidí, stačí je najít a domluvit se. Málokterý z nich vám ukousne hlavu
Zabavování/ rušení neaktivních residencí rozhodně není něco co je příjemné dělat. Byť je to ošetřeno pravidly, hráč tam má nemálo vybavení a nejma upomínkových předmětů/ přemětů do úkolů, které už znova nezíská. Čas od času se hráči vrací a rozhodně to není příjemná záležitost. Z vlastní zkušenosti vím o pár hráčích, velice nadaných stavitelích, nemají ale tolik času a někdy to dopadne i na půlroční neaktivitu, přitom mají v plánu se vrátit. Nedejbože aby se to stalo mně při nějakém z mých větších projektů co jsem měl na E2, by mě orosilo. Připomíná mi to jednu takovou událost, určitě o ní většina z vás už slyšela - "O nás bez nás" - to jde očividně každému dobře
Takže tak, hlavní slovo v tomto sice má krtko, ale po 3 měsících prodávat residenci neaktivního hráče... Jen přes mou mrtvolu. 20 měsíců je jiná, to bych klidně zařídil sám, ale 3 rozhodně ne. Ono je potřeba kolikrát zvážit i tu blbou kostku. Pokud to nikomu vyloženě nezavazí, není potřeba to mazat ať je neaktiní jak dlouho chce. (Parcely jsou zase jiná kapitola)
Můj skromný názor je takový: pokud chcete nějakou slušnější stavbu... na serveru je pár šikovných lidí, stačí je najít a domluvit se. Málokterý z nich vám ukousne hlavu
#13Well, asi máš pravdu, že někdy prostě člověk nemá čas a nedostane se na ten server. Zase na druhou 20 měsíců už je rok a půl, což mi přijde jako druhej extrém. Podle mě by bylo ideální tak půl roku +-.
Jinak když se bavíme o lidech s permou, tam to vidíš jak?
#14Sice si zasloužili suspenzaci, ale jejich neaktivita není podnícená ztrátou zájmu, prostě se na ten server nedostanou. Navíc je tu možnost získat unban, takže s jejich reskama nikdo čachrovat nebude, jedině by nějakým závažnějším způsobem nesplňovaly očekávání a pravidla. U resek zabanovaných bych nejraděj odebral veškeré spolubydlící a zakázal na ni teleportaci, ale protože je náročné v tom mišmaši zjistit jak to tam vůbec fungovalo, bude nejlepší nechat to tak.Jack_Ounes píše: Jinak když se bavíme o lidech s permou, tam to vidíš jak?
#15Při půlroční, neoznámené neaktivitě by se teoreticky mohl udělat prodej resek (bez obsahu chestek...) Jen je otázka, kdo to budě dělat, jak často a zda to bude mít smysl, myslím si, že to bdue spíše individuální záležitost...
Pokud se jedná ale o resku která si myslíte, že porušuje pravidla, tak ji můžete nahlásit RB týmu.
Pokud se jedná ale o resku která si myslíte, že porušuje pravidla, tak ji můžete nahlásit RB týmu.
#16Rozhodně PROTI, spousta lidí si dá třeba pauzu a nemyslím, že by byli nadšený, kdyby jim někdo mezitím rozprodal resky...
#17PROTI
Ja som mal napriklad 3 mesacnu pauzu a moj shop bol hned zmazany zo zoznamu, nastastie reska ostala. Celkom by ma nastvalo keby som o nu prisiel
Ten stavebny svet este nie je ani zdaleka tak plny aby sa muselo resky mazat po par mesiacoch...
Ja som mal napriklad 3 mesacnu pauzu a moj shop bol hned zmazany zo zoznamu, nastastie reska ostala. Celkom by ma nastvalo keby som o nu prisiel
Ten stavebny svet este nie je ani zdaleka tak plny aby sa muselo resky mazat po par mesiacoch...
#18Myslím si, že cizí resky, stavby a výtvory by neměl vlastnit někdo jiný bez vědomí tvůrce. I kdyby byl permanentně zabanovan. Při situaci, že by byl zabanovan a pak by svolil k prodeji své stavby apd. také nejsem pro.
Viz Drae.
Proti
Viz Drae.
Proti
#20Osobně si myslím, že by se mohla určit nějaká doba neaktivity, po které by se ve výjimečných případech mohla residence smazat (např. pokud by byla na nevhodném místě). U prodeje kvůli neaktivitě jsem PROTI - někdo si může dát pauzu a po návratu by pak musel začínat od znova.
Naproti tomu u lidí s permabanem jsem PRO. Tam si myslím, že zabavení věcí a prodej resky by mohli být rozšířením trestu, např. u hráčů banovaných za hacky.
Naproti tomu u lidí s permabanem jsem PRO. Tam si myslím, že zabavení věcí a prodej resky by mohli být rozšířením trestu, např. u hráčů banovaných za hacky.