Re: Heal Potiony

hm osobne bych zakazani heal potek v chimere uvital ... dle meho se chimerske valky o vez od pocatku epesu dosti zmenily a prijde mi ze uz postradaji smysl .... vlastne tu valku vyhraje ten co ma vice eliku ... moc nejde o spolupraci ale o to ze clovek zajede do davu toci se v kolecku hodi elik a toci se dal ... osobne bych rekl ze "pici eliky" bych zde klidne povolil ... hraci by pak museli vice spolupracovat premyslet udrzet toho jednoho nazivu at se doleci atp ... a nebyl by to "bezhlavy" skok do davu ... protoze ted je to pvp v chimere dosti strasne :D .... posilam zkracenou verzi pote co se prvni pokazila :DD je to hold muj jednovety zhluk myslenek ... :D

Proti!

Jakožto hráč boující pouze s mečem jsou pro mne healky dost důležité. Většinou, když bych šel s někým 1v1 NoPots, prohrávám, protože dost lidí do Tebe buší sekerou a při menším počtu HP přepnou na meč a vyregenerují se. Dnes jsem takto třeba bojoval proti hráči, kdy jsme oba použili buff na meč, on měl level na mečích ještě i silnější, ale krom překliknutí na meč kvůli regeneraci používal sekeru, jenž je mnohem silnější a i tak jsem mu nechal jedno srdíčko. Být tohle však s potkama, tak jsem vyhrál, protože on musí využít dva sloty na zbraně, kdežto mi stačí jeden a mám volný slot pro healku.

Upřímně lidi je mi z vás špatně, neustále si stěžujete na to kdo hraje hůř co by se mělo a nemělo dělat "dle vás" a furt si myslíte že v tom máte pravdu.

Řeknu vám tajemství který by vám řekl každý člověk kterej má mozek a všech pět pohromadě, ale zamyslet se můžete sami.

Když se zakážou splash potiony - bude to jen o. Jednom trapném combu ( wow to bude fakt PVP zážitek)

Vážně chcete z pvpčka které baví nebo minimálně bavilo po světě sta tisíce lidí X let dělat takovou trapnou frašku jen kvůli EGU a vlastní neschopnosti?

Upřímně je mi vás strašně líto, jste neschopní se něco naučit tak chcete aby se všechno přizpůsobovalo vám.

sverrirCZ píše:
07 srp 2018 01:17
Když se zakážou splash potiony - bude to jen o. Jednom trapném combu ( wow to bude fakt PVP zážitek)
S tím souhlasím, protože mi je hned jasný, že po tom, co by tenhle návrh prošel, by další měl titulek "Zrušení knocku na meči"

sverrir s tim si dovedu nesouhlasit ... zazil jsem zacatky e3 kdy se bojovalo bez hazecich eliku a bylo to luxus ... lidi museli premyslet ... protoze warty byly jen z netheru a to bylo jen pro hodne bohate ... a stalo to za to ... pvp bylo hold jine no ale dle meho lepsi ..

sverrirCZ píše:
07 srp 2018 01:17

Upřímně je mi vás strašně líto, jste neschopní se něco naučit tak chcete aby se všechno přizpůsobovalo vám.
Tímhle si strašně protiřečíš😏

LordLait píše: sverrir s tim si dovedu nesouhlasit ... zazil jsem zacatky e3 kdy se bojovalo bez hazecich eliku a bylo to luxus ... lidi museli premyslet ... protoze warty byly jen z netheru a to bylo jen pro hodne bohate ... a stalo to za to ... pvp bylo hold jine no ale dle meho lepsi ..
Co ti na rychlém poslání jednoho comba přijde jako přemýšlení? Případně o absolutně vtipných pár šípech a power IV luku?

S elikama se aspoň ukáže kdo má lepší konzistentní výkony, kdyby to lidi co ty itemy do mc vytváří tak nechtěli tak tam ty elixíry asi nejsou :D

Upřímně mám mnohem radši delší fighty ve kterých se pořádně ukáže kdo je v čem schopnější a o tom to pvpčko vždycky bylo je a mělo by dle mě být.

LordLait píše:
07 srp 2018 08:12
sverrir s tim si dovedu nesouhlasit ... zazil jsem zacatky e3 kdy se bojovalo bez hazecich eliku a bylo to luxus ... lidi museli premyslet ... protoze warty byly jen z netheru a to bylo jen pro hodne bohate ... a stalo to za to ... pvp bylo hold jine no ale dle meho lepsi ..
S tímhle tu je menší problém.. na začátku E3 bylo na serveru 1.9 PvP a vydržel si celkem dlouho bez healu (díky jídlu a nebylo EPMMO) Takže možná ze začátku to mohlo být dobré ale určitě ne v době kdy tu má každej sharp IV zbraně a vyskillené sekery/meče..
sverrirCZ píše: Když se zakážou splash potiony - bude to jen o. Jednom trapném combu ( wow to bude fakt PVP zážitek)
Nemluvě o tom jak by vypadalo WB.. :D Si představ, že máš málo HP a musíš se healnout jinak umřeš.. díky tomu, že ten heal bude jenom picí ti to zabere 2-3s ho vypít (nevím jak dlouho se to pije takže dont hate me D:) Pokud by si prostě nebyl od toho bosse cca 20 blocku tak prostě nemáš šanci ho přežít..

A jsem proti tomuto návrhu.. PvP by mělo sice být o skillu, ale splash heal do PvP patří a tomu nijak nezamezíš.. (uprímně jsem ještě něviděl server, kde by byli splash healy zakázané)