1) Za co jsi dostal ban?
\n Ban jsem dostala za multiaccount.
\n
\n2) Popis situace:
\nHrála jsem na Vašem serveru po dlouhou dobu, a za tu dobu jsem si vytvořila více účtů. Na prvním účtu jsem hrála asi rok, skončila jsem při zaseknutí v Lotharově questu. Potom když jsem na nic nemohla přijít jsem skončila. Za cca 6 měsíců jsem se vrátila k Epesu, ale zapomněla jsem, kde jsem skončila. Proto jsem si vytvořila druhý účet a začala hrát od znova, bohužel bylo to v nevhodné době, kdy jsem přestupovala na střední školu a tak jsem neměla moc času na hraní na Vašem serveru a zase jsem přestala hrát. A tak to pokračovalo i dále. Po delším čase jsem se zase k hraní vrátila a jelikož jsem měla spoustu questových knížek vůbec jsem nevěděla kde jsem skončila v hraní a nevěděla jsem jestli se můžu někoho zeptat nebo ne. Proto jsem zase s tímto účtem skončila a založila jsem si nový, kde jsem se dostala tam kde jsem skončila a vesele pokračovala dál, bez toho abych si dělala starosti, že účtů mám více. Jeden z mých účtů se bohužel zasekl při průchodu do Spectry, a tak jsem si myslela, že je ztracen. Proto jsem na něm už nehrála. Ano několikrát jsem se na něj zkoušela připojit jestli se už odseknul ale bohužel. Založila jsem si tedy kvůli tomu další účet a pokračovala jsem v úkolech ve Spectře. Jednoho dne jsem se připojila, přihlásila jsem se a zjistila jsem, že jsem udělala opravdu velmi špatnou věc, o které jsem ale nevěděla. Byla jsem odpojena a na obrazovce vyskočilo Byl/a jsi zabanován za multiacc. Koukala jsem na to jako v Jiříkově vidění. Hned jsem utíkala na stránky serveru do pravidel. A uviděla jsem svojí chybu a teď toho velice lituji.
\n
\n3) Datum a čas banu:
\n19. listopadu 2017 v 6:25 hodin
\n
\n4) Druh banu:
\nPermaban
\n
\n5) Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban:
\nJiž mnoho let hraji na vašem serveru. A stála jsem u jeho zrodu. Nahrála jsem mnoho a mnoho hodin. Neměla jsem žádný prohřešek ani zákaz. Opravdu jsem nevěděla, že nesmím mít více jak 2 účty a uznávám, že jsem si nepřečetla pravidla. Vím že mě to neomlouvá a jsem si toho vědomě a, ale přesto Vás žádám aby jste zvážili mou žádost. Je to opravdu jen a jen má chyba. Teď toho velice lituji a opravdu jsem nic neudělala naschvál .V případě, že bych dostala unban se nic takového už opakovat nebude. Přísně budu dodržovat již přečtená pravidla. Ani na jednom z účtů jsem nikdy nedostala žádný trest. Mám ráda takovéto servery, a myslím, že máte jeden z nejlepších serverů co na české scéně jsou. A to nemluvím o Epesu 3 na který se opravdu velice těším a velice bych si na něm chtěla zahrát. Samozřejmě pokud by jste to uznali za vhodné. Hraní na Vašem serveru mě baví a nechtěla bych o něj přijít jen kvůli své hlouposti. Již jsem se poučila a nic takového se již nestane nebo ať do mě uhodí Lorkan. Nechci být na ,,Temné straně“ jak ve hře tak ani v trestu.
\nNa Vašem serveru jsem hrála velice ráda, a teď mě mrzí, že již nemůžu.
\nProto bych Vás chtěla poprosit aby jste zvážili možnost udělení milosti na účet Yaniira22.
\n
\nS pozdravem Yaniira22
Re: Žádost o unban
#3PRO,
\nIkdyž je to krátká doba tak žádost o unban je na poměry Epesu nadstandartní. Hodně štěstí
\nIkdyž je to krátká doba tak žádost o unban je na poměry Epesu nadstandartní. Hodně štěstí
#4Ziadost velmi pekna, dufam ze ta tak ako aj ostatnych uvidim na Epese III
\nPro
\nPro
#7Jak píšou ostatní žádost velmi pěkné napsána a jde v ni vidět poučení.. Doba je sice kratší ale v tomhle ohledu se dá přehlédnout..
\nZa mě určitě pro
\nZa mě určitě pro
#8Nepoměr mužů:žen na Epesu je velký, tak jsem si tě zapamatoval. Jsem určitě pro unban. Ve hře naprosto vzorná a inteligentní hráčka, která si to pokazila tímhle no.. :/ Každý dělá chyby a občas udělá špatný krok. V žádosti je vidět poučení a je napsána tak, jak bych si já měl představovat normální žádost.
\n
\nJsem určitě pro unban.
\n
\nJsem určitě pro unban.
#9Jsem velmi ráda, že jste pro můj unban, velmi si toho vážím. I přes to, že jsem udělala chybu mě stále berete mezi sebe. Moc vám všem děkuji.