----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Přihláška:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Nick na serveru: Archerking
2. Tvůj RPG Level (Připomínáme, že do frakce se smíš přidat až od levelu 10!): 11 (Ale brzo ty levely pujdou nahoru )
3. Jakou vlastníš zbroj a zbraň na PVP/PVE: Výcvikový chestplate a zbytek orčí válečnoá zbroj,Jako zbraně mám Orčí kamenobijec a Lovecký luk ovšem klidně investuju do lepšího vybavení
4. Který EPMMO skill leveluješ, Tvé současné levely na něm a co plánuješ do budoucna skillovat:Leveluji kladiva (7) a mám v plánu levlovat luky,rybaření a alchymii
5. Co nabízíš frakci:Pomoc při WB a pevnostech popřípadě jsem schpen vařit elíky
6. Co od frakce očekáváš:Pomoc při questech a sem tam nějaký loot
7. Jak dlouho hraješ na serveru:3 dny
8. Hlásíš se k nám z jiné frakce nebo jsi zatím nikde nebyl:Ne nikde jsem nebyl
9. Jak jsi na tom se svou aktivitou:Denně
10. Vlastníš Discord a jsi schopen na něj chodit:Ano ano a ještě jednou ano

konečně někdo kdo nechce Ts3
11. Tvůj věk:17
12. Něco o sobě, prostor na vlastní zprávu: Ahoj jmenuji se honza a je mi 16 let,minecraft hraji už cca 5 let a stejně mi PvP moc nejde

ale na dálku umím udělat paseku,na server jsem se dostal díky Yt a sestře která zde již hraje

umm co dodat prostě bych se rád přidal do kolektivu lidí protože hrát sám...je nuda s pozdravem archer