1)Za co jsi ban dostal?
\n- Ban jsem si vysloužil za hack client a multi accountů na jednom IP [Bugování závažnějšího charakteru].
\n
\n2)Popis situace
\n- Jednoho nekrásného dne, jsem se moje touha po dobrých věcech zvětšila a to rapidně nahoru. Toužil jsem po dobrých věcech a tak jsem si stáhl Flyhack a jiné nápomocné cheaty (už si nepamatuji jméno). Později mě napadalo, že věci co jsem 1x získal tak si to můžu zvýšit pomocí více účtů. Zachoval jsem se jako neskutečný ňouma, protože nedoskákat něaký parkour a místo toho si stáhni cheaty, je úplné dno a já jsem to už zjistil.. Neskutečně toužím znovu si zahrát na vašem serveru. Zapomněl jsem na přísloví "Hračky plačky".Aby toho nebylo málo, tak jsem klesl na takové dno, že jsem dokonco lhal vlastním kamarádům, že jsem všechno doskákal a porazil, neo našel a všehno ostatní a přitom jsem cheatoval, když nebyli na serveru..Ale myslím si, že jsem konočně dospěl a něčeho takového rozhodně nebudu schopný udělat a na takovou úroveň lidskosti už nespadnu. Každopádně se za to všem hluboce omvlouvám a neskutečně mě to mrzí..
\n
\n3)Datum a čas banu
\n- 14. července 2015, 08:33:29 PM (v noci)
\n
\n4)Druh banu
\n- permaban
\n
\n5)Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban.
\n- Už ani nevím, od které roku jsem hrál Epes server, ale každopádně si pamatuji že Minecraft pro mě neexistoval, něž jsem našel vaše 2 server, Čarovný epes a Klasický. Hrával jsem spíše na čarovném, ale poté co se zrušil, tak mi nezbývalo nic, než hrát na klasickém. Ovšem i tam jsem si užil spoustu zábavy a strávil spoustu času hraním na daném serveru. Vlastně si nepamatuji ani moc věcí, míst a postav, protože za ty cca 2 roky mi to něak vyletělo z hlavy S mýma kamarádama jsem tam hrál furt, žádný jiný server nebo hra pro mě neexistovala. Když jsem se pomátl věcma a stáhl cheaty a dostal jsem ban. Také po celou tu dobu co mám ban na Epesu stalkuji
\n a také samozřejmě likuji Epes facebook, sice to je hlavně z důvodu, že jsem dostal něaké věci (už něvím na jakém serveru to bylo), ale to je přece jedno, občas jsem sledoval i Epes stránku, ale hlavně jsem miloval něaké dobré videa o Epesu, ať už příběhové nebo hrací. Co se týče podporování/hlasování pro Epes server, tak jsem si občas nastavil budík, aby jsem věděl kdy uběhnou 2 hodiny a já bych zase mohl hlasovat, samozřejmě to bylo také pro něaké ty orby nebo co to bylo.Strašně toužím, zase se připojit na server a vidět všechny ty úžasné stavby, questy, postavy a mnoho jiných věcí.Měl jsem chuť umřít a podobně...Nejdál kam jsem se dostal byl oný ledový svět jménem Spectra aspoň doufám, ani jsem si nevšímal, že kvuli těm zaplivaným cheatům jsem si vubec neužil příběh a chtěl bych to napravit. Když jsem zjistil, že bude nový Epes server, tak jsem se neskutečně natchnul. Tak teď doufám že to výjde a budu moct si zase moct zahrát s mýma kamarádama Epes server.
\n
\nDěkuji za přečtení, laminek.
Re: laminek - Žádost o unban [Amnestie]
#2Oproti předchozí žádosti značné zlepšení i když myslím, že jsi těch 500 slov dal s odřenýma ušima 
\nJestli to je tak jak si myslíš, budu pro.
\nJestli to je tak jak si myslíš, budu pro.
#4Mě jen zajímá, proč ta minulá žádost byla taková, jaká byla? Přeci když něco chci a záleží mi na tom, jak tu píšeš, tak si dám záležet na mé vizitce, která by mi mohla umožnit vstup ne?
#5Záleželo mi na tom, co napíšu a uplně mi z hlavy vyletělo že tam má být 500 slov. Omlouvám se
#6Od tvého zabanování uplynula už dlouhá doba a je vidět, že si se poučil. Věřím, že už se to nikdy nebude opakovat. Za mě PRO!
#7Ahoj A teame a ostatní co tohle čtete.
\nJelikož včera 2.12.2017 nedostal jeden z hráčů rozhodnutí o Unban či stály ban, tak na sebe chci připomenou.
\nPevně věřím, že po dvou letech a několika měsících si konečně budu moct zahrát EPES a nerad bych začal pondělí s tím, že jsem nehrál na onen serveru.
\nDěkuji za odpověď
\nJelikož včera 2.12.2017 nedostal jeden z hráčů rozhodnutí o Unban či stály ban, tak na sebe chci připomenou.
\nPevně věřím, že po dvou letech a několika měsících si konečně budu moct zahrát EPES a nerad bych začal pondělí s tím, že jsem nehrál na onen serveru.
\nDěkuji za odpověď
#8Dlouhá doba od unbanu, žadné předchozí tresty
\nSlova asi nejsou úplně na počtu 500, ale jde to, tak tedy
\nunban povolujeme. Kdyz ti to nebude fungovat (banovací kladivo) napiš mi na discord, kdyz tam nebudu tak hold sem.
\nSlova asi nejsou úplně na počtu 500, ale jde to, tak tedy
\nunban povolujeme. Kdyz ti to nebude fungovat (banovací kladivo) napiš mi na discord, kdyz tam nebudu tak hold sem.