1) Za co jsi dostal ban?: hacky
2) Popis situace.
Nevím přesně den, ale logicky tipuji, že to bylo den před banem, tedy 25. listopadu jsem na serveru byl přes celou noc, jak to u tryhardů bývá a celou dobu jsem běhal po miningu a těžil.
No a dostáváme se k důvodu banu. Byl jsem zabanovan za x-ray, protože jsem přes noc natěžil nesmyslné množství surovin a to především skoro dva stacky krystalů. Jenže mohu upřímně říct, že hacky jsem opravdu nepoužil, což mě ještě nezprošťuje viny, jak dále vysvětlím.
Tolik krystalů jsem natěžil bugem. Nechci to tu úplně popisovat. Jestli to bude chtít AT popsat více podrobněji, tak v tom nemám problém. Každopádně si asi říkáte, proč jsem tedy nepožádal o přezkoumání a tím pádem nebýt zabanován za hacky. No jde o to, že vinu jsem měl stejně a vůbec jsem neměl chuť se jakkoliv hájit.
3) Datum a čas banu: 26. listopadu 2018 v 17:39
4) Druh banu: Permanentní ban
5) Uveď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban:
Bylo jedno sychravé odpoledne a já začal hrát na Epesu... Tak a teď vážně
Rád vzpomínám na probděné noci s Snoopem, jak jsme všichni museli poslouchat Jackovi morální poznámky
Vím, že jsem byl dodatečně přidán na blacklist, ale chtěl bych jen zmínit, že to je za čin, za který jsem dostal unban a trochu mě zmátlo, proč jsem byl vůbec připsán. Hlavně nechci, aby to bylo pochopeno tak, že nějako nesouhlasím, nebo nějak osočuji AT. To rozhodně ne, k AT mám úctu už jen za to jakým způsobem vedou server a přeci jenom je to jen na jejich rozhodnutí.
Stydím se za to, že si mě lidé pamatují jako hackera/bugera a chtěl bych svojí reputaci napravit tím, že budu hrát fér vůči všem a třeba i nějak pozitivně přispěji k chodu tohoto serveru. Také se chci na konec ještě omluvit celému AT za vzniklé problémy a především hráčům, kteří ve většině případů musí vkládat mnoho práce a času do toho, aby získaly to co chtějí a já se to takhle pokusil obejít. Díky za přečtení žádosti a za každý ať už negativní či pozitivní komentář budu rád.
Zatím zdar Epesáci