Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Re: [EmberIsolte] - Žádost o unban

Klimki_ píše:
začalo to naprogramováním "autobrew", který mi umožnil bez přitomnosti za klávesnicí vařit elixíry, na epesu jsem to vyzkoušel jednou a to v té době, kdy se na server přidalo vybuchování, ale o tom jsem již AT psal den před banem. Zalíbilo se mi to a tak jsem i nadále pokračoval, autofish, vylepšování autobrew,
Takže kdyby se nepřidalo vybuchování, tak bys script pravděpodobně využíval?

Ne, už z dřívějška z pvp serverů jsem měl nascriptovaný autobrew a zajímalo mě, jak bude fungovat po tom vašem updatu s vybuchováním a tím že jsem to zkusil, tak jsem ten autobrew ještě upgradnul. A myslím, že zrovna na epesu, kde farmíte x hodin na pár dvojbeden není úplně potřeba autobrew.

Na jednu stranu si cením toho, že se snažíš vyjadřovat slušně a "normálně", ale zároveň se tu přiznáváš k tomu, že jsi měl scripty zvýhodňující hru (autobrew)...

Jak říkám, přiznávám se, že jsem je měl, ale nepoužíval.
že vzhledem k mému velkému reachy a menšímu knockbacku
Nejsem téměř nijak znalý "profi" pvp, tady bych tě chtěl poprosit o objasnění, díky čemu jsi toho teda dosáhl. Nějaké combo?
Když jsem se obrátil na epese s dotazem "jaké zvýhodnění jsem měl", tak mi bylo řečeno, že jsem měl menší knockback a větší reach.
menší knockback = má-li hráč snížení knockback (odražení), tak je pro jeho protivníkam podstatně těžší toho člověka s menším knockbackem hodit do komba, protože stojí furt na místě a lehce z toho komba uteče..
Větší reach = moje hity údajně měli větší reach (dosah), a tak jsem mohl hitovat bez problému až na 5-6 bloků.

Myslím si, že klimki napsal dobrou připomínku
Něco takového jsem naznačil v odpovědi pro jacka ->
eudělal jsi nic, co by poškodilo server nebo jeho chod,
Pokud je možnost, že scripty využíval, tak to chod narušuje (např. autofishing) -> Neříkám ale, že tak učinil.
Ještě dodám, že nám různí (fakt už nevím kdo ani kolik..) hráči nahlašovali podezření, jestli něco nemáš a až pak bylo dlouhodobé sledování, při kterém si psal co si psal...

Trochu blbé přirovnání, alel přece -> Pokud někdo nahlásí potencialniho hackera, a dozvíme se od něj, že má hack klient a pak se brání tím, že to nepoužíval na našem serveru, tak to bývá také těžká situace z naší strany.

BTW -> nesnažím se tady prosazovat názor "Bez šance na unban", nebo tak něco, jen píši fakta z našeho pohledu a snažím se "obhájit" proč jsem to řešil tak nebo onak.
Takže tyto příspěvky nejsou mířené na názor "proti" (ani "pro") (Just for info).

Plejmen píše: Myslím si, že klimki napsal dobrou připomínku
Něco takového jsem naznačil v odpovědi pro jacka ->
Pokud je možnost, že scripty využíval, tak to chod narušuje (např. autofishing) -> Neříkám ale, že tak učinil.
Ještě dodám, že nám různí (fakt už nevím kdo ani kolik..) hráči nahlašovali podezření, jestli něco nemáš a až pak bylo dlouhodobé sledování, při kterém si psal co si psal...

Trochu blbé přirovnání, alel přece -> Pokud někdo nahlásí potencialniho hackera, a dozvíme se od něj, že má hack klient a pak se brání tím, že to nepoužíval na našem serveru, tak to bývá také těžká situace z naší strany.

BTW -> nesnažím se tady prosazovat názor "Bez šance na unban", nebo tak něco, jen píši fakta z našeho pohledu a snažím se "obhájit" proč jsem to řešil tak nebo onak.
Takže tyto příspěvky nejsou mířené na názor "proti" (ani "pro") (Just for info).
Chápu, chci Vám to co nejvíce objasnit a vyplnit ty mezery v mém banu.. Ano, strašně moc lidí mě nahlašovalo, že jsem podezřelej atd, ale pak tu je ta druhá strana, která ví, jak bojuji a ví, že tyto programy nepotřebuji..Jak jsem již psal v žádosti, nemám problém Vám ukázat, že v pvp vynikám.

Plejmen píše:
01 bře 2019 22:21

Tím chod jsem myslel spíš něco ve stylu, že tím nezničil ekonomiku nebo neovlivnil výsledky pevností, což se týká podstatně víc hráčů. Chci tím říct, že mi přijde rozdíl když si nafarmí xp do EPMMO nebo udělá něco, co může ovlivnit gameplay hromadě dalším hráčům.

