Na Epes 3 poznám jeho chovanie k vlastnej frakci ale i k enemy frakci keď som prišiel po pauze znovu na Epes 17.4 som bol pozvaný do začínajúcej novej frakcie Fallacy do ktorej ma pozval bývali kamarát Lemodile.
Vtedy sme boli proti Frostwolf a DG teda proti wingsovy jeho správanie ako enemy frakciam teda k nám nebolo veľmi pekne [Ale zase aj my sme sa ku nim nechovali moc dobre] niekoľkokrát sme to aj aj riešili z AT,kopu hráčov si to ešte určite dobre pamätá
Potom ma 3.6 kickli z Fallacy hráči ktorí prišli po mne. Po nejakom čase som sa dostal do DG kde bol wings uznávam dlho som si naňho zvykal xD ale zvykol som si je to pohode hráč k f sa chova dobre.Čo sa tyká tého
2 trestu to si veľmi dobre pamätám,raz wings si zmyslel že pred Fallacy f home postaví tu kravinu som mu dohováral neustále aby to nerobil lebo že ho Falačaci ho údaju
3 trest to bola blbosť,vtedy mango stále provokoval [HELPER]Frowdex bol na serveri cca 15minut a ignoroval to,čo som mu musel až ja napísať aby sa konečne prebral a začal to riešiť a potom wings ho zprdol v tom zmysle že nevie si robiť svoje povinnosti a potom dostali všetci mute.
Ako wings zmenil sa dosť niekedy sa chova ako tupec,arogantná socka
PRO.
Aj tak väčšinou ked sa dava niekomu unban a hráč ma vyjadriť svoj názor tak PRO dávajú ty ktorí ho poznajú z jeho f a máju ho radi a PROTI tý ktorí ho nemajú radi alebo su z enemy f a chcu sa zbaviť konkurencie alebo ich vybanovať alebo oboje.