Orci dungeon

Ahoj, mám jeden návrh o uprave dropov v Orcim dungeon... Jedna sa o brnenia a zbrani a RPG veci.

Obyčajný ork-
orci mec 20% šanca na drop
orci zbroj 15% šanca na drop
orci symbol 25%šanca na drop
orci zelezo 15% šanca na drop

(nech nepadaju orci zbroje silnejsí lebo je to celkom dost taka dobra zbroj z takeho orka ktorý ma 230hp)

Orčí valečník-
orči zbroj silnejší 7% šanca na drop
orčí mec ktorý maju orči valečnici (nwm ako sa vola) 10% šanca na drop
orci symbol 2x 25% šanca na drop
orci zelezo 2x 15% šanca na drop
stribrna truhla
zlata truhla + klic
1 repair kit

orci bersejk-
cerna orci sekera
orci valecna zbroj
orci zbrane a zbroje
3x orci symbol, zelezo
dia truhla
5rk
10pp 1% sanca na drop

takže toto som dal len ako priklad, % šance nemusia byť take to zaleži od AT ako si ich upravý
príspevok bude potom odstranený

Re: Orci dungeon

Dia truhla, rk, PP ani náhodou.. Tyto věci prostě nemůžeš mít v prvním dungu.. (kromě těch PP ty si můžeš koupit :P) ale aby to bylo jako drop.. :/
Zbytek by šel ale spíš si myslím že dropy co jsou teď jsou optimální ;)

To sis namyslel nějaky moc vysoký procenta, myslím si že jak je to ted tak je to vyhovující :D Nejsem si jistý jestli si dokážeš představit jak častý drop by to byl při těchto procentech + nevidim duvod (od tebe napsany) proč by se to mělo měnit.

Plejmen píše: To sis namyslel nějaky moc vysoký procenta, myslím si že jak je to ted tak je to vyhovující :D Nejsem si jistý jestli si dokážeš představit jak častý drop by to byl při těchto procentech + nevidim duvod (od tebe napsany) proč by se to mělo měnit.
Santo souhlasím

HunterVampire píše:
12 bře 2018 21:36
Obyčajný ork-
orci mec 20% šanca na drop
orci zbroj 15% šanca na drop
orci symbol 25%šanca na drop
orci zelezo 15% šanca na drop
Skús mi prosím k tomu obyčajnému orkovi napísať tvoj odhadovaný aktuálny drop v %.
Poste hodnoty, na ktorých si myslíš, že je ten drop nastavený teraz.

Lebo z týchto hodnôt sa neviem vysomáriť, či chceš navyšovať alebo znižovať... a najmä o koľko percent
Ďakujem :-)

Krtko, nedělej mu naděje, víš že to má přehnané v řádkách několika desetinásobků :D
By mě zajímalo jak by vypadala ekonomika, když berserkerů jde zabít okolo 1000 kousků během 12 hodin. :?