Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[✔]Žádost o UnBan

Ban jsem dostal za pravidlo 3x a dost.
\n\n
1 Provokace, na tve blbe kecy nemam chut 1tomas11
\nCo se týče tohoto prohřešku, myslím si. že jsme si vše vyjasnili a tomas
\nzjistil patřičné důvody toho jak jsem jednal
\nOstatně, muže zde napsat sám..
\n\n
nadavky i po upozorneni plejmen
\nNakládali jsme se sverrou na sebe v globalu pokud vím...
\nco se tohodle týče byla to blbost, a jasně že jsme se pak
\nuráželi v f chatu, šlo pouze... o to kdo zkoho...
\n Plejmík se může tektéž vyjádřit.
\n\n
Urazky AT Craftmanek
\nKonkrétně hádka z Craftmankem, po které jsme si vše vyříkali
\na myslím si že jsme objasnili důvody chování obou stran
\nCraft kdyžtak napíše
\n\n
opakovana vulgarita, nevhodne chovani StenlyhoAcc
\nMiss kvuli ally chatu, z předešlých pár vět mužete zjistit že se "hádáme"
\nv ally chatu, po připojení na server je alle setlý global, a proto jsem to
\nmissnul...
\nK tomuhle není co snad dodávat... prostě jsem to missnul, ale byl to poslední trest
\n
\nByl mi udělen PermaBan
\n
\n
\nShrnutí:
\nAčkoli u dvou z těchto trestů jde pouze o... dá se říct.. sarkastickou provokovaci mezi
\nčleny frakce, o ostatních se to říct nedá, proto jsem také řešil individuálně z lidmi kteří
\ntyto tresty udělili, a našli jsme společnou řeč, i objasnění proč jeden z nás jednal tak a
\n nebo onak, s každým jsme se v pohodě domluvil, a vyřešil situaci kterou nastala..
\ntudíž, jsme snad vyřešili tyto 2 hádkou vyvolané postihy...
\n A můžu konstatovat, že až na to že jsem sverrirovi párkrát v globalu napsal že
\nje k***** si myslím že ostatní důležité jsem z mé strany patřičně a vyřešil a vysvětlil
\n
\nDěkuju za pozornost
\nPce

Re: Žádost o UnBan

Ahoj,
\n
\nsamozdřejmě ti dám pro, protože jsme kamoši, ale pouč se nebo dostaneš potěží přes záda !

protože jsme kamoši
dobry duvod.
\nUrčitě jsem ti to nenapalil hned, situaci si sice nepamatuji ale typoval bych že napomenutí v chatu, případně /kick tam byl, tudíž mute bylo za opakované.
\nJinak jsem pro, když si aspon budeš/te davat trochu pozor kam co píšete, tím myslím global.

Pro
\nProblém jsem s tebou ve hře a ani jinde neměl takže bych byl i rád kdybych tě viděl opět na serveru ;) dávej si pozor ale na to co kam píšeš :D

Když si hrál na epesu tak sem tě neměl moc rád, ale pak sem tě trošku poznal a seš super týpek, kterej vše bere s nadhledem, PRO

Jestli mu dal pro i eskaron tak to už něco ku*!? znamená, jsem PRO. Ve hře jsi se choval jako arogantní kus hovn* avšak na DC a už celkově se chováš jako v pohodě týpek.