Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Re: [LinnyY1] Žádost o unban

NesTriX píše:
09 dub 2020 08:55
I přes to, že jsme byli enemy frakce, ze začátku jsi mi pomáhal daleko více, jak kdokoliv z frakce, což ti nikdy nezapomenu.
Sice jsme se chvíli před tvým banem moc nepohodli, ale věřím, že jsi to tak nemyslel.

PRO
Díky <3

phiwings99 píše:
09 dub 2020 23:45
I když si totální potkan a krysa a tak dále, tak ti dávám pro. Ty křídla co jsi prodal patřily mě, takže k tomu mám asi co hodně říct. Žádost sice slabá, ale na tyto věci jsi byl vždy jak Miner v PvP.
PRO
No jo no, každopádně díky :D

phiwings99 píše:
09 dub 2020 23:45
I když si totální potkan a krysa a tak dále, tak ti dávám pro. Ty křídla co jsi prodal patřily mě, takže k tomu mám asi co hodně říct. Žádost sice slabá, ale na tyto věci jsi byl vždy jak Miner v PvP.
PRO
Takže když je někdo potkan a krysa a tak dále + Žádost hodně slabá
Tak je to důvod být pro? (ač ty důvody mohou být myšleny jako sranda, tak jsou bohužel i pravda)
A závěrem se snažit někoho popichnout / urazit. Idk no, tento příspěvek mi přišel celkem o ničem a jako jediný mi svým obsahem zůstal v paměti...
LinnyY1 píše:ale podvodné obchody jsem udělal až "později", tím stylem že jsem se dohodl s nějakým hráčem na obchodu, já mu dám tyhle a tyhle věci z Epesu a on mi za to dá tohle a tohle do jiné hry (WoT)
nevím co jiného bych napsal a ani nic jiného k napsání není
Protože například já tvoji situaci neznám (nebo nepamatuji), co se tak třeba rozepsat jestli bylo podvodných obchodu více, jestli ano tak kolik. Další věc je s jakým hráčem (koho si okradl), jaké itemy si mu měl dát, co si za to měl dostat, apd. Ne abych si to musel domýšlet "s nějakým hráčem", "tyhle a tyhle za tohle a tohle". To že to napíšeš co nejvíc obecně a nakonec napíšeš nevím co víc bych napsal je smutné.

Další věc u které jsem se pozastavil je
phiwings99 píše:Ty křídla co jsi prodal patřily mě
Takže toho asi bylo víc, než jen podvedení někoho ve wot. (nebo jestli to chápu špatně, idk)

Přijde mi, že si zapomněl projevit snahu do této žádosti. Navíc píšeš, že je žádost stejná jako minule, přitom, když se podívám na tu minulou, vyčtu z ní o něco méně víc informací než tady z té..

5) Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban.
Jediné co se tohoto bodu týče je:
LinnyY1 píše:Tak na Epesu hraji už od začátku E.2, kde jsem byl naprosto bezproblémový hráč, nekonfliktní a nijak nevýrazný a už vůbec jsem nedělal žádné podvody natož abych měl nějaký ban, hrál jsem tam jen na sbírání itemů a stavění residencí. Pak jsem začal hrát na E.3 s tím že ze začátku jsem byl též nijak nekonfliktní a nevýrazný hráč,
Řekl jsem si, že je to už celkem delší doba od mého banu a mohl bych si podat tímto druhou žádost o unban, nějaké závažné tresty nebo tak jsem neměl, až potom ty podvodné obchody, tak doufám že tahle žádost o unban se už povede.
Zbytek patří do bodu: 2) Popis situace

Co se tedy ale 5) bodu týče tak -> Promiň, ale E2 brát v potaz nebudu. Co se E3, tak nevím kdy pro tebe skončil začátek, kdy jsi byl nekonfliktní, ale když se podívám do Ban listu, vidím tam 4x mute :roll:

Takže konečně závěr -> se svým vyjádřením jsem si dal větší práci jak ty s žádostí (Tedy aspoň z mého pohledu). Z důvodů co jsem vypsal proti.

Plejmen píše:
10 dub 2020 03:39

Co se tedy ale 5) bodu týče tak -> Promiň, ale E2 brát v potaz nebudu. Co se E3, tak nevím kdy pro tebe skončil začátek, kdy jsi byl nekonfliktní, ale když se podívám do Ban listu, vidím tam 4x mute :roll:

Ale některé muty se nepočítaly, například od Frowdexe?.. a pak tam bylo ještě něco podobného si myslím