Plejmen píše:
01 bře 2019 22:21

Řekl bych, že tohle je možná i trochu nešťastná shoda náhod. Na jednu stranu, ano, může si za to sám tím, že rozhlašoval takový věci a upozorňoval tím na sebe, takže je plně pochopitelné, že mu to nikdo nebude vyvracet. Ale na druhou stranu si myslím, že by si toho z AT nikdo nijak víc nevšímal, pokud by jim někdo pořád nepsal. V tomhle ohledu si spíš myslím, že někteří se prostě nedokáží srovnat s prohrou.

K tomu bych rád přidal i to, že tu někdo do žádosti o unban píše svoje ničím nepodložené konspirační teorie o tom, že díky němu má 70% serveru skripty.

Já si myslím, že by byl blbej, kdyby opravdu používal takový blbosti na to kolik tam trávil času. Pak by ten čas byl naprosto ztracenej a to minimálně mně jde mráz po zádech. Ty 2 měsíce si počkal, napsal seriózní žádost, která má hlavu a patu a je vidět, že mu o to hodně jde. Jestli to opravdu využíval nebo ne sice nevím, ale mně to všechno přijde jen jako frajerský kecy, protože reálně má Epes jako drogu a bez ní má abstinenční příznaky, takže si nemůže dovolit o ní přijít.

Já si myslím, že by byl blbej, kdyby opravdu používal takový blbosti na to kolik tam trávil času. Pak by ten čas byl naprosto ztracenej a to minimálně mně jde mráz po zádech
Už tu byli takový hráči, takže není nic vyloučeno.
Tím chod jsem myslel spíš něco ve stylu, že tím nezničil ekonomiku nebo neovlivnil výsledky pevností, což se týká podstatně víc hráčů.
To je právě něco, co nemůže nikdo z nás říci že by se to nestalo / stalo .. Nakonec by si stejně hráči stěžovali, že používá scripty, že by měli byt resetovány pevnosti apd. že si dělal nonstop eliky nebo si narybaril apd. Ano, hráči jsou schopní to takto řešit a já se jim nedivím.

Plejmen píše:
Já si myslím, že by byl blbej, kdyby opravdu používal takový blbosti na to kolik tam trávil času. Pak by ten čas byl naprosto ztracenej a to minimálně mně jde mráz po zádech
Už tu byli takový hráči, takže není nic vyloučeno.
Tím chod jsem myslel spíš něco ve stylu, že tím nezničil ekonomiku nebo neovlivnil výsledky pevností, což se týká podstatně víc hráčů.
To je právě něco, co nemůže nikdo z nás říci že by se to nestalo / stalo .. Nakonec by si stejně hráči stěžovali, že používá scripty, že by měli byt resetovány pevnosti apd. že si dělal nonstop eliky nebo si narybaril apd. Ano, hráči jsou schopní to takto řešit a já se jim nedivím.
Tak pokud si hráči stěžují, že někdo něco má stále dokola, tak to vidím spíše jako výmluvu toho, že prohrávají pevnosti nebo něco takového. Stěžovat si mohou a nejspíše i budou do nekonečna, ale bez prokázání toho, že jsem to používal, toho moc nezmohou.

Žádný z "vychcánků" co se snaží získat navrch nad ostatními, jinak než svým úsilím na server nepatří. Neměl bys tam být ty, ani ti, které si svými scripty obdařil. Tací si žádnou druhou šanci nezaslouží, nikdy za mě tedy NE

BlackoutMan píše: Žádný z "vychcánků" co se snaží získat navrch nad ostatními, jinak než svým úsilím na server nepatří. Neměl bys tam být ty, ani ti, které si svými scripty obdařil. Tací si žádnou druhou šanci nezaslouží, nikdy za mě tedy NE
Myslím, že si nepochopil pointu mé žádosti, já jsem byl zabanován za používání těchto věcí, protože jsem byl podezřelí a tyto věci jsem vlastnil, ale já se tu odvolávám proti tomuto rozhodnutí, protože jsem tyto programy nepoužíval. To, že jsem to někomu poslal byla chyba, ale ta úprava opravdu nedělá žádný užitek/škodu. Každopádně díky za názor.

Fufen píše:
01 bře 2019 16:35
Je zakázáno je používat, což jsem nikdy na epesu nepoužíval ani používat nebudu,

Nemyslíš si že si s prominutím se*eš do huby? Přece výše si psal že jsi používál auto brew a autofish.
Fufen píše:
01 bře 2019 16:35
začalo to naprogramováním "autobrew", který mi umožnil bez přitomnosti za klávesnicí vařit elixíry, na epesu jsem to vyzkoušel jednou a to v té době, kdy se na server přidalo vybuchování, ale o tom jsem již AT psal den před banem. Zalíbilo se mi to a tak jsem i nadále pokračoval, autofish, vylepšování autobrew,

Prosil bych o objasnění.
GaboCzSkill.
Naposledy upravil(a) GaboCzSkill dne 02 bře 2019 12:52, celkem upraveno 1 x.