Popis situace: Jednoho dne jsem uviděl na aukci beden u snoopa celkem pěknou vychytralost a to že dělal aukci samotných beden ale do rámečků vedle dal cenné itemy. Udělal jsem totéž a do rámečku skladu dal arthur sekeru. Citronix mi za tu bednu zaplatil 500K(myslel že je i se sekerou) chvíli jsem si zněho dělal srandu a potom mu peníze vrátil(500K). Takže jsem se prostě zachoval jak největší pitomec že mě vůbec tohle napadne.
Datum a čas banu: August 01, 2018, 14:15
Druh banu: PermaBan
Proč si myslím že bych měl dostat druhou šanci? Tento server mám hodně rád a je dost propracovaný. Sám vím že jsem udělal velkou blbost. Hodně jsem se změnil a pokud mi v tom někdo neuvěří tak at. Já sám jsem rád že jsem tam mohl vůbec hrát a být součástí té komunity a ano vím že někteří zvás mě neuvítají na serveru rádí a já vám to nezazlívám. To co jsem provedl se nedělá a nedivím se kdybyste mi to neodpustil ale zase bych chtěl na serveru hrát jentak chodit do dungeonů expit a zase třeba někdy dropnout první zbran na serveru jako jsem dropl zhoubu nebo jako když jsem společně s fallacy získal arthur sekeru kvůli které jsem byl pak extrémně vynervený