Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[✔]Žádost o unban bobcem

Dobrý den, vítá vás starý,nezapomenutelný hráč bobcem. Hráč na serveru epesuj hrál přes 3roky, bohužel jednoho osudného dne dostal ban za tak zvaný multiaccount. Ale proč si tyto účty hráč dělal ?Porotože jak snad všichni víme, aby jste se připojili do klanu Rebels, nebo Gorland nejprve musíte odevzdat 50 emeraldů, poté co 50 emeraldů odevzdáte, musíte jít a zabít 50 hráčů. první část questu se bobcemovi povedla, ale jeho druhá osudná část ne. Hráč byl po každé co vstoupil do arény zabit ostatními hráči, kteří také toužili dostat se do jednoho z klanu a proto si hráč vytvořil svou druhou postavu "TheChr007" s touhle postavou se bobcemovi podařilo splnit tento quest, dočinil toho tak,že pokaždé se s oběma postavama dostavil na spawn, kde je pokaždé jednu z nich zabil v aréně. Takovým způsobem to bobcem dělal zhruba týden, dokud nemněl quest hotov. .Druhou část questu splnil a s radostí se připojil do klanu Gorlands. Tak čas plynul, až na osudný den, kdy admin (myslím ChrisC07) zjistil, že z jedné IP adresy se připojilo víc lidí a tak začal vyzvídat "Chrisc07== Čau, vidím že z jedné IP adresy se připojilo víc hráčů než je povoleno." v tu dobu se mi zvýšil můj tep na nejvyšší hodnotu, která je možná, to snad né, to není možné. Hned jsem věděl co se děje. Všechno jsem adminovi uvedl na pravou míru, admin ale neustoupil a všechny mé účty zabanoval jednom po druhém i s mým hlavním. A tak jsme skončil hrát na serveru epesuj. Nyní to jsou už 3 roky, co jsem se na server poprév připojil. Zastihla mě nostalgie a proto jsem si nyní vytvořil účet "LequitGHG, na kterém teď hraju 14 dní. Při prvním připojení jsem nemohl dýchat, všechno bylo na svém místě jak si pomatuji, dokonce jsem poznal i lidi, které jsem znal a stále na serveru hrají. Byl to úžasný pocit.
\nUž jednou jsem se před dávnou dobou o unban pokoušel, unban byl nakonec povolen, ale bohužel kvůli předělání celého fóra mi byla žádost o unban odstraněna, proto vás chci všechny požádat aby tento unban byl schválen. Jak říkám jednou jsem už unban dostal, který ale bohužel stal 50.-přecejenom chudý studen ve svých 13 nemněl ani korunu.
\n
\nMyslím si, že jsem si svůj trest, který jsem dostal už "odseděl"
\n
\n-bobcem, ten zapomenutý (Informace od koho jsem ban dostal jsou jen z hrubého odhadu, co jsem ve své hlavě našel, bohužel ani svou slohovku, kterou jsem napsal, když jsem žádal o unban porpvé jsem nikde nenašel. Ale A-Team by to určitě nějak zvládnul. Pokud jsi do dočetl až sem , tak ti mockrát děkuji, že jsi u mé nostalgie neusnul.
\n
\nMé účty na fóru neexistují, proto píšu z tohoto "nového" účtu. (Samozřejmně jsem se z mé chyby už dávnou poučil a budu se snažit, abych nikdy, ale opravdu nikdy tuto chybu neopakoval a nikdy nedostal ban, popřípadě mute. Hraní na tomto serveru jsem si opravdu užíval, byl to úžasný pocit hrát na tomto severu po dlouhé době hrát.
\n
\nDěkuji se srdečným pozdravem váš zapomenutý bobcem
\n
\n(banned by---chrisC07
\nBenned at---27th July 2015 12:13:17 PM
\nReason ------multiaccounting
\n

Re: Žádost o unban-----------------bobcem

Ziadost bola celkom pekna, pocet slov si sice tesne ale dodrzal, akurat by som chcel vediet, kedy si dostal ban. Pises ze na Epese hras 3 roky, kedy si teda dostal ban?
\nAj tak si ale myslim ze by si mal unban dostat a mat moznost hrat na Epese III.