Prodej neaktivních resek

Zdravím, měj bych tu menší navrh a to, že by se daly na serveru prodávat neaktivní residence, které by byly neaktivní déle jak 3 měsíce. Jelikož kdyz jsem tu hledal neaktivní residence, tak jsem zde našel i některé, které byly pěkné a přijde mi celkem škoda, že se zde pak pouze smažou, a tak mě napadlo, že by zde byla i druhá možnost a to ta, že by se mezi residencemi vybraly některé, které by byly pěkné a ty by šli pak k prodeji. Residence by byly samozřejmě prázdné. Myslím, že to ocenili i hráči. Budu rád, když zde napíšete názor na tento navrh.

Re: Prodej neaktivních resek

Souhlasím, řešili jsme to na discordu, protože jsem dostal zálusk na residenci s hradem hráče GamerCZE. Jak jistě víte, tento hráč dostal permu a myslím si, že se na server jen tak nedostane. Hrad koupil od hráče Capeman, který ho kdysi prodával a já už jsem tehdá uvažoval, že si ho koupím, ale neměl jsem dost peněz.

Myslím si, že je škoda mazat některé resky na kterých se nachází jakkoliv zajímavé stavby.

Prosim vás abych měl jasno, ty resky které by se vybrali na prodej, tak by se normálně truhly vyklidily, ale stavby by zůstali? A když tam jsou například vystavené nějaké dekorativní předměty, třeba socha nebo erb, tak ten se také dá pryč, nebo tam zůstane?

Zagur píše:
04 srp 2018 19:16
Prosim vás abych měl jasno, ty resky které by se vybrali na prodej, tak by se normálně truhly vyklidily, ale stavby by zůstali? A když tam jsou například vystavené nějaké dekorativní předměty, třeba socha nebo erb, tak ten se také dá pryč, nebo tam zůstane?
Truhly by se úplně vymazaly, ty dekorace bych vymazal taky.

Zagur píše:
04 srp 2018 19:16
Nemělo by to sloužit k vydělávání, ale k přenechání, nebo klidné úpravě staveb, které jsou na resce. Řekl bych tomu něco jako "záchrana a následně oprava památky". Takovej památkovej úřad Epesu.