Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Re: [LinnyY1] Žádost o unban

LinnyY1 píše:
10 dub 2020 05:12
Plejmen píše:
10 dub 2020 03:39

Co se tedy ale 5) bodu týče tak -> Promiň, ale E2 brát v potaz nebudu. Co se E3, tak nevím kdy pro tebe skončil začátek, kdy jsi byl nekonfliktní, ale když se podívám do Ban listu, vidím tam 4x mute :roll:

Ale některé muty se nepočítaly, například od Frowdexe?.. a pak tam bylo ještě něco podobného si myslím
Mute LinnyY1 Frowdex Provokace, vydírání.

Proč by se 24h mute od Frowdexe za Provokaci a vydírání neměl počítat? ;)

To co jsi dělal mi přijde hodně nechutný, okrádat lidi o realné peníze mi nepřijde ok. Kdybys napsal žádost na úrovni Niana a poškozeným to nějak vykompenzoval (třeba jim koupil spozora na měsíc jako omluvu, nebo něco jiného), tak bych o tom pro i uvažoval, ale takhle není co řešit... PROTI

Kdyby tu bylo napsané něco dobrého dal bych ti pro . Jenže tahle žádost je o ničem . Taky nevím proč se nevyjadřuješ ke všem komentářům jak negativním tak pozitívním . Zatím k jedinému proti co jsi se vyjádřil bylo od plejmena a to že muty od Frowdexe se nepočítaj . Pokud jsi dělal bordel v chatu tak se asi počítaj . Já udělal 1 něco podobného jako ty a od té doby toho lituju a na žádosti pracuju zatim 4dny a bude to ještě chvíle než si jí podam . Takže ve finále dle mého si počkej 2 měsíce a dej si na žádosti záležet . Proti .

peta57 píše:
10 dub 2020 10:18
To co jsi dělal mi přijde hodně nechutný, okrádat lidi o realné peníze mi nepřijde ok. Kdybys napsal žádost na úrovni Niana a poškozeným to nějak vykompenzoval (třeba jim koupil spozora na měsíc jako omluvu, nebo něco jiného), tak bych o tom pro i uvažoval, ale takhle není co řešit... PROTI
Lol, obchody s realnou menou su zakázane takže by mali dostať ban aj tí "poškodení", keď ich teda obral o realne peníze : )

Napalm píše: Kdyby tu bylo napsané něco dobrého dal bych ti pro . Jenže tahle žádost je o ničem . Taky nevím proč se nevyjadřuješ ke všem komentářům jak negativním tak pozitívním . Zatím k jedinému proti co jsi se vyjádřil bylo od plejmena a to že muty od Frowdexe se nepočítaj . Pokud jsi dělal bordel v chatu tak se asi počítaj . Já udělal 1 něco podobného jako ty a od té doby toho lituju a na žádosti pracuju zatim 4dny a bude to ještě chvíle než si jí podam . Takže ve finále dle mého si počkej 2 měsíce a dej si na žádosti záležet . Proti .
Banovaný hlasuje o unbanu xdddd
To je proste výsměch xdd

CzechMinerCZ píše:
10 dub 2020 09:24
LinnyY1 píše:
10 dub 2020 05:12
Plejmen píše:
10 dub 2020 03:39

Co se tedy ale 5) bodu týče tak -> Promiň, ale E2 brát v potaz nebudu. Co se E3, tak nevím kdy pro tebe skončil začátek, kdy jsi byl nekonfliktní, ale když se podívám do Ban listu, vidím tam 4x mute :roll:

Ale některé muty se nepočítaly, například od Frowdexe?.. a pak tam bylo ještě něco podobného si myslím
Mute LinnyY1 Frowdex Provokace, vydírání.

Proč by se 24h mute od Frowdexe za Provokaci a vydírání neměl počítat? ;)
Když se to stalo tak jsem to řešil s AT a s těmi jsem se dohodl

Napalm píše:
10 dub 2020 11:28
Kdyby tu bylo napsané něco dobrého dal bych ti pro . Jenže tahle žádost je o ničem . Taky nevím proč se nevyjadřuješ ke všem komentářům jak negativním tak pozitívním . Zatím k jedinému proti co jsi se vyjádřil bylo od plejmena a to že muty od Frowdexe se nepočítaj . Pokud jsi dělal bordel v chatu tak se asi počítaj . Já udělal 1 něco podobného jako ty a od té doby toho lituju a na žádosti pracuju zatim 4dny a bude to ještě chvíle než si jí podam . Takže ve finále dle mého si počkej 2 měsíce a dej si na žádosti záležet . Proti .
Na ostatní komentáře co jsou PROTI se nevyjadřuji z důvodu, že tam není nic o čem by se dalo mluvit, co bych měl napsat např. ke komentáři: "na serveru vychcánky nechceme" "přidal bych tě na bl" atp., to s tím Frowdexem je kapitola úplně jiná a je dávno vyřešená, to jsem napsal pro Pleje aby to věděl a nechci tu řešit něco co je dávno vyřešené i s AT.

Napalm píše:
10 dub 2020 11:28
*ještě bych k tomu rád připsal, že i když neodpovím na všechny komentáře tak to neznamená, že si je nečtu a nic si z nich nevezmu.*

LinnyY1 píše: Když se to stalo tak jsem to řešil s AT a s těmi jsem se dohodl
Jak jsem psal, o tom si se mohl rozepsat, já si opravdu nepamatuji co kdo s kým všechno řešil. Viděl jsem od Frowdexe 1x miss mute a pak hned opraven na správný nick.
Další mute -> Provokace, Nevhodne jednani, Provokace (to je ta co se podle tebe nepočítá), bugování u excalibru
Proto jsem naznačil, že zmiňuješ "E.3 s tím že ze začátku jsem byl též nijak nekonfliktní a nevýrazný hráč" ale zbytek už ne.

Myslím, že už je zbytečné, abych si dával další práci s tím, vyjadřovat se ke všemu, k čemu bych chtěl. Jaká žádost, takový výsledek. Nikdo po tobě nechce 2k slov, perfektní gramatiku apd., ale z této žádosti jsem se nedozvěděl kromě toho, že máš ban, nic.