Re: Dřevěné sekery

Eskaron píše:
23 kvě 2020 20:45
Mě se ničitelka zná relativně dobrá, přeci jenom, má to být nejúčinnější zbraň na upíry :D

Nefritka není na úrovni ničitelky, ničitelka je malomocný prcek proti nefritce, dmg nefritky chce opravit ! (tzn hodně snížit na úroveň ničitellky, aby až nefritka II byla lepší)
Hej já nevím ty by ses ani snad neměl vyjadřovat. Dokud si neměl nicitelku chtěl si nerf dřeváků a jen co jí máš chceš nerf nefritky která je stejná jako ničitelka. Já nevím jestli už si totálně mimo ale si totální vtip. Btw když už bych něco nerfoval tak ne ani tak dmg jako že II nicitelka by měla pouze Sharp V a Smíte VI v tomto případě by dávalo smysl aspoň to že nefritku je nevylepšitelná zbraň. (Doufám že nikoho nenapadne říct že bych chtěl nerf nicitelky když mám nefritku protože na resce máme 2 nicitelky trochu by to ublížilo i nám) Ničitelka by stále měla smysl vylepšovat do PVE jelikož 2 nejlepší bossove jsou vampove.

CiTrOnIxCz píše:
24 kvě 2020 10:48
Eskaron píše:
23 kvě 2020 20:45
Mě se ničitelka zná relativně dobrá, přeci jenom, má to být nejúčinnější zbraň na upíry :D

Nefritka není na úrovni ničitelky, ničitelka je malomocný prcek proti nefritce, dmg nefritky chce opravit ! (tzn hodně snížit na úroveň ničitellky, aby až nefritka II byla lepší)
Hej já nevím ty by ses ani snad neměl vyjadřovat. Dokud si neměl nicitelku chtěl si nerf dřeváků a jen co jí máš chceš nerf nefritky která je stejná jako ničitelka. Já nevím jestli už si totálně mimo ale si totální vtip. Btw když už bych něco nerfoval tak ne ani tak dmg jako že II nicitelka by měla pouze Sharp V a Smíte VI v tomto případě by dávalo smysl aspoň to že nefritku je nevylepšitelná zbraň. (Doufám že nikoho nenapadne říct že bych chtěl nerf nicitelky když mám nefritku protože na resce máme 2 nicitelky trochu by to ublížilo i nám) Ničitelka by stále měla smysl vylepšovat do PVE jelikož 2 nejlepší bossove jsou vampove.
1) Nerf dřeváků ? mluvil sem hlavně o nefritce vždy

2)
CiTrOnIxCz píše:
20 dub 2020 11:49
Eskaron píše:
20 dub 2020 11:36
Jako... buff z meče je o poznání slabší, já osobně moc fanda mečů nejsem, ale rozhodně si myslím, že by nějaké využití mít měli. Ale ještě před EPMMO změnami by to chtělo spravit rozbité zbraně - Nefritka --- přliš extrémní dmg, větší než ničitelka vampíří narážeč --- low dmg, a hierka je kapitola sama o sobě
Myslím si že Nefritka by měla mít o něco větší dmg než ničitelka jelikož to co má Nefritka za staty je celkem výsměch když je to vlastně jen vylepšená ničitelka bez možnosti ji mít v PvE. Neříkám že by měla mít Nefritka tak přeboostěný dmg ale přecejenom je to dřevák který by měl být v této době nejlepší zbraní na vampa +když si ji složit nemůžeš a není ani ve WB bedně a padá z 1 Wb. Hlavně dává celkem smysl že Nefritka bude proti vampirum silnější než x jiných zbraní problém je spíš to že každý je vamp takže každý dostává větší dmg. Spíš bych přidal vylepšování k Nefritce aby měla nějaké využití protože když ji dáš na úroveň ničitelky bude to trash. A o tom rebalancu myslím si že by meče nikdy neměli mít větší dmg než sekery možná tak větší heal by to mohlo dávat aby se buff z meče vyrovnal buffu že seker nebo jedině trochu nerfnou buff u seker.
- z jiného tématu tady v návrzích - ale... najednou máš jiné názory, tady si přiznal, že má nefritka bugnutý dmg a mnohem vyšší než ničitelka do hráčů, ale tady najednou tvrdíš, že je stejná...

3) Spíš ty bys ses neměl vyjadřovat, buď dokud si v hlavě nezkrotíš své 2 osobnosti s různými názory nebo dokud nepřestaneš měnit názory rychleji než politici

Eskaron píše:
24 kvě 2020 17:53

- z jiného tématu tady v návrzích - ale... najednou máš jiné názory, tady si přiznal, že má nefritka bugnutý dmg a mnohem vyšší než ničitelka do hráčů, ale tady najednou tvrdíš, že je stejná...

3) Spíš ty bys ses neměl vyjadřovat, buď dokud si v hlavě nezkrotíš své 2 osobnosti s různými názory nebo dokud nepřestaneš měnit názory rychleji než politici

Kdybys uměl porozumět textu - On napsal, že by být lepší MĚLA, ne že JE, tak přestaň psát hovna Eskarone.
Jinak ti znovu opakuji, že jsem zkoušel II pohromu, II ničitelku i nefritku.

Jack_Ounes píše: Zkoušel jsem Pohromu II, ničitelku i nefritku.

Ničitelka II = Nefritka
Nefritka = Ničitelka II

Ničitelka II oproti II pohromě bere asi o 1-1.25 DMG na hit více.
Což mi nepřijde nějakej rozdíl, když ničitelka je speciálně na vampy a pohroma dává dmg do všeho stejnej, oproti ničitelce, která je speciálně na vampy.

Jednoduše řečeno, dokud jsi tu sekeru neměl v ruce, asi bys neměl moc hovořit o nějakém nerfu a už vůbec o tom, že dává jiný dmg, když je to naprostá blbost.

TheDarkLord173 píše:
25 kvě 2020 05:39
Samuraj píše:
24 kvě 2020 20:14
Chtěl bych se zeptat, zda je normální, aby dostával vlkodlak větší dmg od ničitelky (II) než od Silverie ? ta by měla mít extra dmg na vlkouše ne ? :D.
Normálně asi ne, ale na epesu v dnešní době ano!
?? XD Však ničitelkou do vlkodlaka nedáváš pomalu žádný dmg sám mám zkušenost že sem vlkodlakovi bral i pouze za 1hp a byl sem rád.

CiTrOnIxCz píše:
25 kvě 2020 06:03
TheDarkLord173 píše:
25 kvě 2020 05:39
Samuraj píše:
24 kvě 2020 20:14
Chtěl bych se zeptat, zda je normální, aby dostával vlkodlak větší dmg od ničitelky (II) než od Silverie ? ta by měla mít extra dmg na vlkouše ne ? :D.
Normálně asi ne, ale na epesu v dnešní době ano!
?? XD Však ničitelkou do vlkodlaka nedáváš pomalu žádný dmg sám mám zkušenost že sem vlkodlakovi bral i pouze za 1hp a byl sem rád.
Tak určitě...

Citronixovi:
Tak já neříkám, že nemáš pravdu, někdy dostávám rány za méně hp, ale stává se, že mi hráč zasadí rány za 6-8 hp ničitelkou II (což je na mě trošku moc) -> jestli to nedělá ta pasivka na sekeře :/