Re: Staré PvP

Destrixi trefovat se je lehke spis se me zda ze kdyz du proti vam 1v3 tak se kazdy vas trefi z 5 pokusu max 2x.
A ta vez s tim knockem to je taky na prd jenom o tem kdo koho vickrat knockne...

Airax píše:
11 led 2018 18:09
Zdravím,
Možná vám přijde PVP systém téhle verze o ničem jako mě, pamatujete si na starý epes ( 1.7.10) , když to bylo jinak ? Nejlepší PVP hráči byli ti ,kteří uměli používat PVP comba , které na téhle verzi nejsou , protože se musí čekat 5 sekund než zaútočíte velkým úderem , mezi tím ,než se mi nabije útok bych se mohl osprchovat... Tohle mi přijde na tomhle PVP systému nejhorší ,přijde mi to jako nesmysl čekat tak dlouhou dobu a zbytečně mi to kazí chuť k hraní , vím že spousta z vás nebude souhlasit , vím přesně kdo nebude souhlasit ,ale nebudu je jmenovat ,aby se za sebe nemuseli stydět ,protože napíšou svůj nesouhlas pod tímhle návrhem. PVP je o ničem, je to o tom , kdo má lepší vybavení ,ale i tak nemůže bojovat více než s jedním hráčem, protože je to o tom kdo má více lidí ve frakci, a ne o tom jaká frakce má ty nejkvalitnější hráče. Bojování trvá stovky hodin než se někdo zabije, myslím si , že to nikoho takhle pomalé zabíjení nebaví...
Doufám ,že mě v tomhle návrhu podpoříte a bude PVP systém jako na starým epesu (1.7.10)
Airax

DesTrixi mužeš mi vysvětlit co je "bezhlavé klikání" to PVP je skoro úplně stejné , jediný rozdíl je v tom že to netrvá 10 minut.
5s ani 10min nic netrvá. Trvá to max 1s (zaleží jak rychle si to odpočítáš). Přijde mi to ted zajimavější, něco podobné jsme už řešili u modu ... vy jste zvyknutí tak něco nechcete, nějaké "PVP SKILL" použivali to cca 10 lidi na serveru, zbytek kteří nejsou tak TRYHARD tak klikali jak psal destrix "bezhlave klikani" btw Epes není PVP server.
Na PVP ještě ani pořadně nedošlo a už vam to vadí. Neříkej te mi že ted to není o pohybu a o nějaké taktice, časování útoku apd. Neměl jsem s tím zatím jediny problém. Ajo ja ale nejsem PVP skill master kombič. Proti.

Plejmen píše:
Airax píše:
11 led 2018 18:09
Zdravím,
Možná vám přijde PVP systém téhle verze o ničem jako mě, pamatujete si na starý epes ( 1.7.10) , když to bylo jinak ? Nejlepší PVP hráči byli ti ,kteří uměli používat PVP comba , které na téhle verzi nejsou , protože se musí čekat 5 sekund než zaútočíte velkým úderem , mezi tím ,než se mi nabije útok bych se mohl osprchovat... Tohle mi přijde na tomhle PVP systému nejhorší ,přijde mi to jako nesmysl čekat tak dlouhou dobu a zbytečně mi to kazí chuť k hraní , vím že spousta z vás nebude souhlasit , vím přesně kdo nebude souhlasit ,ale nebudu je jmenovat ,aby se za sebe nemuseli stydět ,protože napíšou svůj nesouhlas pod tímhle návrhem. PVP je o ničem, je to o tom , kdo má lepší vybavení ,ale i tak nemůže bojovat více než s jedním hráčem, protože je to o tom kdo má více lidí ve frakci, a ne o tom jaká frakce má ty nejkvalitnější hráče. Bojování trvá stovky hodin než se někdo zabije, myslím si , že to nikoho takhle pomalé zabíjení nebaví...
Doufám ,že mě v tomhle návrhu podpoříte a bude PVP systém jako na starým epesu (1.7.10)
Airax

DesTrixi mužeš mi vysvětlit co je "bezhlavé klikání" to PVP je skoro úplně stejné , jediný rozdíl je v tom že to netrvá 10 minut.
5s ani 10min nic netrvá. Trvá to max 1s (zaleží jak rychle si to odpočítáš). Přijde mi to ted zajimavější, něco podobné jsme už řešili u modu ... vy jste zvyknutí tak něco nechcete, nějaké "PVP SKILL" použivali to cca 10 lidi na serveru, zbytek kteří nejsou tak TRYHARD tak klikali jak psal destrix "bezhlave klikani" btw Epes není PVP server.
Na PVP ještě ani pořadně nedošlo a už vam to vadí. Neříkej te mi že ted to není o pohybu a o nějaké taktice, časování útoku apd. Neměl jsem s tím zatím jediny problém. Ajo ja ale nejsem PVP skill master kombič. Proti.
V mometnální podobě to není ani o pohybu ani o taktice, ani o skillu, ani o časování útoku, je to jen o počtu. Se starým systémem se dalo hitovat bez omezení a tak se dalo bojovat i třeba 1v2, protože šlo jakž takž hitovat oba hráče najednou, jenže teď je to naprosto bez šance. Oni ti můžou dát 2 hity a ty jim jen 1. za stejnej čas, takže šance na výhru je orpavdu minimální a to můžeš bejt klidně Chuck Norris.

