Re: Jaké mody chceme používat?

Bez item auto replaceru jsem už několikrát vyhodil své věci v inventáři, kvůli tomu, ze v combatu pokud se neutece třeba za vampa proti humanovi dostatečně daleko, tak není čas vytahovat X healu do hotbaru.. Snažíte se hlídat dura na brnku.. To je důležitější než vaše smrt.. Je to přístupné pro všechny a není to založené jen na PVP ale i na stavby to je užitečné.. Pokud to nekdo nepochopil, tak jsem prostě určitě pro tento mod.. A ten zbytek jako je armorstatus, effectstatus,minemenu,tabbychat a etc. Je snad základ.

Walrock_123 píše:
15 pro 2017 22:32
\nBez item auto replaceru jsem už několikrát vyhodil své věci v inventáři, kvůli tomu, ze v combatu pokud se neutece třeba za vampa proti humanovi dostatečně daleko, tak není čas vytahovat X healu do hotbaru.. Snažíte se hlídat dura na brnku.. To je důležitější než vaše smrt.. Je to přístupné pro všechny a není to založené jen na PVP ale i na stavby to je užitečné.. Pokud to nekdo nepochopil, tak jsem prostě určitě pro tento mod.. A ten zbytek jako je armorstatus, effectstatus,minemenu,tabbychat a etc. Je snad základ.\n
\n\nMám pocit že si pleteš inventory tweaks s auto item replacerem
\n
\ninventory tweaks - přehazuje všechno včetně bloků
\n
\nauto item replacer - přehazuje pouze určité věci pokud vím bloky ne.

sverrirCZ píše:
15 pro 2017 22:57
\n
Walrock_123 píše:
15 pro 2017 22:32
\nBez item auto replaceru jsem už několikrát vyhodil své věci v inventáři, kvůli tomu, ze v combatu pokud se neutece třeba za vampa proti humanovi dostatečně daleko, tak není čas vytahovat X healu do hotbaru.. Snažíte se hlídat dura na brnku.. To je důležitější než vaše smrt.. Je to přístupné pro všechny a není to založené jen na PVP ale i na stavby to je užitečné.. Pokud to nekdo nepochopil, tak jsem prostě určitě pro tento mod.. A ten zbytek jako je armorstatus, effectstatus,minemenu,tabbychat a etc. Je snad základ.\n
\n\nMám pocit že si pleteš inventory tweaks s auto item replacerem
\n
\ninventory tweaks - přehazuje všechno včetně bloků
\n
\nauto item replacer - přehazuje pouze určité věci pokud vím bloky ne.\n
\n\nNe nepletu.. Hází to všechno.. Ale nevím.. Jestli jsem používal tweaks nebo replacer.. Tu složku už nemám kvůli novému PC..

Ach jaj,. takže stejně sem budu muset napsat proč tam nechci ty mody -,-
\n
\nAuto replace tam nechci už jenom z toho důvodu že je to zakazané na většině PvP serveru.. Pokud neumíš přehazovat healky sám.. nemáš co v PvP dělat..
\n
\nOhledně minimapy.. Pamět snad máš ne? když jdeš do spectry tak používáš minimapu? když jdeš k trojce používáš minimapu? nejspíš ne.. Takže k čemu ti bude minimapa? aby si zjistil jestli ti někdo nejde do zad? k čemu máš f5? :D.. Důležitá místa se dají zapamatovat a lokace taky.. takže minimapa tu důležitá moc není ;)

Telefone, a co když jsi u bosse? Ten dává i větší dmg, funguje jinak navíc musíš mít v invu i jiné elíky věci atd a přece víme že Epes je hlavně RPG žejo, je to zakázané na PvP serverech, ok ale, protože to je PvP server a tam to chápu.
\n+
\nMimochodem zákaz minimapy se dá dost lehce osr*t takže mi příjde zbytečné to vůbec zakazovat

DesTrixPlayer píše:\nTelefone, a co když jsi u bosse? Ten dává i větší dmg, funguje jinak navíc musíš mít v invu i jiné elíky věci atd a přece víme že Epes je hlavně RPG žejo, je to zakázané na PvP serverech, ok ale, protože to je PvP server a tam to chápu.
\n\na jak chceš udělat aby to šlo jenom v RPG časti a ne i v PvP časti? :P
\n\n
DesTrixPlayer píše:Mimochodem zákaz minimapy se dá dost lehce osr*t takže mi příjde zbytečné to vůbec zakazovat\n
\n\nby mě zajímalo jak :D