Re: Staré PvP
#51Phiwingsi sorry ale co příspěvek tak musím víc luštit co píšeš a co tím vlastně myslíš, nad tím zapracuj (bez urážky) Avšak vůbec jsem nepochopil co tím myslíš...
Jedinej kdo má TOP arturiánskej set jsi tyfifings píše:A je to aj tak trošku víc než blbé když 2 hráči v pomalu iron setu dají člověka v top setu....
eskarone me samozdrejmne nedaji 2 typci v iron brnku...
Výborně, můj sadistický záměr splněnTestosteron píše:Náš profík strikes again píše:
K čemu je pak početní převaha ? Systém že ten, který má více hráčů má výhodu, je správný, ne jako na E2 že zapnete skulla a jdou vám rychleji než kdyby šli 1v1.
ROFL, tenhle argument nemůžeme bohužel brát vážně, jelikož když si ho moje redakce přečetla nemohla se přestat smát a někteří z toho mají namoženou bránici.
Spíš byste se měli vzpamatovat vy.Eskaron píše: Ducky, negjo, wingsi.... vy tu furt argumentujete počtem.... že 1 člověk má rozdrtit X lidí.... SAKRA VZPAMATUJTE SE !
K čemu je pak početní převaha ? Systém že ten, který má více hráčů má výhodu, je správný, ne jako na E2 že zapnete skulla a jdou vám rychleji než kdyby šli 1v1.
Navíc, wingsi, pokud tě dají 2 týpci v iron brnku, tak je problém v něčem jiném.... zkus se nad tím zamyslet