Ahoj,
chtěl bych navrhnout přidání nějakého úplně random NPC, klidně bez jakéhokoliv Q, nebo účelu do dungeonu divokých a to z prostého důvodu: citizens udrží chunky načetlé a když bude hráč sám v dungu, zemře tak se nahitované NPC nerespawnou znova s full HP, velmi by to ušetřilo moje nervy, díky!
Re: Dungeon divokych
#2No nevím Daky... mám pocit, že MM žerou celkem hodně RAMky (možná jeden MM načítá spoustu jiných tříd a ty se potřebují někam uložit? možná to tak ale není)
Nejsem si jistý, jestli by načetlí mobové 24/7 byli úplně vypočetně výhodní.
Nejsem si jistý, jestli by načetlí mobové 24/7 byli úplně vypočetně výhodní.
#3Není to špatný nápad. Přeci jen když je tam člověk sám a naskáče na něj půlka dungeonu, všechny je nahituje na 200 hp a pak umře.. Je to fakt o nervy. Rozhodně bych to přivítal.
Pro
Pro
#5No, záleží dle toho, jak moc to bude vytěžovat server. Pokud to nebude problém, já jsem PRO.
#6DesTrixPlayer píše: ↑10 srp 2018 12:53No, záleží dle toho, jak moc to bude vytěžovat server. Pokud to nebude problém, já jsem PRO.
#7DesTrixPlayer píše: ↑10 srp 2018 12:53No, záleží dle toho, jak moc to bude vytěžovat server. Pokud to nebude problém, já jsem PRO.
#8Vzhledem k tomu, že tam je MM tolik, že bych je spočítal na prstech.. a jsou načetlí prakticky pořád, tak by nejspíš rozdíl byl opravdu nepatrný, naopak myslím, že při každé smrti hráče, kdy to všechny MM despawne a ihned zase spawne.. se server zatěžuje daleko více..
#9Záleží jestli uvažuješ paměťovou nebo výpočetní složitost. Jde o to, jestli server trápí více nedostatek operační paměti nebo vytíženost CPUDucky332 píše: ↑10 srp 2018 18:46Vzhledem k tomu, že tam je MM tolik, že bych je spočítal na prstech.. a jsou načetlí prakticky pořád, tak by nejspíš rozdíl byl opravdu nepatrný, naopak myslím, že při každé smrti hráče, kdy to všechny MM despawne a ihned zase spawne.. se server zatěžuje daleko více..