Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Re: [EmberIsolte] - Žádost o unban

z kterých AT usoudilo to, že vzhledem k mému velkému reachy a menšímu knockbacku a disponováním těchto věci, jsem podle nich používal nějaký regedit a další výpomocné pvp programy které mi usnadnily boj.
Promiň, jestli se ptám jako hlupák, ale tohle vyjádření chápu tak, že jsi ten menší knockback a větší reach měl. A ještě jedna otázka. Když ta úprava registrů nepřinášela žádnou výhodu, k čemu jsi ji teda dělal (četl jsem něco o pingu), rozveď to prosím.

z kterých AT usoudilo to, že vzhledem k mému velkému reachy a menšímu knockbacku a disponováním těchto věci, jsem podle nich používal nějaký regedit a další výpomocné pvp programy které mi usnadnily boj.
Promiň, jestli se ptám jako hlupák, ale tohle vyjádření chápu tak, že jsi ten menší knockback a větší reach měl. A ještě jedna otázka. Když ta úprava registrů nepřinášela žádnou výhodu, k čemu jsi ji teda dělal (četl jsem něco o pingu), rozveď to prosím.

GaboCzSkill píše:
Fufen píše: ↑
01 bře 2019 16:35
Je zakázáno je používat, což jsem nikdy na epesu nepoužíval ani používat nebudu,

Nemyslíš si že si s prominutím se*eš do huby? Přece výše si psal že jsi používál auto brew a autofish.
začalo to naprogramováním "autobrew", který mi umožnil bez přitomnosti za klávesnicí vařit elixíry, na epesu jsem to vyzkoušel jednou a to v té době, kdy se na server přidalo vybuchování, ale o tom jsem již AT psal den před banem. Zalíbilo se mi to a tak jsem i nadále pokračoval, autofish, vylepšování autobrew,

Prosil bych o objasnění.
GaboCzSkill.
Nemyslím si, protože jsem tyto programy vlastnil, to ano, ale tyto programy jsem nepoužíval, tedy až na to 1 použití autobrewu po tom updatu. Omlouvám se, že se furt opakuji a někdy se do toho zapletu, už se v tom všem ztrácím 😅 Doufám, že jsem Ti to aspoň trochu objasnil.

02 bře 2019 10:06
BlackoutMan píše: Žádný z "vychcánků" co se snaží získat navrch nad ostatními, jinak než svým úsilím na server nepatří. Neměl bys tam být ty, ani ti, které si svými scripty obdařil. Tací si žádnou druhou šanci nezaslouží, nikdy za mě tedy NE
Myslím, že si nepochopil pointu mé žádosti, já jsem byl zabanován za používání těchto věcí, protože jsem byl podezřelí a tyto věci jsem vlastnil, ale já se tu odvolávám proti tomuto rozhodnutí, protože jsem tyto programy nepoužíval. To, že jsem to někomu poslal byla chyba, ale ta úprava opravdu nedělá žádný užitek/škodu. Každopádně díky za názor.
Já vím že si to 100% používal byl jsem u toho když si se tím chlubil doslova "díky bohu" "funguje mi script na rybaření" mě to stačí a ne nevěřím ti

BlackoutMan píše:
02 bře 2019 10:06
BlackoutMan píše: Žádný z "vychcánků" co se snaží získat navrch nad ostatními, jinak než svým úsilím na server nepatří. Neměl bys tam být ty, ani ti, které si svými scripty obdařil. Tací si žádnou druhou šanci nezaslouží, nikdy za mě tedy NE
Myslím, že si nepochopil pointu mé žádosti, já jsem byl zabanován za používání těchto věcí, protože jsem byl podezřelí a tyto věci jsem vlastnil, ale já se tu odvolávám proti tomuto rozhodnutí, protože jsem tyto programy nepoužíval. To, že jsem to někomu poslal byla chyba, ale ta úprava opravdu nedělá žádný užitek/škodu. Každopádně díky za názor.
Já vím že si to 100% používal byl jsem u toho když si se tím chlubil doslova "díky bohu" "funguje mi script na rybaření" mě to stačí a ne nevěřím ti
Věřit mi nemusíš, jak jsem psal, to, že jsem "flexil" v chatu byla největší blbost, kterou jsem mohl provést. Ale nemůžeš si být 100% jistý tím, že jsem to používal, ke všemu mám rybaření tak lvl 20/23 něco takového a to jsem většinu udělal po updatu, protože mě to šíleně nebavilo. Takže tam ten script nemohl být skoro ani používán..

Klimki_ píše: ↑
02 bře 2019 12:25
Ano, tohle je z velké části má chyba, špatně jsem to zformuloval a vyznělo to tak, jak jsi to pochopil Ty. Jak Vám hráči nahlašovali to, že jsem podezřelí, tak tam z velké většiny padaly podezření právě na ten zmiňovaný velký reach a menší knockback. Doufám, že to stačí.
Teď k té otázce. Prvně to měl být pokus o regedit, ale ten byl opravdu složitý na mé zkušenosti, a tak jsem se snažil udělat něco, co by mi udělalo hry plynulejší pomocí "zhoršení" pingu. Když se na to koukal DesTrix, tak se mě právě na to ptal a říkal, že tohle není zmiňovaný regedit, ale jen nějaké zlepšení latence pingu, které si myslím, že do teď ani nefunguje.. Jestli chcete poslat přímo ten soubor, aby jste se na to koukli, tak nemám sebemenší problém.

BlackoutMan píše: ↑
02 bře 2019 09:14
Žádný z "vychcánků" co se snaží získat navrch nad ostatními, jinak než svým úsilím na server nepatří. Neměl bys tam být ty, ani ti, které si svými scripty obdařil. Tací si žádnou druhou šanci nezaslouží, nikdy za mě tedy NE

02 bře 2019 12:41
GaboCzSkill píše:
Je zakázáno je používat, což jsem nikdy na epesu nepoužíval ani používat nebudu,

Nemyslíš si že si s prominutím se*eš do huby? Přece výše si psal že jsi používál auto brew a autofish.

Nemyslím si, protože jsem tyto programy vlastnil, to ano, ale tyto programy jsem nepoužíval, tedy až na to 1 použití autobrewu po tom updatu. Omlouvám se, že se furt opakuji a někdy se do toho zapletu, už se v tom všem ztrácím 😅 Doufám, že jsem Ti to aspoň trochu objasnil.
díky moc :)

Žádný z "vychcánků" co se snaží získat navrch nad ostatními, jinak než svým úsilím na server nepatří. Neměl bys tam být ty, ani ti, které si svými scripty obdařil. Tací si žádnou druhou šanci nezaslouží, nikdy za mě tedy NE

rcrossCZ píše: ↑
02 bře 2019 15:50
Pokud si dobře pamatuji tak právě Ty si po Fufenovi chtěl scripty. Takže ty teď souhlasíš s tím že bys měl mít ban? :D