Re: Jaké mody chceme používat?

Epes píše:
21 pro 2017 15:07
\nPro začátek bude na serveru možné používat pouze Optifine, a klasickou vanillu. Upravené clienty jako je forge a liteloader to na serveru nevpustí. Což může být pro spoustu hráčů nepřijemné, ale myslím, že za cenu serveru bez cheaterů to stojí :) časem by mělo technicky jít i povolení dalších modů.\n
\n\nRadši bych ty cheatery a módy. Omezovat kvůli pár jedincům co si stáhnout cheaty všechny hráče... Vždy se dobanovali, min na Epes II s tím nebyl problém.
\nJinak zkuste vylepšit tu kontrolu proti cheaterům fakt se mi nelíbí ten princip...

DesTrixPlayer píše:
21 pro 2017 15:27
\n
Epes píše:
\nPro začátek bude na serveru možné používat pouze Optifine, a klasickou vanillu. Upravené clienty jako je forge a liteloader to na serveru nevpustí. Což může být pro spoustu hráčů nepřijemné, ale myslím, že za cenu serveru bez cheaterů to stojí :) časem by mělo technicky jít i povolení dalších modů.\n
\n\nRadši bych ty cheatery a módy. Omezovat kvůli pár jedincům co si stáhnout cheaty všechny hráče... Vždy se dobanovali, min na Epes II s tím nebyl problém.
\nJinak zkuste vylepšit tu kontrolu proti cheaterům fakt se mi nelíbí ten princip...\n
\n\nJá se obávám, že naopak jen pár vyjímek si nestáhlo X ray a podobné věci :) bez modů je to těžší, ale podmínky jsou opravdu pro všechny naprosto stejné :-)
\nProblém klasických anticheatů, je v tom, že nejsou 100 % a rapidně snižují výkon serveru. Postup který budeme mít je naprosto bez lagů.

Epes píše:
21 pro 2017 15:31
\n
DesTrixPlayer píše:
\n
Epes píše:
\nJinak zkuste vylepšit tu kontrolu proti cheaterům fakt se mi nelíbí ten princip...\n
\n\nJá se obávám, že naopak jen pár vyjímek si nestáhlo X ray a podobné věci :) bez modů je to těžší, ale podmínky jsou opravdu pro všechny naprosto stejné :-)
\nProblém klasických anticheatů, je v tom, že nejsou 100 % a rapidně snižují výkon serveru. Postup který budeme mít je naprosto bez lagů.\n
\n\nYES Ty si buh zadne lagy to je jak ve snu

Epes píše:\n
DesTrixPlayer píše:
\n
Epes píše:
\nProblém klasických anticheatů, je v tom, že nejsou 100 % a rapidně snižují výkon serveru. Postup který budeme mít je naprosto bez lagů.\n
\n\nAsi zvyk, celkově způsob nemám rád a není to jen zde, vadilo by mi to celkově ale zvyk je železná košile. Módy budou chybět hlavně replacer který byl neškodný.

Souhlasím s tím aby na začátku byl pouze optifine, po čase vašeho hraní si bud zvyknete nebo napíšete názor co vám opravdu schází a je to nepostradatelné :D
\nMě se to líbí tak jak to je ted, to je ovšem můj názor tak jako je např. Destrixův že tam chce ty jeho mody :)

Epes píše:
\n\nTo je poměrně dost odvážné, ale pokud bude povolen ten optifine, bez kterého je pro spoustu hráčů ta hra přímo nehratelná, tak ve finále proč ne.
\n
\nNapadají mě ale dva zásadní problémy, které by se asi měly vyřešit.
\n
\n1. Pokud bude zachován systém repair kitů, tak to chce určitě přidat nějaký plugin, který ukazuje hráčům durabilitu brnění nějakou chytřejší formou, než jen přes inventář. Našel jsem například toto https://dev.bukkit.org/projects/armorhud, ale pokud by nevyhovovalo, že to zabírá ten postranní panel, tak by se snad našlo najít/naprogramovat něco jiného. (De facto funkcionalita Armor Statusu)
\n
\n2. Dál by to určitě chtělo nějakým způsobem indikovat protivníkovy HP a všeobecně DMG. (Funkcionalita dmg indicatoru). Těchto pluginů už je hafo například toto https://www.spigotmc.org/resources/comb ... ator.5834/.

1) Hlídanim statusu zbraní a zbrojí bude u určitých věcí problém, máme několik custom systémů na durability a ta rozhodně nebude spolupracovat s pluginy zobrazující výdrž zbrojí. Přemýšleli jsme o VIP výhodě pro hráče, která je bude v chatu upozorňovat na poškozenou zbroj/item při klesnutí pod určitou úroveň. (Např pokud zbývá 30 durability, začne to každám dalším poškozením spamovat zprávy do chatu). Systém opravovacích kitů bude zachován.
\n
\n2) Nějaký dmg indicátor je velmi dobrý nápad s tím myslím nebude problém ! :)

Když vidím tak brnění, napadlo mne u brnění to, že když se brnění zničí tak by se neruplo ale stalo nepoužitelným do té doby než se opraví, jednou jsem tohle viděl jako plugin a až ho najdu (jestli) tak ho sem hodím. Ale defakto brnění by se dostalo na 10 / 20 dura a brnění by neruplo nýbrž by se bloklo. Jako bonus mě napadlo to, že VIP by mohla používat RK a non-vip by museli chodit do měst (kováren) si to opravit, ale to už přemýšlím až moc :D... Ale snad ten plugin najdu! (Mimochodem nezapomínejte na můj návrh o sidebaru, v návrzích!)
\n-------------------
\nJinak jo, plugin co spamuje dura, lepší než v chatu by bylo lepší přes obrazovku ( https://proxy.spigotmc.org/778c07afd313 ... RnmPfF.png příklad) toho bych si zaručeně všiml... :D :)

Tak jako mně se moc teda nelíbí, že chcete omezovat v podstatě všechny hráče, jen kvůli pár hackerům, který jsou většine lidí naprosto ukradený... K tomu vážně pochybuju, že se to nebdue dát nějak obejít, a možná právě s hackama to bude ještě snažší obejít než s forgem nebo liteloaderem...