Když jsem se obrátil na epese s dotazem "jaké zvýhodnění jsem měl", tak mi bylo řečeno, že jsem měl menší knockback a větší reach.Klimki_ píše:Takže kdyby se nepřidalo vybuchování, tak bys script pravděpodobně využíval?začalo to naprogramováním "autobrew", který mi umožnil bez přitomnosti za klávesnicí vařit elixíry, na epesu jsem to vyzkoušel jednou a to v té době, kdy se na server přidalo vybuchování, ale o tom jsem již AT psal den před banem. Zalíbilo se mi to a tak jsem i nadále pokračoval, autofish, vylepšování autobrew,
Ne, už z dřívějška z pvp serverů jsem měl nascriptovaný autobrew a zajímalo mě, jak bude fungovat po tom vašem updatu s vybuchováním a tím že jsem to zkusil, tak jsem ten autobrew ještě upgradnul. A myslím, že zrovna na epesu, kde farmíte x hodin na pár dvojbeden není úplně potřeba autobrew.
Na jednu stranu si cením toho, že se snažíš vyjadřovat slušně a "normálně", ale zároveň se tu přiznáváš k tomu, že jsi měl scripty zvýhodňující hru (autobrew)...
Jak říkám, přiznávám se, že jsem je měl, ale nepoužíval.
Nejsem téměř nijak znalý "profi" pvp, tady bych tě chtěl poprosit o objasnění, díky čemu jsi toho teda dosáhl. Nějaké combo?že vzhledem k mému velkému reachy a menšímu knockbacku
menší knockback = má-li hráč snížení knockback (odražení), tak je pro jeho protivníkam podstatně těžší toho člověka s menším knockbackem hodit do komba, protože stojí furt na místě a lehce z toho komba uteče..
Větší reach = moje hity údajně měli větší reach (dosah), a tak jsem mohl hitovat bez problému až na 5-6 bloků.