LinnyY1 píše: ↑10 dub 2020 05:12Mute LinnyY1 Frowdex Provokace, vydírání.Plejmen píše: ↑10 dub 2020 03:39
Co se tedy ale 5) bodu týče tak -> Promiň, ale E2 brát v potaz nebudu. Co se E3, tak nevím kdy pro tebe skončil začátek, kdy jsi byl nekonfliktní, ale když se podívám do Ban listu, vidím tam 4x mute
Ale některé muty se nepočítaly, například od Frowdexe?.. a pak tam bylo ještě něco podobného si myslím
Proč by se 24h mute od Frowdexe za Provokaci a vydírání neměl počítat?
Re: [LinnyY1] Žádost o unban
#32To co jsi dělal mi přijde hodně nechutný, okrádat lidi o realné peníze mi nepřijde ok. Kdybys napsal žádost na úrovni Niana a poškozeným to nějak vykompenzoval (třeba jim koupil spozora na měsíc jako omluvu, nebo něco jiného), tak bych o tom pro i uvažoval, ale takhle není co řešit... PROTI
#33Kdyby tu bylo napsané něco dobrého dal bych ti pro . Jenže tahle žádost je o ničem . Taky nevím proč se nevyjadřuješ ke všem komentářům jak negativním tak pozitívním . Zatím k jedinému proti co jsi se vyjádřil bylo od plejmena a to že muty od Frowdexe se nepočítaj . Pokud jsi dělal bordel v chatu tak se asi počítaj . Já udělal 1 něco podobného jako ty a od té doby toho lituju a na žádosti pracuju zatim 4dny a bude to ještě chvíle než si jí podam . Takže ve finále dle mého si počkej 2 měsíce a dej si na žádosti záležet . Proti .
#34Lol, obchody s realnou menou su zakázane takže by mali dostať ban aj tí "poškodení", keď ich teda obral o realne peníze : )peta57 píše: ↑10 dub 2020 10:18To co jsi dělal mi přijde hodně nechutný, okrádat lidi o realné peníze mi nepřijde ok. Kdybys napsal žádost na úrovni Niana a poškozeným to nějak vykompenzoval (třeba jim koupil spozora na měsíc jako omluvu, nebo něco jiného), tak bych o tom pro i uvažoval, ale takhle není co řešit... PROTI
#35Banovaný hlasuje o unbanu xddddNapalm píše: Kdyby tu bylo napsané něco dobrého dal bych ti pro . Jenže tahle žádost je o ničem . Taky nevím proč se nevyjadřuješ ke všem komentářům jak negativním tak pozitívním . Zatím k jedinému proti co jsi se vyjádřil bylo od plejmena a to že muty od Frowdexe se nepočítaj . Pokud jsi dělal bordel v chatu tak se asi počítaj . Já udělal 1 něco podobného jako ty a od té doby toho lituju a na žádosti pracuju zatim 4dny a bude to ještě chvíle než si jí podam . Takže ve finále dle mého si počkej 2 měsíce a dej si na žádosti záležet . Proti .
To je proste výsměch xdd
#36CzechMinerCZ píše: ↑10 dub 2020 09:24Když se to stalo tak jsem to řešil s AT a s těmi jsem se dohodlLinnyY1 píše: ↑10 dub 2020 05:12Mute LinnyY1 Frowdex Provokace, vydírání.Plejmen píše: ↑10 dub 2020 03:39
Co se tedy ale 5) bodu týče tak -> Promiň, ale E2 brát v potaz nebudu. Co se E3, tak nevím kdy pro tebe skončil začátek, kdy jsi byl nekonfliktní, ale když se podívám do Ban listu, vidím tam 4x mute
Ale některé muty se nepočítaly, například od Frowdexe?.. a pak tam bylo ještě něco podobného si myslím
Proč by se 24h mute od Frowdexe za Provokaci a vydírání neměl počítat?![]()
#37Na ostatní komentáře co jsou PROTI se nevyjadřuji z důvodu, že tam není nic o čem by se dalo mluvit, co bych měl napsat např. ke komentáři: "na serveru vychcánky nechceme" "přidal bych tě na bl" atp., to s tím Frowdexem je kapitola úplně jiná a je dávno vyřešená, to jsem napsal pro Pleje aby to věděl a nechci tu řešit něco co je dávno vyřešené i s AT.Napalm píše: ↑10 dub 2020 11:28Kdyby tu bylo napsané něco dobrého dal bych ti pro . Jenže tahle žádost je o ničem . Taky nevím proč se nevyjadřuješ ke všem komentářům jak negativním tak pozitívním . Zatím k jedinému proti co jsi se vyjádřil bylo od plejmena a to že muty od Frowdexe se nepočítaj . Pokud jsi dělal bordel v chatu tak se asi počítaj . Já udělal 1 něco podobného jako ty a od té doby toho lituju a na žádosti pracuju zatim 4dny a bude to ještě chvíle než si jí podam . Takže ve finále dle mého si počkej 2 měsíce a dej si na žádosti záležet . Proti .
#38*ještě bych k tomu rád připsal, že i když neodpovím na všechny komentáře tak to neznamená, že si je nečtu a nic si z nich nevezmu.*Napalm píše: ↑10 dub 2020 11:28Kdyby tu bylo napsané něco dobrého dal bych ti pro . Jenže tahle žádost je o ničem . Taky nevím proč se nevyjadřuješ ke všem komentářům jak negativním tak pozitívním . Zatím k jedinému proti co jsi se vyjádřil bylo od plejmena a to že muty od Frowdexe se nepočítaj . Pokud jsi dělal bordel v chatu tak se asi počítaj . Já udělal 1 něco podobného jako ty a od té doby toho lituju a na žádosti pracuju zatim 4dny a bude to ještě chvíle než si jí podam . Takže ve finále dle mého si počkej 2 měsíce a dej si na žádosti záležet . Proti .
#39Jak jsem psal, o tom si se mohl rozepsat, já si opravdu nepamatuji co kdo s kým všechno řešil. Viděl jsem od Frowdexe 1x miss mute a pak hned opraven na správný nick.LinnyY1 píše: Když se to stalo tak jsem to řešil s AT a s těmi jsem se dohodl
Další mute -> Provokace, Nevhodne jednani, Provokace (to je ta co se podle tebe nepočítá), bugování u excalibru
Proto jsem naznačil, že zmiňuješ "E.3 s tím že ze začátku jsem byl též nijak nekonfliktní a nevýrazný hráč" ale zbytek už ne.
Myslím, že už je zbytečné, abych si dával další práci s tím, vyjadřovat se ke všemu, k čemu bych chtěl. Jaká žádost, takový výsledek. Nikdo po tobě nechce 2k slov, perfektní gramatiku apd., ale z této žádosti jsem se nedozvěděl kromě toho, že máš ban, nic.