Ahoj, mám jeden návrh o uprave dropov v Orcim dungeon... Jedna sa o brnenia a zbrani a RPG veci.
Obyčajný ork-
orci mec 20% šanca na drop
orci zbroj 15% šanca na drop
orci symbol 25%šanca na drop
orci zelezo 15% šanca na drop
(nech nepadaju orci zbroje silnejsí lebo je to celkom dost taka dobra zbroj z takeho orka ktorý ma 230hp)
Orčí valečník-
orči zbroj silnejší 7% šanca na drop
orčí mec ktorý maju orči valečnici (nwm ako sa vola) 10% šanca na drop
orci symbol 2x 25% šanca na drop
orci zelezo 2x 15% šanca na drop
stribrna truhla
zlata truhla + klic
1 repair kit
orci bersejk-
cerna orci sekera
orci valecna zbroj
orci zbrane a zbroje
3x orci symbol, zelezo
dia truhla
5rk
10pp 1% sanca na drop
takže toto som dal len ako priklad, % šance nemusia byť take to zaleži od AT ako si ich upravý
príspevok bude potom odstranený
Re: Orci dungeon
#2hah ty rk no to jo celkove to co si napsal nedava tak nak smysl a je to totalne broken...
#3Dia truhla, rk, PP ani náhodou.. Tyto věci prostě nemůžeš mít v prvním dungu.. (kromě těch PP ty si můžeš koupit
) ale aby to bylo jako drop.. :/
Zbytek by šel ale spíš si myslím že dropy co jsou teď jsou optimální
Zbytek by šel ale spíš si myslím že dropy co jsou teď jsou optimální
#4Kamo pomylil si si Orci dung s narodnou loteriou
Je chvalyhodne, ze sa snazis s niecim prist, ale navrhnut take velke dropy? To by sa mohla na spawne rovno rozdavat napr. orci valecna 
#5To sis namyslel nějaky moc vysoký procenta, myslím si že jak je to ted tak je to vyhovující
Nejsem si jistý jestli si dokážeš představit jak častý drop by to byl při těchto procentech + nevidim duvod (od tebe napsany) proč by se to mělo měnit.
#6Santo souhlasímPlejmen píše: To sis namyslel nějaky moc vysoký procenta, myslím si že jak je to ted tak je to vyhovujícíNejsem si jistý jestli si dokážeš představit jak častý drop by to byl při těchto procentech + nevidim duvod (od tebe napsany) proč by se to mělo měnit.
#7Skús mi prosím k tomu obyčajnému orkovi napísať tvoj odhadovaný aktuálny drop v %.HunterVampire píše: ↑12 bře 2018 21:36Obyčajný ork-
orci mec 20% šanca na drop
orci zbroj 15% šanca na drop
orci symbol 25%šanca na drop
orci zelezo 15% šanca na drop
Poste hodnoty, na ktorých si myslíš, že je ten drop nastavený teraz.
Lebo z týchto hodnôt sa neviem vysomáriť, či chceš navyšovať alebo znižovať... a najmä o koľko percent
Ďakujem
#8Krtko, nedělej mu naděje, víš že to má přehnané v řádkách několika desetinásobků 
By mě zajímalo jak by vypadala ekonomika, když berserkerů jde zabít okolo 1000 kousků během 12 hodin.
By mě zajímalo jak by vypadala ekonomika, když berserkerů jde zabít okolo 1000 kousků během 12 hodin.