Update

Ahoj , mám nápad na update
Přidal by novou lokaci , questy atd.
Přidal by tzv. Mojkůrovce
- Mojkůrovci nevěří v Boha ale ve velkolepý strom xD
- Každý (Rok/Měsíc) musí někoho obětovat aby měli úrodu atd.
- Obětují převážně kůromory ( Ti kteří neveří na velkolepý strom)
- Mají na východě velkou osadu
Questy:
1) Ztracený/á X
2)Nová víra
3)Operace kůromor
4)Artefakt
Lokace:
Obsahovala by :Velký strom s obětovanými
Domky připomínající stromy
Velká svatyně připomínající strom
ATD.
Pište zdali to má smysl vymýšlet dál nebo ne.....

Re: Update

Diawyn píše: Pište zdali to má smysl vymýšlet dál nebo ne.....
Nemá, už teď je tu jsou naplánováný věci na rok dopředu a pokud chceš nějakou unikátní lokaci, tak bys toho musel udělat trochu víc než jen vymyslet pár random názvu.

Jak píše negjo.. pokud chceš aby to tady bylo musíš pro to udělat víc postavit lokaci vymyslet příběh atd.. to že vymýšlíš nějaké jmena to je dost málo..
Naposledy upravil(a) Pavlitko dne 08 čer 2018 21:41, celkem upraveno 1 x.

Ahoj, vážíme si každého návrhů a updatů, ale obávám se, že tvůj návrh postrádá mnoho věcí, jak psal negjo, nestačí naházet pouze random názvy jak to máš např. u těch Q ale chtělo by to abys vymyslel obsah questu, odměny apd.
Přidal by novou lokaci , questy atd.
Toto určitě v budoucnu přibude, nové levely, lokace a questy. Na všem se pracuje, ale je třeba dostatek času.
AT nemá momentálně čas realizovat tvůj nápad, protože jediné co má z tvého nápadu jsou názvy a nejdříve musí dodělat to co má naplánované.

Pavlitko píše:
08 čer 2018 13:11
Jak píše wings.. pokud chceš aby to tady bylo musíš pro to udělat víc postavit lokaci vymyslet příběh atd.. to že vymýšlíš nějaké jmena to je dost málo..
Příjdu ti snad jako wingz? :D

negjo píše:
08 čer 2018 19:30
Pavlitko píše:
08 čer 2018 13:11
Jak píše wings.. pokud chceš aby to tady bylo musíš pro to udělat víc postavit lokaci vymyslet příběh atd.. to že vymýšlíš nějaké jmena to je dost málo..
Příjdu ti snad jako wingz? :D
Jaj :D já nevím proč ale viděl jsem tam phiwings99 xddd