Frakční stránky bez příspěvků během 3 měsíců jsou mazány.

Re: Nábor do frakce AnocraLSD

1. SantaJunior
2. 13
3. Asi 2013 a na epesu jsem hrával uz na E2 rok asi 2015/2016 nejsem si jistý
4. 13
5. Chest a boty- orci vylepšená zbytek-orci válečnou zbroj zbraně-černá orci sekera a kladivo divokých
6. uvažuji ze si koupím sponzora
7. Býval jsem v téhle frakci i na E2 a líbí se mi její historie a i kdyz frakce nebývá moc na pevnostech doufám ze se to zlepší. Líbí se mi kolektiv a hráči jsou dobří podle me má ale Anocra na víc a bojovat o pevnosti společně proti DG a Fallacy.
8. Byl jsem už i na E2 ve frakci chtěl bych dělat eliky. Dále bych pomáhal hráčům. Když jsem byl poprvé na pevnostech (frakce která pomáhá DG) tak se nám bohužel nepodařilo ubránit pevnost ale získali jsme ji zpátky az po fragu takže byl bych aktivní na pevnostech.
9. Aktuálně jsem v akademii DG ale rád bych šel do ACL nebo samotné Anocry
10. 2-3hodiny a víc, nevím jak to bude přes školní rok
11. Pochazim z Ostravy a je mi 13
Naposledy upravil(a) SantaJunior dne 15 srp 2018 23:51, celkem upraveno 2 x.

1. Zplax
2. 13
3. od EPES.2 nějak na konci
4. 12LvL
5. Helma PRO.2,ChestPlate : odolna dia zbroj,orčí Zbroj kalhoty,Boty Prot.2
6. Nic z toho nevlastním
7. nechi být ve Frakci kdy by byly všichni nade mnou ,skraceně chci něco dělat a chci byt potřebný.
8. chci s vama na dungeonech a chci bojovat o nejlepší klan
9. ne ve Frakci jsem poprve protože jsem se nedokazal dohodnout s DesTrixem ale ted už je to jedno je to davno :D .
10. 2/3 hodinky večerní
11. ani moc ne :D

Frowdex a Jack toto není diskusní koutek :) :D SantaJunior ... slabá prihláška ... zbroj je už na omnoho lepšej úrovni ... pohraj sa s prihláškou ... a pozri si dozadu tie obsiahlejšie ... neviem skoro nič o tebe len to že máš lepšiu zbroj ...
Zplax ak máš záujem o frakciu trošičku sa pohraj so samotnou prihláškou a najmä so zbrojou ... ani tá aktivita není rúžová ... večer tu už skoro nikto nieje :D

Obydvaja zatiaľ proti... PROTI

!Nemenovaný! píše:
15 srp 2018 22:34
Frowdex a Jack toto není diskusní koutek :) :D SantaJunior ... slabá prihláška ... zbroj je už na omnoho lepšej úrovni ... pohraj sa s prihláškou ... a pozri si dozadu tie obsiahlejšie ... neviem skoro nič o tebe len to že máš lepšiu zbroj ...
Zplax ak máš záujem o frakciu trošičku sa pohraj so samotnou prihláškou a najmä so zbrojou ... ani tá aktivita není rúžová ... večer tu už skoro nikto nieje :D

Obydvaja zatiaľ proti... PROTI
Upravená přihláška (a nechápu proč tady (E3) podávám přihlášku a na E2 jsem napsal jenom in game colovi

Zplax píše: 1. Zplax
2. 13
3. od EPES.2 nějak na konci
4. 12LvL
5. Helma PRO.2,ChestPlate : odolna dia zbroj,orčí Zbroj kalhoty,Boty Prot.2
6. Nic z toho nevlastním
7. nechi být ve Frakci kdy by byly všichni nade mnou ,skraceně chci něco dělat a chci byt potřebný.
8. chci s vama na dungeonech a chci bojovat o nejlepší klan
9. ne ve Frakci jsem poprve protože jsem se nedokazal dohodnout s DesTrixem ale ted už je to jedno je to davno :D .
10. 2/3 hodinky večerní
11. ani moc ne :D
Přihláška není nějak moc propracovaná, ale působí na mě dobrým dojmem. PRO
SantaJunior píše: 1. SantaJunior
2. 13
3. Asi 2013 a na epesu jsem hrával uz na E2 rok asi 2015/2016 nejsem si jistý
4. 13
5. Chest a boty- orci vylepšená zbytek-orci válečnou zbroj zbraně-černá orci sekera a kladivo divokých
6. uvažuji ze si koupím sponzora
7. Býval jsem v téhle frakci i na E2 a líbí se mi její historie a i kdyz frakce nebývá moc na pevnostech doufám ze se to zlepší. Líbí se mi kolektiv a hráči jsou dobří podle me má ale Anocra na víc a bojovat o pevnosti společně proti DG a Fallacy.
8. Byl jsem už i na E2 ve frakci chtěl bych dělat eliky. Dále bych pomáhal hráčům. Když jsem byl poprvé na pevnostech (frakce která pomáhá DG) tak se nám bohužel nepodařilo ubránit pevnost ale získali jsme ji zpátky az po fragu takže byl bych aktivní na pevnostech.
9. Aktuálně jsem v akademii DG ale rád bych šel do ACL nebo samotné Anocry
10. 2-3hodiny a víc, nevím jak to bude přes školní rok
11. Pochazim z Ostravy a je mi 13
Vidíš, že to jde, dost dobré.