Prsten na alchymistické surky

Zdravím, mam pocit, že elíky na Epesu jsou omezovány, protože suroviny na elíky jdou celkem těžko sehnat když si je chcete nadropovat a nechcete si je koupit. Proto bych uvítal na Epesu prsten, který zvyšuje šanci na drop surovin z alchymie a tento prsten by fungoval v pekelném dungeonu, byl by tedy od levelu 10 a mohl by se získat ve starém dole. To je vše, budu rád když mi napíšete váš názor.
-MysticManCZ

Re: Prsten na alchymistické surky

MysticManCZ píše: Zdravím, mam pocit, že elíky na Epesu jsou omezovány, protože suroviny na elíky jdou celkem těžko sehnat když si je chcete nadropovat a nechcete si je koupit. Proto bych uvítal na Epesu prsten, který zvyšuje šanci na drop surovin z alchymie a tento prsten by fungoval v pekelném dungeonu, byl by tedy od levelu 10 a mohl by se získat ve starém dole. To je vše, budu rád když mi napíšete váš názor.
-MysticManCZ
No nevím no :/ vím že surky na elíky jsou těžké sehnat. Takže kdyby byla možnost je nějak lehčeji sehnat tak by jsem tu možnost velice ráda uvítala :3

mam pocit, že elíky na Epesu jsou omezovány
Pak je všechno jak má být! Vskutku bylo naším záměrem alespoň částečně ztížit získávání těchto surovin. Věř, že oproti původnímu konceptu je toto více než štědrá varianta. Byť se mi to nezamlouvá, Epes dokonce v nedávné době zvětšil hranice netheru o celých 1000 jednotek, což považuju za dost velký ústupek směrem k vám. Nemluvím ani o alchymistické truhle a pár dalších vymoženostech. Nápad je to fajn, pokud bych nad zařazením do hry uvažoval, počkal bych až bude větší počet hráčů -> větší konkurence = větší odměna.

Jak tedy chcete, vaše názory plně respektuji a pokud to tak Epes chtěl tak to chápu. Jen vás prosím aby jste nepsali do chatu typy komentářů jako třeba "S elíkama jde vše líp že?" nebo třeba "Příště to zkus bez elíků", pokud jste schopní si sehnat elíky a suroviny na ně bez usnadnění tak tohle přece nemusíte psát.