\n\n
\nCo se týče tohoto prohřešku, myslím si. že jsme si vše vyjasnili a tomas1 Provokace, na tve blbe kecy nemam chut 1tomas11
\nzjistil patřičné důvody toho jak jsem jednal
\nOstatně, muže zde napsat sám..
\n\n
\nNakládali jsme se sverrou na sebe v globalu pokud vím...nadavky i po upozorneni plejmen
\nco se tohodle týče byla to blbost, a jasně že jsme se pak
\nuráželi v f chatu, šlo pouze... o to kdo zkoho...
\n Plejmík se může tektéž vyjádřit.
\n\n
\nKonkrétně hádka z Craftmankem, po které jsme si vše vyříkaliUrazky AT Craftmanek
\na myslím si že jsme objasnili důvody chování obou stran
\nCraft kdyžtak napíše
\n\n
\nMiss kvuli ally chatu, z předešlých pár vět mužete zjistit že se "hádáme"opakovana vulgarita, nevhodne chovani StenlyhoAcc
\nv ally chatu, po připojení na server je alle setlý global, a proto jsem to
\nmissnul...
\nK tomuhle není co snad dodávat... prostě jsem to missnul, ale byl to poslední trest
\n
\nByl mi udělen PermaBan
\n
\n
\nShrnutí:
\nAčkoli u dvou z těchto trestů jde pouze o... dá se říct.. sarkastickou provokovaci mezi
\nčleny frakce, o ostatních se to říct nedá, proto jsem také řešil individuálně z lidmi kteří
\ntyto tresty udělili, a našli jsme společnou řeč, i objasnění proč jeden z nás jednal tak a
\n nebo onak, s každým jsme se v pohodě domluvil, a vyřešil situaci kterou nastala..
\ntudíž, jsme snad vyřešili tyto 2 hádkou vyvolané postihy...
\n A můžu konstatovat, že až na to že jsem sverrirovi párkrát v globalu napsal že
\nje k***** si myslím že ostatní důležité jsem z mé strany patřičně a vyřešil a vysvětlil
\n
\nDěkuju za pozornost
\nPce