To, že se vůbec opovážil něco ukrást, a měl by za to být potrestán.MarekD píše:Když už to YAD vrátil tak nevím co se tu dal řeší...
Re: Porušení domluvy+krádež
#32??CzechMinerCZ píše:To, že se vůbec opovážil něco ukrást, a měl by za to být potrestán.MarekD píše:Když už to YAD vrátil tak nevím co se tu dal řeší...
#33Ano YAD by měl dostat trest protože někoho scamnul a např domca za toto hned dostal permu.
#34Další vyhrocená situace plná zbytečných komentářů a bojování stran. Začne se do toho srát hromada rádoby chytrých lidí s plnou hubou keců, napíšou nějakou hovadinu a je to komplikovanější a temnější než na začátku.
Začátek topicu je nedodělaný vývar, někdo normální do toho hodí krutonky a pak přijde dement co do toho vylije celé tekuté maggi, vysype kilo soli a je to v hajzlu. Gamer do toho pak raději nalije maltu a můžeš si s tím zastavět garáž aby to bylo kompletní.
Řešit cokoliv jen přes AT je často ztráta času, řešit něco přes forum dopadá takhle, celkem rip společnost.
Začátek topicu je nedodělaný vývar, někdo normální do toho hodí krutonky a pak přijde dement co do toho vylije celé tekuté maggi, vysype kilo soli a je to v hajzlu. Gamer do toho pak raději nalije maltu a můžeš si s tím zastavět garáž aby to bylo kompletní.
Řešit cokoliv jen přes AT je často ztráta času, řešit něco přes forum dopadá takhle, celkem rip společnost.
#35Wtf však DarkCaramel v tom obchodu dostal na čem se dohodli to že mu nakecal nesmyslnou cenu už je čistě jeho chyba hráč má trochu znát ceny a nebo si to aspoň od někoho ověřit. Podle toho co Caramel napsal v tom obchodu byla nějaká domluva že si to může prohodit zase zpět a to že jí nedodržel svědčí jen o tom že nedokáže dodržet slovo. Kolik lidí by asi daný obchod vrátilo když by na tom hodně prodělalo? A jestliže mu vše vrátil a on mu dal zpět helmu tak co se řeší věci si sami hráči vrátili i když mu dal jiná křídla tak co.
#36Líbí se mi to jak se mě banda tupců z enemy frakce snaží dostat na banlist ale mi už jsme si to s DarkCaramel vyřešili a na poslední cca 2 stránky nic nepsali.
Prosím o lock je fakt zbytečné se tu takhle hádat.
Prosím o lock je fakt zbytečné se tu takhle hádat.
#39To že jsem měl ban radši nevytahuj protože ban jsem měl právě za něco dost podobného takže doufám že přijde chris a bude rychlej proces.
Ty si ban nedostal z místa, ale až po několikátém podvodném jednání, to stejné domca pokud se nemýlím.Ano YAD by měl dostat trest protože někoho scamnul a např domca za toto hned dostal permu.
souhlasímCiTrOnIxCz píše:Wtf však DarkCaramel v tom obchodu dostal na čem se dohodli to že mu nakecal nesmyslnou cenu už je čistě jeho chyba hráč má trochu znát ceny a nebo si to aspoň od někoho ověřit. Podle toho co Caramel napsal v tom obchodu byla nějaká domluva že si to může prohodit zase zpět a to že jí nedodržel svědčí jen o tom že nedokáže dodržet slovo. Kolik lidí by asi daný obchod vrátilo když by na tom hodně prodělalo? A jestliže mu vše vrátil a on mu dal zpět helmu tak co se řeší věci si sami hráči vrátili i když mu dal jiná křídla tak co.
Locknu to až na základě konečného vyjádření toho, kdo téma založil.YouAreDEAD píše:Prosím o lock je fakt zbytečné se tu takhle hádat.
Nechápu, že provádíte takové dohody a pochybné obchody, když tu jsou xkrát do měsíce témata tomuto podobné.
Jinak bych ocenil, kdyby se v jakémkoliv a kohokoliv tématu ostatní chovali slušně a neodbíhali od tématu kvůli vlastní nesnášenlivosti. Nebudu jmenovat, najděte se v tom samy a příště to bude trest na forku.