Re: Staré PvP
#21Jako s tím knockem máš pravdu, ale myslím si že to by nebyl až tak velkej problém a zvykl bych si na to rozhodně líp než na to nový "pvp".
5s ani 10min nic netrvá. Trvá to max 1s (zaleží jak rychle si to odpočítáš). Přijde mi to ted zajimavější, něco podobné jsme už řešili u modu ... vy jste zvyknutí tak něco nechcete, nějaké "PVP SKILL" použivali to cca 10 lidi na serveru, zbytek kteří nejsou tak TRYHARD tak klikali jak psal destrix "bezhlave klikani" btw Epes není PVP server.Airax píše: ↑11 led 2018 18:09Zdravím,
Možná vám přijde PVP systém téhle verze o ničem jako mě, pamatujete si na starý epes ( 1.7.10) , když to bylo jinak ? Nejlepší PVP hráči byli ti ,kteří uměli používat PVP comba , které na téhle verzi nejsou , protože se musí čekat 5 sekund než zaútočíte velkým úderem , mezi tím ,než se mi nabije útok bych se mohl osprchovat... Tohle mi přijde na tomhle PVP systému nejhorší ,přijde mi to jako nesmysl čekat tak dlouhou dobu a zbytečně mi to kazí chuť k hraní , vím že spousta z vás nebude souhlasit , vím přesně kdo nebude souhlasit ,ale nebudu je jmenovat ,aby se za sebe nemuseli stydět ,protože napíšou svůj nesouhlas pod tímhle návrhem. PVP je o ničem, je to o tom , kdo má lepší vybavení ,ale i tak nemůže bojovat více než s jedním hráčem, protože je to o tom kdo má více lidí ve frakci, a ne o tom jaká frakce má ty nejkvalitnější hráče. Bojování trvá stovky hodin než se někdo zabije, myslím si , že to nikoho takhle pomalé zabíjení nebaví...
Doufám ,že mě v tomhle návrhu podpoříte a bude PVP systém jako na starým epesu (1.7.10)
Airax
DesTrixi mužeš mi vysvětlit co je "bezhlavé klikání" to PVP je skoro úplně stejné , jediný rozdíl je v tom že to netrvá 10 minut.
V mometnální podobě to není ani o pohybu ani o taktice, ani o skillu, ani o časování útoku, je to jen o počtu. Se starým systémem se dalo hitovat bez omezení a tak se dalo bojovat i třeba 1v2, protože šlo jakž takž hitovat oba hráče najednou, jenže teď je to naprosto bez šance. Oni ti můžou dát 2 hity a ty jim jen 1. za stejnej čas, takže šance na výhru je orpavdu minimální a to můžeš bejt klidně Chuck Norris.Plejmen píše:5s ani 10min nic netrvá. Trvá to max 1s (zaleží jak rychle si to odpočítáš). Přijde mi to ted zajimavější, něco podobné jsme už řešili u modu ... vy jste zvyknutí tak něco nechcete, nějaké "PVP SKILL" použivali to cca 10 lidi na serveru, zbytek kteří nejsou tak TRYHARD tak klikali jak psal destrix "bezhlave klikani" btw Epes není PVP server.Airax píše: ↑11 led 2018 18:09Zdravím,
Možná vám přijde PVP systém téhle verze o ničem jako mě, pamatujete si na starý epes ( 1.7.10) , když to bylo jinak ? Nejlepší PVP hráči byli ti ,kteří uměli používat PVP comba , které na téhle verzi nejsou , protože se musí čekat 5 sekund než zaútočíte velkým úderem , mezi tím ,než se mi nabije útok bych se mohl osprchovat... Tohle mi přijde na tomhle PVP systému nejhorší ,přijde mi to jako nesmysl čekat tak dlouhou dobu a zbytečně mi to kazí chuť k hraní , vím že spousta z vás nebude souhlasit , vím přesně kdo nebude souhlasit ,ale nebudu je jmenovat ,aby se za sebe nemuseli stydět ,protože napíšou svůj nesouhlas pod tímhle návrhem. PVP je o ničem, je to o tom , kdo má lepší vybavení ,ale i tak nemůže bojovat více než s jedním hráčem, protože je to o tom kdo má více lidí ve frakci, a ne o tom jaká frakce má ty nejkvalitnější hráče. Bojování trvá stovky hodin než se někdo zabije, myslím si , že to nikoho takhle pomalé zabíjení nebaví...
Doufám ,že mě v tomhle návrhu podpoříte a bude PVP systém jako na starým epesu (1.7.10)
Airax
DesTrixi mužeš mi vysvětlit co je "bezhlavé klikání" to PVP je skoro úplně stejné , jediný rozdíl je v tom že to netrvá 10 minut.
Na PVP ještě ani pořadně nedošlo a už vam to vadí. Neříkej te mi že ted to není o pohybu a o nějaké taktice, časování útoku apd. Neměl jsem s tím zatím jediny problém. Ajo ja ale nejsem PVP skill master kombič. Proti.
V momentální podobě není nic, jediné co je je věž v chiméře do které se nedostane (typuji) polovina, možná víc hráčů. Takže v momentální podobě by ti v PVP nepomohlo ani zrušení tohoto systému, věž je pro celou frakci = spolupráce, není to o tom byt solo proti několikati jiným. Jinde si momentálně nezabojuješ, pokud si fight nedomluvíš.negjo píše:V mometnální podobě to není ani o pohybu ani o taktice, ani o skillu, ani o časování útoku, je to jen o počtu. Se starým systémem se dalo hitovat bez omezení a tak se dalo bojovat i třeba 1v2, protože šlo jakž takž hitovat oba hráče najednou, jenže teď je to naprosto bez šance. Oni ti můžou dát 2 hity a ty jim jen 1. za stejnej čas, takže šance na výhru je orpavdu minimální a to můžeš bejt klidně Chuck Norris.
Jsem ProtiDesTrixPlayer píše: ↑11 led 2018 18:58Já jsem proti, změnil jsem názor. Tohle PvP mi příjde o dost zajímavější a člověk se musí víc snažit... Aspoň to není bezhlavé klikání...