Frakční stránky bez příspěvků během 3 měsíců jsou mazány.

Re: Nábor do frakce AnocraLSD

Nooo tu sem tak neutrál s prihlášky sem se moc nedozvedel... celkom odfláknuta a sú tam jednočlenné vety ( Ano, hej, nie, no) toto nemám rád v prihláške ale zase celkom dobré veci na lvl 10 ale hold jak sa pozerám na tú prihlášku tak vidím že máš o frakciu záujem takže + vyrovnává - takže NEUTRÁL

Předem chci upozornit ze přihlášku píšu předčasně a mám level 8 ale snažím se mít level 10 brzy.
1. SantaJunior
2. 13
3. Asi 2013 a na epesu jsem hrával uz na E2 rok asi 2015/2016 nejsem si jistý
4. 8, ale jak jsem již psal snažím se mít 10 level brzy
5. Aragonska zbroj a orci (stridam to protože nechci utrácet moc za RK) a orci kladivo a sekera smite IV
6. uvažuji ze si koupím sponzora
7. Býval jsem v téhle frakci i na E2 a líbí se mi její historie a i kdyz frakce nebývá moc na pevnostech doufám ze se to zlepší
8. Byl jsem už i na E2 ve frakci chtěl bych dělat eliky
9. Ne :)
10. 1 hodina a víc nevím jak to bude přes školní rok
11. Pochazim z Ostravy a je mi 13

Tu sem spíš PROTI ... na tvuj lvl bys mel mít i trošičku lepší brnení, RK sou budoucnosť na tomto servru čiže budeš je potrebovať, bohužel tá aktivita není nejaká rúžová... když už teraz 1. hodina a čo to bude cez škol. rok ... chceme aktívnych hráčov so zápalom pre hru ... PROTI

!Nemenovaný! píše:
11 srp 2018 18:50
Tu sem spíš PROTI ... na tvuj lvl bys mel mít i trošičku lepší brnení, RK sou budoucnosť na tomto servru čiže budeš je potrebovať, bohužel tá aktivita není nejaká rúžová... když už teraz 1. hodina a čo to bude cez škol. rok ... chceme aktívnych hráčov so zápalom pre hru ... PROTI
Noo 1hodina spíš přes školní rok teď více a jinak jaký je tvůj nick na mc?

1. Gamerramon a nie
2. 16
3. nepametam ale prvy espes som hral 2.0 kde sa my celko darilo
4. 14 chiba 2000 bodou do lvl 15
5. orci valecna zbroj , orci zbroj silnejsi a cierna orci sekera prsten stastia krompac mam efi 3 und 3 a stastie 1
6. nie ale mozem kupit
7. skusal som hrat sam a moc ma to nebavilo preto by som rad poziadal o priajatie
8. nemam nieake sale miesto ze by som tazil alebo iba chodil dungeony ale co my ide je poskok :D robim to co iny kazu (a neni som na predaj robym pre Frowdexa )
9. nebol som v ziadnej ani na epes 2 kde som hral prevazne sam , nebolo to ono tak chcem skusit patrit do frakcie.
10. No chodim na brigadu v ktorej nemam stanoveni cas tak ale byvam tu skoro kazdy den
11. som slovak, Nitra a moje meno je Dominik
Naposledy upravil(a) Gamerramon dne 16 srp 2018 12:58, celkem upraveno 1 x.

Gamerramon píše:
15 srp 2018 00:08
1. Gamerramon a nie
2. 16
3. nepametam ale prvy espes som hral 2.0
4. 11
5. orci valecna zbroj , orci zbroj silnejsi a mec bractva
6. nie
7. na doporucenie a chcem uz niekam patrit
8. nemam nieake sale miesto ze by som tazil alebo iba chodil dungeony ale co my ide je poskok :D robim to co iny kazu
9. nie zadnia predosla
10. to je tazko povedat ale skor som tu na noc
11. no asi iba to ze som slovak
Jelikož tě tedy chvilku znám a je vidět, že jsi spolehlivý, jelikož to co jsem chtel, jsem od tebe dostal, brnění se může ještě zlepšit. Proto tedy dávám PRO