Re: /hlas

phiwings99 píše:
28 dub 2020 09:58
Kravina, proti. Vládce by měl moct promlouvat ke všem.
Vládce by spíš neměl bejt idiot a neobcházet tím ignore.
Promlouvat ke všem by měl, ale v případě, že tím obchází ignore, mluví pouze k jednomu člověku a to už je špatně, ne?

Jack_Ounes píše:
28 dub 2020 10:05
phiwings99 píše:
Promlouvat ke všem by měl, ale v případě, že tím obchází ignore, mluví pouze k jednomu člověku a to už je špatně, ne?
přesně tohle dělal sedr 2 dny zpátky :)

phiwings99 píše:
TheDarkLord173 píše:
28 dub 2020 09:42
Navruhuji aby přes příkaz /hlas nemohl vládce obcházet ignore, takže zahrnout ignore i na tento příkaz...
/hlas tu je od toho, aby vládce něco sdělil svým ,,poddaným" nebo promotoval svůj obchod, ne aby psal jednotlivcům přes ignore. (příkladem byl nedávno sedr). Určitě by si taky nebyl rád, kdyby si někoho měl v ignoru a ten člověk ti psal přes /hlas ;)

TelefoniaRider píše:
28 dub 2020 12:48
phiwings99 píše:
TheDarkLord173 píše:
28 dub 2020 09:42
Navruhuji aby přes příkaz /hlas nemohl vládce obcházet ignore, takže zahrnout ignore i na tento příkaz...
/hlas tu je od toho, aby vládce něco sdělil svým ,,poddaným" nebo promotoval svůj obchod, ne aby psal jednotlivcům přes ignore. (příkladem byl nedávno sedr). Určitě by si taky nebyl rád, kdyby si někoho měl v ignoru a ten člověk ti psal přes /hlas ;)
Já nikoho v ignoru nemám a su spokojený. A když by mi jeden člověk psal přes vládce, tak bych to neřešil a nedíval se na to.

phiwings99 píše:
28 dub 2020 12:57
Já nikoho v ignoru nemám a su spokojený. A když by mi jeden člověk psal přes vládce, tak bych to neřešil a nedíval se na to.
Koho přesně zajímá, jestli ty máš někoho v ignore? Tady se řeší, že někdo obchází /ignore pomocí něčeho, co se v minulosti už Xkrát řešilo.

Přišel jsem do průsmyku a začal jsem zabíjet svoje spawnuté moby. Byl tam i sedr který si spawnoval moby v průsmyku a vodil si je k bráně, někoklikrát se na mě naagrovali potom co sedr umřel, tak jsem je začal zabíjet. A jelikož se mi hnusí vidět i sedrovo jméno v chatu tak ho mám v ignoru ale on přišel zase s úžasnou věcí jak mě začít otravovat...

Případně zde posílám logy:
[16:40:56] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Vladce sedr]: TheDarkLord173 pak se ale nediv že ti všici nadavaj a říkaj veci co ti vadí když tu jak ha××l vyžíráš
[16:41:16] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Vladce sedr]: vubec me nazajímaš
[16:41:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Vladce sedr]: není to moje chyba že to nprojde ignorem
[16:43:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Vladce sedr]: TheDarkLord173 říkam ti to slušne nevyžírej mi

Edit: bylo to 26.4

Jack_Ounes píše:
28 dub 2020 10:05
phiwings99 píše:
+1

Vypadá to, že svetřík nám zlobí... asi bude potřeba ho usměrnit, aby neobcházel ignore a neroznášel svojí toxicitu