Re: "Vyžírání"

systematicke vyzirani zajimave hmmm.zeby se vratila jako vyziraci ceta ? :D to bylo systematicke vyzirani a to melo smysl ale ted s ochranou dropu to moc smysl nema...takze podle me je v pohode aj kdyz mu nekdo vyzere tech jeho 50$ a xp kdyz ten co zabiji je jeste k temu max lvl tak o nic nepride

phiwings99 píše:
06 úno 2018 13:05
systematicke vyzirani zajimave hmmm.zeby se vratila jako vyziraci ceta ? :D to bylo systematicke vyzirani a to melo smysl ale ted s ochranou dropu to moc smysl nema...takze podle me je v pohode aj kdyz mu nekdo vyzere tech jeho 50$ a xp kdyz ten co zabiji je jeste k temu max lvl tak o nic nepride
"Ten co má max level" Ti co mají max level těm je to u.. Jestli jim někdo vyžere :D Spíš by to bylo pro lidí co nemají max level a snaží se expit.. ;)

TelefoniaRider píše:
06 úno 2018 09:34
minec123 píše:
06 úno 2018 06:39
DesTrixPlayer píše:
05 úno 2018 19:34
Pro tento případ tu je i /ignore.. :/
Ale když vyvolává u více hráčů hádku není to už na nějaký trest?
Pokud vyvolává hádku tak na trest to určitě je ;) pokud budete mít screeny tak mi kdyžtak pošlete :D

negjo píše:
minec123 píše:

Ale když vyvolává u více hráčů hádku není to na ignor od více hráčů?

Jinak celej tenhle topic je úplná blbost, vyžírat se prostě musí..
Vyžírat se nemusí ;) to, že je to vaše běžná rutina neznamená že se to prostě musí dělat...

Ohledně toho.. Myslím že mi skull psal o tom, že na vyžírání mobu bude něco jak je teď na drop.. Osobně bych to rád viděl na server už jenom z důvodu že si někteří ani neumí zabít bosse a jenom vyžírají :D :D
Ale jo vyžírta se musí, bez vyžírání je to o ničem.

Velká chyba.
DesTrixPlayer píše: Hlavně vyžírání dělím na
Občasné
Systematické
A mezi tím je rozdíl, negjo je systematická vyžírka a proti tomuto způsobu by se mohlo (mělo) něco udělat.
Nene, přesně takovej způsob by se měl podporovat a měli by za něj bejt ještě odměny.
TelefoniaRider píše:TelefoniaRider
Už tak to maj moc jednoduchý, měli by jim vyžírat úplně všichni.

negjo píše:
TelefoniaRider píše:
minec123 píše:

Pokud vyvolává hádku tak na trest to určitě je ;) pokud budete mít screeny tak mi kdyžtak pošlete :D

negjo píše:

Ale když vyvolává u více hráčů hádku není to na ignor od více hráčů?

Jinak celej tenhle topic je úplná blbost, vyžírat se prostě musí..
Vyžírat se nemusí ;) to, že je to vaše běžná rutina neznamená že se to prostě musí dělat...

Ohledně toho.. Myslím že mi skull psal o tom, že na vyžírání mobu bude něco jak je teď na drop.. Osobně bych to rád viděl na server už jenom z důvodu že si někteří ani neumí zabít bosse a jenom vyžírají :D :D

Velká chyba.
Občasné
Systematické
A mezi tím je rozdíl, negjo je systematická vyžírka a proti tomuto způsobu by se mohlo (mělo) něco udělat.
Nene, přesně takovej způsob by se měl podporovat a měli by za něj bejt ještě odměny.
"Ale jo vyžírta se musí, bez vyžírání je to o ničem."
S tím nesouhlasím a to na plné čáže.. že o ničem? Spíš se mi zdá že ty to ani jinak neumíš ;)

"Nene, přesně takovej způsob by se měl podporovat a měli by za něj bejt ještě odměny."

Dostávat odměny za nic? :D to vám mužeme rovnou dát 5k PP za to že se připojíte ;)

Btw nevím jak vy ale proč mi připadá že celá parta DG chce věci jenom na svoje obohacení a server kašle? :)

TelefoniaRider píše:
06 úno 2018 16:25
negjo píše:
TelefoniaRider píše:

Velká chyba.
Občasné
Systematické
"Ale jo vyžírta se musí, bez vyžírání je to o ničem."
S tím nesouhlasím a to na plné čáže.. že o ničem? Spíš se mi zdá že ty to ani jinak neumíš ;)

"Nene, přesně takovej způsob by se měl podporovat a měli by za něj bejt ještě odměny."

Dostávat odměny za nic? :D to vám mužeme rovnou dát 5k PP za to že se připojíte ;)

Btw nevím jak vy ale proč mi připadá že celá parta DG chce věci jenom na svoje obohacení a server kašle? :)
No samozřejmě že já tady neumím zaíjet bosse, já nejsem ten, kdo dával arig solo bez elíků (a to legálně, občas mě u toho i sledovali at), já nejsem ten co přicházel na na způsoby zabití bossů, který nikdo jinej nedal. Ještě řekni že bych ty bosse ani nezvládl nabugovat a můžeš si jít pro provaz :D.

Nene, ale každý poctivý vyžírce bych ty pp dal.

Proč bychom měli na server kašlat? Já kašlu jen na nováčky, už tak to maj moc jednoduchý.