Frakční stránky bez příspěvků během 3 měsíců jsou mazány.

Re: Nábor do frakce Fallacy a Nightmare

Struage_ píše:
04 čer 2018 13:54
gonzalez píše:
03 čer 2018 20:15
Herní nick : gonzalez
RPG level: 20lvl
Zbroj & zbraň : orci silnejší zbroj s ohnivou ale sem bez helmy :D
Moje frakční minulost : Žádná
Něco o mě : jsem typek co se vykašlal na školu a chodi do prace a vzdy když ma volno jde si zahrat
Proč zrovna Fallacy : protože jsem zjistil že jetli se chci dal zlepšovat musim bít v nejake frakci a zde se mi že teto frakci bude spoustu v pohode lidi
Má aktivita : když mam raní tak sem tu přes den a když mam odpolední tak v noci
•Jak bych přispěl k chodu frakce : vubec netuším :D
•Můj věk : 16
•Vlastníš vip : Ne(v blizke dobe si ho hodlam koupit)
•Byl/a bys schopný/a chodit na discord : určite
som PRO ale skus si vylepšit brnko
jo a mec je orčí pomsta :D

Re: Nábor do frakce Nightmare

•Herní nick : BuldaKen
•RPG level (min. 10) : 15lvl
•Zbroj & zbraň : Zbroj- Rytířská zbroj Zbraň Orčí pomsta
•Tvoje frakční minulost : Má frakční minulost je ve FrostGods
•Něco o sobě : Jsem častý hráč MMORPG her takže něco vym a něco ne ohledně MMOMC moc nevym. Takže některé věci jsou pro mě nové.
•Proč zrovna Nightmare: Protože jsem byl ve frakci FrostGods a jsem si vědom že to jsou hlavní nepřátele a byl jsem jejich členem takže musím začít od nejmenšího hodnosti ve frakci.
•Tvá aktivita : Má aktivita býva 2-4 hodiny denně.
•Jak bys přispěl k chodu frakce : Znám taktiky FrostGods a jsem schopnej bojovat každý den za frakci.
•Tvůj věk : 16
•Vlastníš vip : Ano
•Byl/a bys schopný/a chodit na discord : Bohužel dis mam mimo provoz. :(
•Nepovinné - něco navíc : Rád si povídám z lidma a jsem taktický hráč takže útočim v hodnou chvíli.

Re: Nábor do frakce Nightmare

BuldaKen píše:
08 čer 2018 15:54
•Herní nick : BuldaKen
•RPG level (min. 10) : 15lvl
•Zbroj & zbraň : Zbroj- Rytířská zbroj Zbraň Orčí pomsta
•Tvoje frakční minulost : Má frakční minulost je ve FrostGods
•Něco o sobě : Jsem častý hráč MMORPG her takže něco vym a něco ne ohledně MMOMC moc nevym. Takže některé věci jsou pro mě nové.
•Proč zrovna Nightmare: Protože jsem byl ve frakci FrostGods a jsem si vědom že to jsou hlavní nepřátele a byl jsem jejich členem takže musím začít od nejmenšího hodnosti ve frakci.
•Tvá aktivita : Má aktivita býva 2-4 hodiny denně.
•Jak bys přispěl k chodu frakce : Znám taktiky FrostGods a jsem schopnej bojovat každý den za frakci.
•Tvůj věk : 16
•Vlastníš vip : Ano
•Byl/a bys schopný/a chodit na discord : Bohužel dis mam mimo provoz. :(
•Nepovinné - něco navíc : Rád si povídám z lidma a jsem taktický hráč takže útočim v hodnou chvíli.
PRO ale do nightmare... Čakaj ešte kým sa vyjadria ostatný členovia

Re: Nábor do frakce Fallacy a Nightmare

Herní nick : ArkenThas

•RPG level (min. 10) : 12 (dostal jsem se na level 8 jen skrze questy, leveloval jsem zatím jen pár hodin, ale do pár dní budu level 20).

•Zbroj & zbraň : Jako, PT IV zatím nosit nemůžu, takže full PT III, něco z vlastní výroby s unb III, něco z Orčích hor. Meč používám ten sh 3 od Bratrstva, ale až budu level 15. zaměřím se na pořádný zbraně a brnění.

•Tvoje frakční minulost : Na Epesu 3 jsem zatím nebyl v žádné frakci, takže asi žádná.

•Něco o sobě : Začal jsem hrát necelý týden dozadu. Zatím jsem jen plnil Questy, hledal Poklady no a dělal tyhle hovadiny, ale teď se snažím zaměřit na expení RPG levelu, zvýšit si skill s mečem, sekerou, apod. Jinak mimo Epes jsem Helperem na jednom z největších CZ/SK serverů, ale reklamu tu dělat nebudu. PS: Mám rád ananas na pizze :)

•Proč zrovna Fallacy: Přijdete mi jako celkem fajn frakce z pohledu chování. Aspoň v chatu jsem neviděl někoho od Vás zbytečně napadat ostatní, urážet někoho či tak. A, asi i trochu to, že nemáte ve frakci žádné z těch lidí, které nemusím z Epesu 2.

•Tvá aktivita : V červenci tu jsem schopen být snad každý den 10 hodin v kuse. Kvůli zdravotním problémům teď nemůžu tolik chodit, takže jen ležím doma a hraju. A potom by se vidělo, nevím vůbec jak to budu mít dál, ale asi každý den tu budu. No a jak začne škola, no, pokusím se co nejvíc, ale to už je moc do budoucna a nejsem vědma ani prorok, sorry.

•Jak bys přispěl k chodu frakce : Až bych se naučil jak fungují fragmenty, pevnosti, drahokamy, křídla, apod., tak jsem schopen pomoct v bojích o pevnosti. A jelikož jsem docela blbej, tak než všechny ty věci pochopím, aspoň si dokážu sehnat lepší brnění, zbraň a EPMMO. Jinak, docela ovládám 1.8 PvP, co by se mohlo aspoň trošku hodit i přesto, že tenhle server není jen o PvP.

•Tvůj věk : 14-4+24,5:2x3-8:4+5 a už jsem se v tom ztratil, tak asi 15.

•Vlastníš vip : Včera jsem si koupil VIP na 90 dní, ale ne přes sms, takže ho budu mít až přijde Epes.

•Byl/a bys schopný/a chodit na discord : No, schopný bych byl, ale musel by mě s tím nekdo naučit. Naposledy co jsem to stáhnul a zapnul, tak jsem to radši rychle odinstaloval. Vůbec se v tom nevyznám a furt si stojím za tím, že TS3 je lepší.

•Nepovinné - něco navíc : Jakože, i když ta přihláška vypadá tak pofidérně, tak to myslím vážně. Pokud by byl někdo fakt naštvanej, že mu nějakej pleb vyžral Lapku v dungeonu a neměl na to náladu, samozřejmě můžu tu přihlášku napsat seriózně, stačí říct.