Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Re: Amnestie UNBAN

Tangy, ano skutečně toho lituju, ale nějak jsem nepochopil jak jsi napsal to že se do toho moc hrnu.. Prosím vysvětli mi to podrobněji, nějak to nechápu. A psal jsem to rychle protože jsem psal hned co mě napadlo a neexistovala sekunda kdy mě nic nenapadlo.. A myslím že jsem to napsal tak jak to já cítím. Díky za názor, a snad doufám že dostanu UB a jestli ne.. tak se s tím hold budu muset smířit.. Můžu si za to sám a mám myslet vlastní hlavou. To jsem si už uvědomil taky, že ne vždy se vyplatí poslouchat druhé. Díky!

Dobrý den Epesáci a ATeame, myslím si že 7 dní od moji žádosti proběhlo a dneska by se mělo rozhodnout a napsat i dokonce více lidí z ATEAMU, tak doufám že to všechno výjde dobře a doufám že se na vás mužu i někdy těšit na EPESU <3
\n
\nDarkCaramel

×V trestníku se vyskytují i jiné věci jako nevhodné chování, vyžírání, hádky, neuposlechnutí AT na eventu
\n×Ta žádost se mi nelíbí
\nA Nevím co si mám myslet třeba o \n
A nejvíc mi chybí moje nervování když přišli lidi a stealnuli to
\nTakže ti mám dát unban, aby ses mohl zas nervovat a případně nasbírál pár trestů?
\n
\n×Lhal jsi, ale za to jsi se omluvil, tak ještě budiž, ale pokud jsi tady po banu předváděl nějaké nepřípustné chování, tak to pro nás také není plus.
\n✖ Ani sis nepřečetl ty informace o unbanech, když jsi nevěděl, za jak dlouho rozhodujeme a uháněl jsi mě tu -_-
\n
\nMyslím, že vzhledem k těmto skutečnostem unban pro teď nepovolujeme.