Ještě jsem chtěl dodat, někteří využívali, možná stále využívají "multi" click, podle mě zbytečně zvýhodnující oproti těm co toto nevyuživají a ani to nechtějí. Což momentalní systém i řeší.
negjo píše:V mometnální podobě to není ani o pohybu ani o taktice, ani o skillu, ani o časování útoku, je to jen o počtu. Se starým systémem se dalo hitovat bez omezení a tak se dalo bojovat i třeba 1v2, protože šlo jakž takž hitovat oba hráče najednou, jenže teď je to naprosto bez šance. Oni ti můžou dát 2 hity a ty jim jen 1. za stejnej čas, takže šance na výhru je orpavdu minimální a to můžeš bejt klidně Chuck Norris.
V momentální podobě není nic, jediné co je je věž v chiméře do které se nedostane (typuji) polovina, možná víc hráčů. Takže v momentální podobě by ti v PVP nepomohlo ani zrušení tohoto systému, věž je pro celou frakci = spolupráce, není to o tom byt solo proti několikati jiným. Jinde si momentálně nezabojuješ, pokud si fight nedomluvíš.
Zatím je podle mě úplně zbytečné vracet bývalí systém.

Hoši, je krásné jak si to představujete :D. Za prvé Epes 3.0 není PVP server ale RPG jak již bylo zmíněno a jak řekl plejmen, k PVP jsme se ještě ani nedostali, doted celej AT řešil problémy týkající se mechanik hry/webu/questů/hostingu a chápu že vám se to nemusí líbit, ale PVP je v tuto chvíli pro Epese/Chrise opravdu až na druhé/třetí koleji. Za druhé, řeší to problém vašich slavných penta-clicků atd. Nemáme rovnou sundat anticheat at si můžete hrát s vašima hackclientama jak jste zvyklí? (nadsázka) Za třetí, padaly tu návrhy zkombinovat staré a nové PVP. Podle mě totálně nereálne a představujete si to jak hurvínek válku. Chápu že by se vám to líbilo ale všechny věci co jsou zakázané, upravené nebo změněné, tak mají důvod. At už pro nadcházející updaty nebo prostě pro celkovou změnu stereotypu a být něčím odlišní od ostatních :) Myslím si že to nové PVP je asi nejlepší update který kdy MC zažil, myslím to z hlediska serverů, PVP, PVE. Za čtvrté, stále tu nemáme Upíry. Ani já nevím jak budou vypadat upíři, budou stejní jako na E2? Budou kompletně překopaní nebo jak to s nimi bude. Mám nějaké předtuchy a pokud se naplní, myslím že to bude hodně zajímavé :) Chápu že se vám nemusí nové PVP líbit, respektuji to ale jsem PROTI. Uznávám že do PVP a situatic 1vX tak nemusí být opravdu super, ale zamyšlení, měl by člověk vyhrávat 1v2,1v3 souboje? Nemyslím si, nehledně na equip. Ještě chci dodat, neříkám že je nemožné to přehodit na staré PVP, zkombinovat oboje PVP do jednoho, ale Epesovi a Chrisovi to zabere hrozně moc času a nemyslím si že to udělá nějakou velkou změnu. To co jste zatím viděli je tak 20-25% potencionálu a 100% je to vše co jsem viděl, bůh ví co Epes s Chrisem do té doby odhalí co vše půjde přidat, upravit, vytvořit :). Takže to co je pro mě ted 20-25% může být v budoucnu 1%. Nemyslím si že je moudré aby podle m ztráceli čas na tomto, minimálně prozatím. Do budoucna by se o tom mohlo mluvit, půl roku-rok. Jinak sice jsem v AT ale chtěl bych aby se můj názor počítal spíš jako hráčský. To že tu napíšu ted toto neznamená že za týden to PVP nebude upravené :D

Proti
je celkem fajn se učit novým věcem a né klikat jak o život. Pokud jste opravdu "pvp skilleři" ovládněte jistě i tento druh boje. Osobně mi přijde boj zajímavější, než na E2

Proti.

Najprv mi novy combat vobec nesiel, netriafal som sa, necasoval to spravne...
Ako som sa dostal do prveho dungu, zistil som ze je to celkom dobre. Ako si pamatam geria bola o rychlosti kliknia, kto klika dost rychle pigman knockuje pigmana a moze stat aj na mieste - nudne expenie, vyhoda pre ludi s pentaclickom, autoclickom a pod. Expenie s novym combatom je ovela zabavnejsie, ak si chce clovek setrit armor musi aj na jednoducheho orca robit taktiku, cuvat a tocit sa alebo ho vodit okolo nejakej prekazky...

Co sa tyka pvp, nemenil by som, aspon je nieco nove a zaujimavejsie. A naozaj si myslite ze ma 1 hrac vyhravat aj proti 3 za to ze ma o 1 lvl vacsi sharpness na sekere alebo o trochu lepsi armor?

Ano hráč by mel vyhrávat i 1v4 pokud na to má.S tímhle to nejde,lidi co dávají proti nebyli ani v té chiméře ,ale jen v tom dungu kde je to tak nějak ok.Ale když by vlezli do PVP tak by viděli...Prostě toto je totální zabiják skilu kde tě uhanti 2 hráči s iron setem...Je to ten nejhorší update co mohli vymyslet.Nechci urážet ale to proti dali z většiny ti hráči co sú totálně špatní nebo byli jen v dungu. Pár jich je co to nechcu z jinsiho důvodu ale těch moc není.