1. Ban jsem dostal za hacky. Přesněji Huzuni.
2. Ták.. Vše začalo tím, že jsem s kamarádem co hrál semnou na Epes2 volal přes skype.

Co mi řekl, at si stáhnu hacky, že to je dobré, ale at je umím používat. Poslal mi link na huzuni download, tak jsem to stáhnul a řekl si, tak proč ne no.. Zkusím to. Jo... Hrál jsem v asianu a lítal tam s FLY a někdo s A-Teamu mě viděl ,jak létám, tak jsem dostal perma ban a já poté psal na forum, že to není pravda.. :/ Tak se omlouvám za moje lži a za hrubé porušení pravidel.
3. August 24, 2017, 08:04
4. Permanentí ban.
5. Já si myslím, že Unban si zasloužím kvůli tomu: No.. Popravdě

Unban si nezasloužím za to, co jsem provedl, tak se omlouvám za hacky i za lhaní.. Už je to doba, co jsem na epesu nehrál a myslím si, že jsem už dost vyspěl s chováním,gramatikou a rozumem.. Hacky už nemíním ani stahovat.. Pamatuju si, že jsem pomáhál nováčkům, dával jim věci a když něco nevěděli, tak jsem byl vždy ochotný poskytnout pomoc. Na epesu jsem měl rád to pravé dobrodružství, které na jiných RPG serverech nenajdu.. A z toho, co jsem ztratil, jsem si vzal jeden veliký příklad.. Rozmyslet si pořádně co udělám, než to udělám.. Ale myslím si, že každý si zaslouží druhou šanci :/ Mohu slíbit, že takové věci už se nebudou opakovat. Už píšu po 3. žádost o unban a kdybych doopravdy nelitoval toho, co jsem udělal a neměl váš server v takové oblibě, tak se rovnou na server vykašlu. Udělám cokoliv jen za to, abych se u vás polepšil. Na epesu jsem zažil plno srandy, nervů i smutku.. Našel jsem si nové kamarády.. Ale nikde jinde jsem nebyl takhle emoční, jen kvůli hry.. Proto si myslím, že si u vás zasloužím druhou šanci :/ Děkuji všem, co mi zpříjemnili mé hraní na vašem serveru.. Moc jsem si ho užil a jestli si už nikdy nezahraju, tak snad s váma ještě někdy pokecám.

Tak snad dostanu UNBAN ať můžu okusit chuť epesu 3. Děkuji moc admium a členum a-teamu za to, že si udělali čas a tohle přečetli. Děkuji moc. Ahooj