Re: PROTInávrh dungeon lidí:)

kae ja bych ten jedinem ktery by pomahal atd byl jenze to ma par hacku...aj kdybych se tim ted z niceho nic stal coz klidne tak by tu bylo proste furt spousta hodne lidi kteri by me hejtili atd atd aj pres tu moji zmenu..a i ted kdyz do me kazdy ryje tak proste proc bych ja mel se k nim chovat jak k nebozatkum...neco jineho by byl helper to bych se zmenil od zakladu ale tam je sance 0,0 nic takze to moc nevidim..sice si teda moc nevzpominam kdy sem ti rikal ze budu taky ale jak tak dejme tomu ze jo..ale stejne server by me jako toho dobre s nejvetsi pravdepodobnosti neprijal...

kaemon_ píše:
19 led 2018 15:23
Vůbec mi toto nepříjde jako normální téma, nýbrž vyvolávání flamu mezi dvěma frakcema a pár inteligentních jedinců, kteří mají normální názor - Jediný, co v tomto příspěvku beru normálně samotný příspěvek od Destrixe a jeho zatím dobrý pohled na věc.

Nechci toto nijak okecávat, ale uvádím zde z prvu myšlený, útočný příspěvek na vás a budu zde vytahovat trochu starší věci, ale nic dlouhýho.

Wingsi - Nechtěl jsi jen tak náhodou po tom, co sis udělal další účet na Epesu 2 pomáhat hráčům, respektovat jedince a nikomu neškodit? Tohle mi nepříjde zrovna ohleduplnost, kterou jsi mi tak hezky sliboval a byl to zrovna jeden z důvodů, proč jsem tě nechal na Epesu 2 hrát i za tento nick. Co to teď předvádíš se mi hnusí, upřímně, jsem tebou naprosto zklamaný a znechucený. Zase jsi spadnul do hloubky jako tvůj kamarád - Nezasloužíš si nic jiného, než ban. To co jsi dělal se dalo alespoň tolerovat, ale tohle je trochu dál přes hranice.

U tebe, negjo, je nejspíše škoda něco psát. Na server nepatříš, myslíš čistě a jen pro svoje dobro bez ohledu na to co děláš ostatním. Nepatříš na server, jsi jeden z lidí kteří ho na Epesu 2 hnali do záhuby a ani teď se nic nemění. Vaše nehorázný chování je příšerný, jak na vaší straně, tak i u Destrixe s tím rozdílem, že mi příjde o něco více vyspělejší než vy a dokáže se vžít do role nováčků.

Ale i tak, tohle je škoda slov. Jen chci trochu poukázat Chrisovi, co za bordel tady na tom serveru hraje. Nedává smysl dávat do PVE serveru PVP prvky, když tam jsou jedinci jako vy. Epes přidáním PVP k WB a do druhého dungeonu udělal krok zpět a doufám, že ho vrátí. Už jenom z principu vašeho potěšení bych na server nic dalšího z prvku PVP nepřidával, jak už lokace, tak PVP systém už vůbec ne.
Ještě, že tě tu máme, konečně konstruktivní kritika a dobré vysvětlení našeho stanoviska :) (to o co jsem se tu pokoušel pár příspěvků zpět :))

Samozřejmě souhlas

kaemon_ píše: Vůbec mi toto nepříjde jako normální téma, nýbrž vyvolávání flamu mezi dvěma frakcema a pár inteligentních jedinců, kteří mají normální názor - Jediný, co v tomto příspěvku beru normálně samotný příspěvek od Destrixe a jeho zatím dobrý pohled na věc.

Nechci toto nijak okecávat, ale uvádím zde z prvu myšlený, útočný příspěvek na vás a budu zde vytahovat trochu starší věci, ale nic dlouhýho.

Wingsi - Nechtěl jsi jen tak náhodou po tom, co sis udělal další účet na Epesu 2 pomáhat hráčům, respektovat jedince a nikomu neškodit? Tohle mi nepříjde zrovna ohleduplnost, kterou jsi mi tak hezky sliboval a byl to zrovna jeden z důvodů, proč jsem tě nechal na Epesu 2 hrát i za tento nick. Co to teď předvádíš se mi hnusí, upřímně, jsem tebou naprosto zklamaný a znechucený. Zase jsi spadnul do hloubky jako tvůj kamarád - Nezasloužíš si nic jiného, než ban. To co jsi dělal se dalo alespoň tolerovat, ale tohle je trochu dál přes hranice.

U tebe, negjo, je nejspíše škoda něco psát. Na server nepatříš, myslíš čistě a jen pro svoje dobro bez ohledu na to co děláš ostatním. Nepatříš na server, jsi jeden z lidí kteří ho na Epesu 2 hnali do záhuby a ani teď se nic nemění. Vaše nehorázný chování je příšerný, jak na vaší straně, tak i u Destrixe s tím rozdílem, že mi příjde o něco více vyspělejší než vy a dokáže se vžít do role nováčků.

Ale i tak, tohle je škoda slov. Jen chci trochu poukázat Chrisovi, co za bordel tady na tom serveru hraje. Nedává smysl dávat do PVE serveru PVP prvky, když tam jsou jedinci jako vy. Epes přidáním PVP k WB a do druhého dungeonu udělal krok zpět a doufám, že ho vrátí. Už jenom z principu vašeho potěšení bych na server nic dalšího z prvku PVP nepřidával, jak už lokace, tak PVP systém už vůbec ne.
Kae aj s tebou súchlasim ale jedna vec mi tam nepríde až taká dobrá podla mňa by som u WB nechal pvp alebo by som to urobil tak že by bola ešte jedna miestnosť pred WB a tam by bolo pvp a ty ktorý by boli v teamu a zostali posledný v tej miestnosti tak by sa otvoril o 19:29 portal, ktorým by mohli preísť ku WB ja by som to takto prijal lebo preca len WB je WB.

lopo1 píše:
18 led 2018 07:28
No a když jak ty říkáš přijdu o půlnoci tak v čem je rozdíl, že omezíš malý kidy jaký mají večerku v 9?
Prosim? Kde si myslíš, že jsi? Takhle se tady o návrzích nebavíme, je to jasný?
Uděluji warn na foru.

Ať už souhlasím, nebo ne, lze vést kultivovanou dískusi. Díky moc.

Po bouřlivé diskusi, bych to viděl na rozdělení dungeonů.
Levelovací (Orčí dungeon, Dungeon divokých lidí.... atd.) = bez PVP (alespoň první dva, s možností dropů základních zbrojí)
Speciální (Speciální místa se speciálním dropem, který bude vylepšovat základní předměty) = PVP (na všech těchto místech, mohou to být dungeony, ostrovy atd.)

Speciální dungeony se od těchto klasických budou odlišovat tím, že v nich nebude primárně padat tolik ZK, a hlavním lákadlem budou drahokamy a další velmi vzácné suroviny pro vylepšování zbraní, zbrojí a prstenů, či k výrobě dekoračních předmětů.

Dále ikdyž jsme považování za spíše PVE server, rádi bychom tuto skutečnost změnili, chceme aby získané věci šly opravdu plnohodnotně využít v PVP, a bylo tu pořádné vyžití. Brzy již přijdou první updaty rozvíjející PVP :) máte se na co těšit.