\n\ntak to chce ten server reborn ale zase 2 servery budu vela €€€ .... Ale aj toho sa obavam ze Epes 2 este ponukne obcas nejaku srandu atd a po to co sa spusti epes 3 tak do tyzdna alebo dvoch je epes 2 dead.. len dufam ze bude ten epes 3 bude stat za to popripade to nejako viacej prepojit tie 2 servery Co najviac aby to nadvezovalo aby proste obidva servery sa hrali ... popripade spravit daco ze rozdelit A-team na 2 skupinky 1. skupinka bude taka malinka a budu sa snazit trocha posunut epes 2 zatial co 2. skupinka bude velka a budu vyvijat vo velkom epes 3 btw GL s epes 3Epes píše: ↑04 lis 2017 23:54\n\n\nNení to jen kvůli tomu, že bychom to chtěli restartovat, ale chceme celému serveru vdechnout nový život, a vrátit serveru Epes bývalou slávu. A pokud si hráč alespoň párkrát po vstupu neřekne vááu... tak jsme selhaliLubo2222SK píše:\nfuuuuuuuuuuuuu no tak z tohoto som fakt somar... hmm neviem som v soku xd bude to trocha zle ze proste epes 2 sa uz nebude tolko vyvijat.. celkovo to bude take problematicke hrat na 2 serveroch naraz s inymi vecmi atd a pritom to brat ako 1 server... a chcel by som sa spytat bude sa este vobec epes 2 nejako vyvijat???
\nno nic musime si pockat na epes 3 potom sa o tom bude dat lepsie diskutovat...
\nAle celkovo by som bol rad keby epes 3 bola napriklad nejaky iny svet na epes 2 napriklad by sa to dalo zakomponovat do nejakej casovej trhliny a nemuseli by byt rozdielne veci a zase vsetko odznova aj ked chapem ze je to na inom servery kvoli novacikom aby sa aj oni mohli stat silnejsimyD
\nNo proste som hardly confused\nNa epes 2, už žádného vááu efektu nedosáhneme. Hráče už to tolik nebaví, ani admin team už nemá moc co nového nabídnout v rámci technických možností. Většina serverů, která nejede ve stylu miniher po tolika letech nepřetržitého provozu skončila. Nebo jsou už téměř před vyhynutím. My chceme být revoluční a váu server
\n
Re: epes 3
#32Jedna otázka k čemu teda byla Prorokova kniha 3. ? Všiml jsem si, že při otevření knihy to dalo nějaké permisse budou k něčemu ? Nebo snad?
#34Konecne je to tu! Na servere som dlho nebol pretoze vacsina hracov nehrava, questy a dungeony prejdene... jednoducho to chcelo wipe. Som rad ze AT zvolil tuto cestu a na novy server sa neskutocne tesim, nastartuje to u mna obrovsku aktivitu. Dufam ze sa vsetky pripravy podaria a bude spusteny co najskor!
#35bude na e3 pokračovanie pribehu z lorkanom atd? a ked to bude podla ktorého konca to bude? alebo to bude úplne nový pribeh?
#36\n\nPříběhová linka už nebude moci být úplně Lorkanova a Lotharova, neboť ta byla vyřešena na EP 2. Přesto tam bude mnoho věcí na Lotharovu a Lorkanovu linku navazovat. Bude to spíše podle toho "dobrého" konce.
\n\n
\n\nTo jsme rádi, že tě to potěšilo. Také doufám, že se podaříVector_SVK píše:\nKonecne je to tu! Na servere som dlho nebol pretoze vacsina hracov nehrava, questy a dungeony prejdene... jednoducho to chcelo wipe. Som rad ze AT zvolil tuto cestu a na novy server sa neskutocne tesim, nastartuje to u mna obrovsku aktivitu. Dufam ze sa vsetky pripravy podaria a bude spusteny co najskor!\n
#37\n\nBude to o tom proroctve Lorkan a Lothar su dokonceny Prorok vlastne vravel ze pride zlo ktore vsetko zrovna so zemou ===> Epes 3
#38bude nieco zobraté zo starého epesu ako napr dungeony nejaké mestá alebo vsetko nové? a budu aj rpg lvl a do akej lvl?
#39Jinak plánujete se zaměřit na prvky prostředí ( Třeba questy od náhodných npc entit po světě, myslím tím aby ve světě kde se co odehrává byly chatky (u cest třeba že) u kterých by byly npc které by mohli dávat opravdu jednoduché questy typu, dones mi z lesa klacíky, zaplatím ti! či dones mi vodu z potoka, už jsem starý a nedokážu to jednoduše...) Či by v lesích po světě pobíhali různé příšery, tací mini bossové (jako v Zaklínači) atd?
Já si myslím že by to bylo dost skvělé, navíc by se u těchto malých vesničánků mohl odehrávat celkový vedlější příběh atd. mám dost nápadů ohledně příběhu a klidně bych se s vámi o to podělil...