Re: epes 3

Epes píše:
04 lis 2017 23:54
\n
Lubo2222SK píše:\nfuuuuuuuuuuuuu no tak z tohoto som fakt somar... hmm neviem som v soku xd bude to trocha zle ze proste epes 2 sa uz nebude tolko vyvijat.. celkovo to bude take problematicke hrat na 2 serveroch naraz s inymi vecmi atd a pritom to brat ako 1 server... a chcel by som sa spytat bude sa este vobec epes 2 nejako vyvijat???
\nno nic musime si pockat na epes 3 potom sa o tom bude dat lepsie diskutovat...
\nAle celkovo by som bol rad keby epes 3 bola napriklad nejaky iny svet na epes 2 napriklad by sa to dalo zakomponovat do nejakej casovej trhliny a nemuseli by byt rozdielne veci a zase vsetko odznova aj ked chapem ze je to na inom servery kvoli novacikom aby sa aj oni mohli stat silnejsimy :DD
\nNo proste som hardly confused\n
\n\nNení to jen kvůli tomu, že bychom to chtěli restartovat, ale chceme celému serveru vdechnout nový život, a vrátit serveru Epes bývalou slávu. A pokud si hráč alespoň párkrát po vstupu neřekne vááu... tak jsme selhali :) Na epes 2, už žádného vááu efektu nedosáhneme. Hráče už to tolik nebaví, ani admin team už nemá moc co nového nabídnout v rámci technických možností. Většina serverů, která nejede ve stylu miniher po tolika letech nepřetržitého provozu skončila. Nebo jsou už téměř před vyhynutím. My chceme být revoluční a váu server :)\n
\n\ntak to chce ten server reborn ale zase 2 servery budu vela €€€ .... Ale aj toho sa obavam ze Epes 2 este ponukne obcas nejaku srandu atd a po to co sa spusti epes 3 tak do tyzdna alebo dvoch je epes 2 dead.. len dufam ze bude ten epes 3 bude stat za to popripade to nejako viacej prepojit tie 2 servery Co najviac aby to nadvezovalo aby proste obidva servery sa hrali ... popripade spravit daco ze rozdelit A-team na 2 skupinky 1. skupinka bude taka malinka a budu sa snazit trocha posunut epes 2 zatial co 2. skupinka bude velka a budu vyvijat vo velkom epes 3 btw GL s epes 3

Jedna otázka k čemu teda byla Prorokova kniha 3. ? Všiml jsem si, že při otevření knihy to dalo nějaké permisse budou k něčemu ? Nebo snad?

Col píše:
05 lis 2017 12:53
\nJedna otázka k čemu teda byla Prorokova kniha 3. ? Všiml jsem si, že při otevření knihy to dalo nějaké permisse budou k něčemu ? Nebo snad?\n
\n\nTo si piš, že to k něčemu bude :)ale zatím je to tajné

Konecne je to tu! Na servere som dlho nebol pretoze vacsina hracov nehrava, questy a dungeony prejdene... jednoducho to chcelo wipe. Som rad ze AT zvolil tuto cestu a na novy server sa neskutocne tesim, nastartuje to u mna obrovsku aktivitu. Dufam ze sa vsetky pripravy podaria a bude spusteny co najskor!

AlexNeo píše:
05 lis 2017 13:54
\nbude na e3 pokračovanie pribehu z lorkanom atd? a ked to bude podla ktorého konca to bude? alebo to bude úplne nový pribeh?\n
\n\nPříběhová linka už nebude moci být úplně Lorkanova a Lotharova, neboť ta byla vyřešena na EP 2. Přesto tam bude mnoho věcí na Lotharovu a Lorkanovu linku navazovat. Bude to spíše podle toho "dobrého" konce.
\n\n
Vector_SVK píše:\nKonecne je to tu! Na servere som dlho nebol pretoze vacsina hracov nehrava, questy a dungeony prejdene... jednoducho to chcelo wipe. Som rad ze AT zvolil tuto cestu a na novy server sa neskutocne tesim, nastartuje to u mna obrovsku aktivitu. Dufam ze sa vsetky pripravy podaria a bude spusteny co najskor!\n
\n\nTo jsme rádi, že tě to potěšilo. Také doufám, že se podaří :)

AlexNeo píše:
05 lis 2017 13:54
\nbude na e3 pokračovanie pribehu z lorkanom atd? a ked to bude podla ktorého konca to bude? alebo to bude úplne nový pribeh?\n
\n\nBude to o tom proroctve Lorkan a Lothar su dokonceny Prorok vlastne vravel ze pride zlo ktore vsetko zrovna so zemou ===> Epes 3

Jinak plánujete se zaměřit na prvky prostředí ( Třeba questy od náhodných npc entit po světě, myslím tím aby ve světě kde se co odehrává byly chatky (u cest třeba že) u kterých by byly npc které by mohli dávat opravdu jednoduché questy typu, dones mi z lesa klacíky, zaplatím ti! či dones mi vodu z potoka, už jsem starý a nedokážu to jednoduše...) Či by v lesích po světě pobíhali různé příšery, tací mini bossové (jako v Zaklínači) atd? :D Já si myslím že by to bylo dost skvělé, navíc by se u těchto malých vesničánků mohl odehrávat celkový vedlější příběh atd. mám dost nápadů ohledně příběhu a klidně bych se s vámi o to podělil... :) :D