\n\n:,(Bossyk píše: ↑05 lis 2017 20:48\n\n\nResky se nebudou přenášet.\nLubo2222SK píše: ↑05 lis 2017 20:44\nZaujimalo by ma ako casto po spusteni EP3 bude EP2 updatovany?
\na budu sa dat napriklad resky preniest z EP2 na EP3?
\nNapriklad za nejaky penazni obnos na EP2 alebo EP3 to necham na adminov by sa dali resky preniest z EP2 na EP3 bolo by to fajn\n
Re: epes 3
#72Ja sa neskutočne teším :3 to budú druhé vianoce pre mňa. Hlavne sa teším že tam nebudú hráči s najlepšou sekerou a brnením na servery a nebudú ma zabíjať na pár rán
( potom že prečo sa odpájam z boja
) no ale zas bude mi ľúto spoločnej peknej resky s kamarátom na epesi 2 :/ postavíme niečo sto krát krajšie !!!
hlavne to neunáhlite a neurobte to P2W
a chcem sa opýtať.... nemam s tým skúsenosti ani nič ale ako ten server spopulárnite ?
#73Ako na epes 2 som si pred 3 týždňami kúpil quest naramkov a zistím že ide byť nový server na ktorý sa dajú previesť pp body ?
prosím vás zrušte to

#76\nNe nebudou mít UB.. Banlist se převádí
\n\n
\nNech se překvapitPavlitko píše:\nBude tam více klanů? Třeba Rebels, Gorlands a ještě něco?\n
#78To se neví, spíš bych preferoval nějaký formulář kde by jsme mohli zadat starý nick -> nový nick (popř. druhé účty)
\nTaké zda si přejí převést PP a kolik.
\nTaké zda si přejí převést PP a kolik.
#79Ta možnost tu bude, osobně jsem se už ptal Epese.
\nMůžeš mít zcela nový nick oproti starému na E2.
\nMůžeš mít zcela nový nick oproti starému na E2.
#80Kym bude EP2 este zit budu tam eventy ako vianocny event alebo vladca nejaky halloween eventy a taketo vecicky????