Frakční stránky bez příspěvků během 3 měsíců jsou mazány.

Re: Nábor do frakce Fallacy a Nightmare

Hele sice je to offtopic ale ja sem se k vasemu naboru nijak n3sr4l jen sem chtel zatlukam lzivu pomluvu a nic cileneho proti vam nebo to to nebylo takze...A do naseho naboru mozete jit klidne spamovat ci tak neco jak chete pokud teda naky mame :() sry za offtopic ale nenecahm se hejtit kdyz sem nic neproved...prva se podivte na sebe pak na me jenom sem si hajil svoji cest vas sem nespinil.no nic koncim preji gl s naborem ;)

Lemodile píše:
10 kvě 2018 22:58
Wingsi, to co si napsal ty beru, asi bych se taky trochu naštval kdyby mě někdo pomlouval jinde, spíš mě naštval negjo s tím co napsal...
To byl účel, když už nás eskaron tak vypíčival a ani nevěděl o co jde :)
Eskaron píše: Každopádně wingsi, negjo, upíre.... Nechte toho, já si nedělám srandu, tohle je náš nábor, já vás taky začnu pomlouvat na každém příspěvku na forku.
Tak do toho :D

negjo píše:
Lemodile píše:
Wingsi, to co si napsal ty beru, asi bych se taky trochu naštval kdyby mě někdo pomlouval jinde, spíš mě naštval negjo s tím co napsal...
No, když nám lezete na nábor, snad máme právo říct "Ne, my vás tu nechceme", nezáleží na tom jaké lži tady o vás jiní lidé vypráví, LichKing se vám omluvil, už není co řešit. Pokud chceš ještě něco říct, tak prosím, ale ne tady na našem náboru, díky.
Eskaron píše: Každopádně wingsi, negjo, upíre.... Nechte toho, já si nedělám srandu, tohle je náš nábor, já vás taky začnu pomlouvat na každém příspěvku na forku.
Esko, klidni hormon...

Lemodile píše:
negjo píše:
Lemodile píše:
No, když nám lezete na nábor, snad máme právo říct "Ne, my vás tu nechceme", nezáleží na tom jaké lži tady o vás jiní lidé vypráví, LichKing se vám omluvil, už není co řešit. Pokud chceš ještě něco říct, tak prosím, ale ne tady na našem náboru, díky.
No a když nás někdo pomlouvá ve vašem náboru, tak snad máme právo říct "Ne, to je úplná blbost", mně na tom, jaké lži tady o nás jiní lidé vypráví záleží a líbit si to nenechám, ať si to je v jakýmkoliv tématu. Ano LichKing se omluvil ale mně už teď jde úplně o něco jinýho a odpovídat si budu kde chci.

Já to beru negjo, ale nemusíš začínat s tímhle:
I když vlastně vymyslet nějakou nepravdivou urážku na vaši frakci, by bylo asi dost těžký, no.
XveronikaX - PŘIJAT/A do Nightmare
Věřím, že budeš aktivní a zlepšíš svoji zbroj a vše ostatní, co ten discord? vlastníš/nevlastníš